Ayrıldık,Şu An Tek İstediğim Şey Ölmek.

önceki konularınızı da biliyorum...psikiyatrik bi vakasınız kusura bakmayın ama siz adama hayatı zindan etmişsiniz, bu kadar da olmaz pes! Konu sahibinin üzerine gelme adetim yok ama haketmişsiniz, eski erkek arkadaşınız adına sevindim bile. Adam nefes almaya başlar artık. Bu olanların tüm sebebi 3.şahıslar değil, sadece sizsiniz.

Ayrılabilir kızabilir fakat hangi hadle o kızdan özür dilemeni isteyebilir.
Yok imajıymış yok rezil olmuş muş sanki kıza sövdün mü yahu.
Bence sakın bir adım atma 3. şahıslar senden önce geliyorsa bunun için bitiyorsa bitsin.
Benim böyle birşeye asla tahammülüm olmazdı.

Üniversite son sınıftayım genç asistanlar derslerimize giriyor ödev için konuşuyoruz ediyoruz yarın öbür gün bi'mailde böyle bir olay yaşansa benim ilk vereceğim tepki "çocuk gibi ya" olurdu. Size göre arkadaşının eşi önemsiz olabilir ama rica, saygı gibi etkenler vardır.

Bana da şimdi arkadaşım sevgilisi için gelse rica etse yardım ederim arkadaşımın hatrı vardır çünkü. Benim kime yardım edeceğime de bi'zahmet sevgilim karışmasın.

Bazen kk'de öyle bir konuşuluyor ki sevgiliyiz, eşiz tapusu bizde:113:.

Adam burda zaten arkadaşının eşi değerli diye kızmamış onu elalemin gözünde küçük düşürdü diye kızmış. Ben geçen gün sevgilim bi'erkek arkadaşımı kıskanıp mesaj atmaya yeltendi diye kapıyı çekip çıkıp gidiyodum. Orda önemli olan adama mesaj atması değil beni düşüreceği durumdu çünkü. Yani 3.kişiyi sevgiliniz değil siz sokmuşsunuz araya. Keşke sevgilinize kızsaydınız da aradaki kıskançlığı 3.kişilere yansıtıp adama güldürmeseydiniz millete.

Son olarak gerçekten ayrılmak isteyen adam özür dile diye mesaj atmaz. Adam sevgilim hatasını anlasın da bi'daha özel hayatıma müdahale etmesin istiyor. Pardon ama KK'de eş ve sevgililerin bizlerden başka özel hayatı olamazdı

Desene adam kurtulmuş...
Ben de ilk defa bir konuda konu sahibesine bu kadr öfkelendim...

Adamı şu konuda suçlu buluyorum; böyle bir sevgiliye neden verilir ki şifreler?
Hayret yahu..

Anaa herkes ağız birliği yapmış gibi adam haklı denmiş
Alla alla ben mi tuhafım acep
Yani bence adam çok abartmış

Anaa herkes ağız birliği yapmış gibi adam haklı denmiş
Alla alla ben mi tuhafım acep
Yani bence adam çok abartmış

Adam büyük ihtimal sevgilisi artık bi'şeyleri anlasın istiyor. Eski konuları okusanız adamın dolup, taştığını anlarsınız:44:

Desene adam kurtulmuş...
Ben de ilk defa bir konuda konu sahibesine bu kadr öfkelendim...

Adamı şu konuda suçlu buluyorum; böyle bir sevgiliye neden verilir ki şifreler?
Hayret yahu..

vermese daha beter davranıo heralde...bence bi ilişkide internet hesaplarının şifreleri birbirine veriliosa o ilişki kuşku üzerine kuruludur hayır gelmez şahsımca. Yazık yani ben konu sahibesinin tüm konularını okurken fenalık geçiriorum.

çok ilginç ya. ikiniz de birbirinize göresiniz bence. tencere kapak yani. bence birbirinizden ayrılmayın, sonra başkalarına da hayatı zindan edersiniz hafazanallah.

Şimdi ben bir işim için eşimin arkadaşından yardım istesem .. namussuzluk mu yapmış olacağım ?
Teknik veya metin üzerinden bir yazışma yapmamız gerekse ahlaksızlık mı olacak ?
Kadın mailde benimle yatar mısın demiş sanki !
Sapık sapık zihniyetler,Allah kurtarmış asistan arkadaşı ,gitsin sadaka falan versin bence.

Olayin kilit noktasi sevgilinizin agzindan konusmak olmus. Ben ki gelen mesajlarimin icerigini bilmeden, sadece coklugunu kiskanan adamin kiskancliklarindan bogulup iliskiyi bitirmis insanim, sanirim boyle birseyi asla kabul edemezdim.

Yaptiginiz hatayi kabul etmeyip, ozur dilemeyide reddetmeniz hala bu konuda kendinizi hakli gormeniz gibi oluyor. Iliskinizi kurtarmak istiyorsaniz oncelikle hatanizi kabul edin.. Sonra ozur dileyin. ofke aninda yasanilan ayriliklarin bi sansi oluyor.. ama umarim dersinizi ogrenmissinizdir. direk size soylemiyorum ama sevgili bile olsaniz herkes haddini bilmek zorunda..

woawwww adamı haksız bulanlar olmuş vay canına, şu kk da neler okuyacağım daha bakalım..

şaka değil mi bu? adamın işi bu arkadaşım, çevresi olacak, yardım edecek, ders verecek, adını soracak- soyadını soracak, cafe de gördüğünde konuşacak, belki inanmayacaksınız ama espri yapıldığında gülecek bile.. ne münasebet "yapma" dersiniz,kusura bakmayın ama sizinki resmen şımarıklık.. ya hiç çalışmadınız hayatınızda ya da hakikaten daha çok çok küçüksünüz.. yardım istemek ne zamandan beri namuzsuzluk oldu? ya da maillere ":)" koymak.. ben uluslararası yazıştığım insanlara bile bu işareti koyabiliyorum, amanın ne büyük namussuzluk yapıyormuşum utandım bak şimdi

valla kusura bakmayın ama dua edin nişanlınız sadece ilişkinizi bitirmiş, ben olsam üstüne ciddi bir de kırardım kalbini.. siz de bir an önce bu kıskançlık psikolojisinden çıkın, kendinizi harap etmeyin..

Son düzenleme:
Yazmadan duramadim bana gore cocukca ve saygisizca bir hareket. Sevgilinizi gercekten kucuk dusurmussunuz. ve bu adam bi hoca ustelik sanki arkadasinin esi cok alakasiz bise istemis alt tarafi odeve yardim istemis allah askina ne var bunda. Kendinize guvenin sacma kiskanclik yapmayin haa cok caninizi sikan durum varsa oturur konusursunuz yani oyle maillere gizli gizli cevap vermekle olmax bu isler

ölmek istemek bu kadar basit mi

sadece bir sevgili için ölüm gecer mi akıldan

hata yapmissiniz ne hakla onun adina cevp verebilirsiniz ki hem de boyle itici bir tonda....

ve hala diyorsunuz ki;

oo oooo adamcagiza acidim ben vallahi adami rezil etmissiniz bir de o kiz kim oluyor diyorsunuz, unutmayin boyle davrandikca sevgiliniz de sizin icin "sen kim oluyorsun" diyecek

diğer konularınıza da göz attım, siz yapı olarak fazlaca kıskanç ve müdahalecisiniz... ( bunu kötü algılamayın lütfen) asistanların üzerindeki psikolojik baskı fakülte ortamında çok çok fazladır... katı bir hiyerarşi vardır ve bu zincir onun daha dikkatli olmasını gerektirir. hocası birşey istediyse ya da araya girip bir ricada bulunduysa, o işi yapmak kesinlikle görevdir, hatta prestij meselesidir...

şimdi erkek arkadaşınızın meslektaşı olarak, kendimi onun yerine koyuyorum; nişanlım benim "kurumsal adresimi" kullanarak maillerime cevap verse ve bunu kıskançlık kisvesi altında yapsa deliririm, bakın kurumsal adres kavramı bu noktada çok önemli,belki size basit gelecek ama o adres çalışanın resmi haberleşme kanalıdır... nasıl mahçup olurdum nasıl üzülürdüm düşünemiyorum bile, çok küçük düşürücü... ayrılık konusuna gelince o fazla sert bir tepki olmuş bence, zamanla düzelir... size akıl vermek haddim değil ancak; bu tavırlar devam ederse günün birinde onu tamamen kaybedersiniz... örneklerine çevremde şahit oldum ve gözlemledim o yüzden bu kadar net konuşuyorum...

gün gelecek yurtdışı ya da yurtiçi kongrelere gidecek orada bayanlarla sohbet edecek, paylaşımlarda bulunacak bilimsel ya da sosyal farketmez... her zaman yanı başında olamayacaksınız... kontrol altında tutamayacaksınız... o yüzden lütfen biraz güvenin hem ona hem kendinize...

Yaptığınız hiç hoş olmamış sanırım sağlıklı düşenemediginiz bir anda bu hatayı yaptınız. Sevgilinizle empati kurarsanız onu daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinizi ve icinde bulunduğunuz durumu hatta sevgilinize karşı duyduğunuz güvensizliği anlatın ve öylece şık bir biçimde özrünüzü dileyin. Başkalarından özür dilemek bence gereksiz yersiz sonuçta yapılan hata sevgilinize karşı olduğundan özrü de ondan dileyin. O bayanı tanısanız anlarım da tanımıyorsunuz sonuçta, sevgiliniz zaten sizin adınıza dilemiştir özrünü tekrar sizin konuşmanız konuyu fazlaca uzatmaktan başka bir şey değil

senden ayrılması çok abes kızmıştır evet haklı sebebten kızmış mahçup etmişsiniz her kim olursa olsun mahçup olmuş ve gururuna dokunmuş fakat bu konuşularak çözülemeyecek bir sorun asla ve asla değil. belki sinirle söylenmiş bir sözdür ve geri dönecektir diye düşünüyorum. fakat ne olursa olsun onun maillerini okusan da sen oymuşsun gibi cevap vermen hata bunu ona anlatmaman çok ayrı bir hata. eğer ki dediği gibi o maili atan arkadaşının eşi değilse özür dileyebilirsin ama arkadaşının eşiyse sen özür dileme o sana bi özür borçlu olmuş olacak çünkü o değildi diye sana yalan söylemiş olur

biri kocasının ağzından görümcesiyle yazışır,diğeri sevgilisinin ağzından başkasıyla yazışır.lütfen taşıyamayacağınız insanlarla sevgili olmayın ve evlenmeyin.daha nelerle karşılaşacaksınız işle alakalı kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…