Adamı birinci olaydan sonra uyarmışsınız ve karşı tarafta size tamam demiş..
Ve tamam dediği halde yine mail atan o kız olmuş . Eğer siz maillerine girmemiş olsaydınız bu adam gizliden gizliye konuşacaktı ve ona yardımcı olacaktı. Hemde size tamam dediği halde..
Rahatsız olduğunuz bir durumu dile getirmişsiniz iyide yapmışsınız..
Sanki iş yokmuş gibi ne kadar önemli olursa olsun , sizi rahatsız edecek davranışlara tanıklık edip ''hayatım birdaha o bayanın işini yapma'' dediğiniz halde sizi dinlemeyip , devam etmiş işine gücüne..
Rezil olmuşmuş, eh be adam ! Sen önce sevdiğin kadına karşı rezil oldun tamam diyipte,işe devam ederek..
İçin rahat olsun güzelim . Sen üçüncü kişilerin yüzünden ilişkini bitirmemişsin. Sen sana verilen sözün tutulmaması ve durumların arkandan iş çevirilmesine kadar devam ettiği için ilişkini bitirmişsin ..
Özür falanda dileme.
ama bu yüzden ilişkiyi bitirmek normal mi sizce
Ve tamam dediği halde yine mail atan o kız olmuş . Eğer siz maillerine girmemiş olsaydınız bu adam gizliden gizliye konuşacaktı ve ona yardımcı olacaktı. Hemde size tamam dediği halde..
Sanki iş yokmuş gibi ne kadar önemli olursa olsun , sizi rahatsız edecek davranışlara tanıklık edip ''hayatım birdaha o bayanın işini yapma'' dediğiniz halde sizi dinlemeyip , devam etmiş işine gücüne..
Rezil olmuşmuş, eh be adam ! Sen önce sevdiğin kadına karşı rezil oldun tamam diyipte,işe devam ederek..
İçin rahat olsun güzelim . Sen üçüncü kişilerin yüzünden ilişkini bitirmemişsin. Sen sana verilen sözün tutulmaması ve durumların arkandan iş çevirilmesine kadar devam ettiği için ilişkini bitirmişsin ..
Özür falanda dileme.
Özür falanda dileme.
Yanlış anlamayın ama 'damdan düşer gibi' olmuş hareketleriniz...Sevgilinizin tek hatası hoca rica ediyosa ve siz şu ödev hakkında konuşmuşsanız, size söylemeliydi. X hoca rica etmiş, tekrar yapıcam felan diye. Siz hemen atlamışsınız :26: Yani haklıyken haksız olmuşsunuz. Bende çok yapardım düşünmeden hareket etmeyi, haklıyken haksız olurdum ama azalttım, keşke yapmasaydınız öyle..Umarım düzelir.kzlar mbr o kadar kötüyüm ki yazı yazmaya ble halim yok
hemen konuya gircem sabah sevgilimle ayrıldık,terkedildim daha doğrusu..dün akşam beni sevdiğini söyleyen insan sabah beni terketti nedenine gelince.
kızlar bi kaç ay önce bunun samimi olmadığı bi arkadaşının eşinin bi ödevi vardı.kız yanina gelmişti bende rahatsız olmuştum çünkü çok rahat bi insandı ve hareketlerinden rahatsız olmuştum.bi daha bu kadının ödevini yapma dedim oda tmam dedi.
bir hafta önce sevgilimin mail adresine bi bayandan mail geldi(mail adresi okula ait,şifresi vardı bende)kadının bi konuda yardıma ihtiyacı varmış ödev gibi birşey yani.bunları göndermiş mrb demiş gülücük koymuş altınada vaktin olunca bunlara bakar mısın yazmış.bende sevgilimin adına cevap yazdım yardımcı olamıycam kusura bakmayın yazdım.neden yanlış bişey mi dedim yazdı kadın bende hayır çok yoğunum ve yardımcı olamıycam yazdım.kadın bozuldu tabi iyi anladım tşkler yazdı.sonra bütün mesajları sildim.bugün öğrenmiş nasıl öğrendi bilmiyorum aradı beni bağırdı çağırdı kızın hocası rica etmişti dedi rezil ettin beni dedi.
bende dedimki araya hocayı niye sokuyo çocuk mu o dedim cvp veremedi.
itiraf etmedi ama bu yukarda bahsettiğim kadından gelmişti o mail galiba.yani bana yalan söyledi okuldan bi hoca rica etti o yüzden yapıyorum ödevini dedi.ama kız yukarda bahsettiğim arkadaşının eşiymiş.
neyse işte tartıştık kötü şeyler söyledik birbirimize o kızı bana yönlendirenler benim için çok değerliydi dedi.bitti bu ilişki dedi hiç bşy yazmadım snra ya kızdan özür dilersin yada biter dedi asla özür dilemem dedim yazdım gönderdim
çok kötüyüm yarın sınavım var ve ben sadece ölmek istiyorum.3.şahışlar yüzünden herşeyi bitiren biri için üzülüyorum hala aptal gibi.
benim yaptığım yanlıştı onun adına cevap vermemeliydim ama bu yüzden benden ayrılması normal mi sizce
ne arkadaşı bu ya eşimin arkadaşının eşiyle eşimin işi ne ? Bizimde görüştüğümüz bi çok arkadaşımız var ama kimse kimsenin eşinden özel yardım istemiyor.. Sınır gerek bazı şeylere !.. Muhalefete gerek yok benim düşüncem, vereceğim fikir bu.. Tesellim ise bırak ölmeyi oturup 1 dakika bile üzülmeye değmez olduğu..
Nasıl yani??? Bir kişinin iş çevresinden bahsediyoruz. Adam kalkıp aldatmış mı? Konu sahibini haklı çıkaracak hiçbir şey yok burada aynı şey başına gelse senin iş çevrenden birine senin haberin olmadan bir şeyler yazılsa ayrıca yazılanlar tersleme şeklindeyse ve düşünsene maili alan kişiyle karşılaşacaksın o kırgın ama senin olanlardan haberin yok. Bence bir erkekle aldatsaymış konu sahibi aynı utancı duyması gerekirdi.
aayy bir an o kızdan özür dilediniz sandım ve hemcinsim olarak çok üzülecektim. bence güçlü bir bayansınız.
ne demek özür diletmek yani? o kız sizden çok mu değerli ki özrü hakediyor. ay çok sinirlendim.
hele de böyle akşamdan seviyorum diyip sabaha silebilen insandan hiç hayır gelmez. bizzat yaşadım.
siz herşeyin farkındasınız ama aşk değişik bişey işte kopamazsınız hemen.umarım çabuk atlatırsnız. kırılmayın ama değer görmediğiniz kesin ve net. zamanında yaşadığım için biliyorum. ama tecrübe oluyor, bir insana çok bağlanmamyı, çok sevmemeyi öğreniyor insan. ilerde sizde benim gibi yazık olmuş zamanıma dememek için inşallah çabuk toparlarınız. lütfen dengesiz insanlara pabuç bırakmamak adına çok çaba harcayın.
Bence aynı şey değil... okulda ki ödevlerden bahsediyoruz..kırk yılda bir çıkacak oto tamiri işinden değil... tamam konu sahibi hatalı ama adam açıkça milletin işine koşturma peşinde... başkalarının görüşü o kadar önemli ki kız arkadaşım cevap vermiş onun adına özür dilerim,yanlış anlamış deyip gülüp geçemiyor... Kız arkadaşını da ciddi bir dille uyarır ama adamın yalanı çıktığı için.... öyle olmuyor..
Okulda bir öğretmen benden yardım istedi bende yaz bir kağıda da unutmayım yaparım dedim.. ertesi gün bir sürü öğretmen kağıda bir şeyler yazmış bana veriyorlaryapar mısın diye... işlerine geldi,saf bu yaptıralım işimizi dediler.. aynen geri verdim kağıtlarını!!
Lütfen yaa..herkes iş hayatını biliyor..sömürüyü de görmüşsünüzdür....
Adam bir daha yardım etmem deyip,yalan söyleyerek tekrar yapıyor..
ayy sinir oldum şu yazılanlara ne münasebet tamam kız haksız olabilir ama bedeli bu mu yani.
basit mi bu kadar sevgiyi aşkı ilişkiyi noktalamak. üç beş gün kızar küser sonra barışırsın ama bu durum adamın bahanesi olmuş açık net.!
üstelik yoğunum yazmış işim var falan demiş kız adamı zora sokacak ne demiş sanki günah keçisi gibi çullanmış herkes, abartmamak lazım.
adamın da mail dışında da bağlantıları var ki duymuş dolduruşa gelmiş çıkıp köpürüp kıza çemkirmiş..
valla tatlım seni, ilişkini bu kadar basite indirgeyip aşkını sevgini yok sayıp bi ilişkiyi bitirebiliyosa sen hiç bakma arkana, değmez!
Bir hikaye vardır bilir misiniz?
Adam işi ve eşi arasında sıkışır, eşi derki, ya ben ya işin. Adam kadından boşanır. Sonra sorarlar ya işini daha mı çok seviyordun da seçtin diye, adam hayır der, karım beni bir tercih yapmaya zorlamamalıydı der.
Ben yaptıgınız şeyi asla başkasına yapmam, bana da yapılınca vereceğim tepki bellidir. Ama herkese göre değişen bir durum bu. Kimi bunu doğru kabul ederken kimi sizin gibi beni nası bırakır der, ben, kendini geliştiren insanların aynı elmeyranın dediği gibi saygınlığa da önem verdiğini düşünüyorum.
Ve bence olay bundan da ibaret dğil, sevgilinizin, sizinle okulda görülmek istemediğini söylemişsiniz ya, işte bence bu da sizin onu temsil edemeyeceğinizi düşündüğü için. Kim olsa asistan oldugu bir okulda sevgilisi tarafından kendinden küçüklerin önünde azarlanmak istemez.
önceki sayfaları okuyamadım konuşulduysa kusura bakma
Onun mailine cevap vermek çok yanlış bunu sen de biliyorsun. Bunu yapmana sebep nedir ?
Sevgilinin diğer kızlara, öğrencilere, yolda karşılaştıgı bayanlara tavırları nasıl ? Eskiden bi ilişkisi olmuş mu ? Senden telefonunu gizliyor mu ?
Yani yaptıgın bu hareketi hakediyor mu ?
önceki konularınızı da biliyorum...psikiyatrik bi vakasınız kusura bakmayın ama siz adama hayatı zindan etmişsiniz, bu kadar da olmaz pes! Konu sahibinin üzerine gelme adetim yok ama haketmişsiniz, eski erkek arkadaşınız adına sevindim bile. Adam nefes almaya başlar artık. Bu olanların tüm sebebi 3.şahıslar değil, sadece sizsiniz.
Desene adam kurtulmuş...
Ben de ilk defa bir konuda konu sahibesine bu kadr öfkelendim...
Adamı şu konuda suçlu buluyorum; böyle bir sevgiliye neden verilir ki şifreler?
Hayret yahu..
Şimdi ben bir işim için eşimin arkadaşından yardım istesem .. namussuzluk mu yapmış olacağım ?
Teknik veya metin üzerinden bir yazışma yapmamız gerekse ahlaksızlık mı olacak ?
Kadın mailde benimle yatar mısın demiş sanki !
Sapık sapık zihniyetler,Allah kurtarmış asistan arkadaşı ,gitsin sadaka falan versin bence.
hata yapmissiniz ne hakla onun adina cevp verebilirsiniz ki hem de boyle itici bir tonda....
ve hala diyorsunuz ki;
oo oooo adamcagiza acidim ben vallahi adami rezil etmissiniz bir de o kiz kim oluyor diyorsunuz, unutmayin boyle davrandikca sevgiliniz de sizin icin "sen kim oluyorsun" diyecek
Güzelim onun ne kadar kıskanç olabileceği tahmin edebiliyorum, benim de başımdan öyle biri geçmişti.
Madem bitmiş hakkınızda hayırlısı olsun..
Kavga ederken zehir zemberek konuşan erkeklerden nefret ederim. Kavganın sebebini bir yana bırakır söylediği sözlere üzülürsün, ve kavgayı ettiğinle kalırsın hiç bir şey düzelmez.
Bence de özür dileme, sen de bitir ilişkiyi ve üzme artık kendini..
aynen öyle kendini kaybediyo kavga edince hiç düşünmüyo lafın nereye gideceğini
sanırım kadınlara zaafı yüzünden olay bu hala geldi yeni yeni anlıyorum bunu
bugün hiç msj atmadı atmasın zaten unutmak istiyorum ama çok canım yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?