Ayrıldık,Şu An Tek İstediğim Şey Ölmek.

Bazi hemcinslerimdeki ozguveni anlamakta gucluk cekiyorum. Karsinizdaki insanin sizin disinizda bir cevresi, is hayati, sorumluluklari, plani programi ve bir hayati oldugunu anlamak mi istemiyorsunuz acaba? Ondan sonra da bu erkekler cocukluktan cikamamis, hic olgun degil diyenleri okuyoruz.
Eh be kardesim kadin olsun erkek olsun isle ya da akademik hayatiyla ilgili bir konuda mudahale edilmesini istemez tabii.. kendinizi onun yerine koyun da dusunun, degil (akademik) mail adresinize, sizin hesabinizla kadinlar kulubune girse biri ve ozel mesajlarinizdan bir arkadasiniza haberiniz dahi olmadan bir seyler yazsa sinirlenmez misiniz? Sen napiyorsun diyecek olursaniz su kadarini soyleyeyim, benim erkek arkadasim profesyonel olarak yazar, yani senaryo yazarak hayatini kazaniyor, arkadaslarindan hatta eski kiz arkadaslarindan bile yazdiklarini ona gonderip fikrini alanlar oluyor. Ben acsam okusam kendimce olmadik anlamlar cikardigimla kalmaz miyim, bunu da gectim o insanin ozeline saygisizlik etmis olmaz miyim? Olurum. Burda bir kendine ket vurma durumu da yok, merak etmiyorum samimiyetle cunku erkekarkadasimin benimle olmak istedigi icin benimle oldugunu biliyorum. Kendine guven, iliskiye guven, karsindaki insana guven ve saygi aski besleyen seyler. Benim sozumle insanlarla beseri munasebetini kesecek, dahasi benim buna curet edebilecegim birine saygi duyamam, sevemem de. Burda bahsettigim sosyal, gundelik iletisimimiz, ben sirf birine (ustelik evli ve tanimadigim birine) sirf kendimce sinir oldum diye erkek arkadasima "cinim bu kisinin yazdiklarini degerlendirmeni istemiyoroom" dedigimi tahayyul bile edemiyorum.

Gercekten ilginc. Gercekten yetiskin ve ne yaptigini bilen erkekleri tornadan gecirmeye calisinca olmuyor iste. Her dediginize tamam diyen biri de uzun sureli iliskide, evlilikte sorumluluklarindan bihaber oldugundan sorun cikariyor. Bence tercihinizi yapin arkadasim oglan cocugu ruhlu bir kukla mi istiyorsunuz, medeni, zeki, saygideger bir erkek arkadas/sevgili mi?

Neticede bunu ben yapmis olsam ve boyle bir tepki verse hakli derim.

sanırım bazılarının anlayamadığı bi şey var
orası bakkalınıza çay söylediğiniz çaycı değil
ÜNİVERSİTE
orda yapılan işler de bir ekmek ver şurdan değil

bir de hala elalemin kızıyla sevgili kıyaslaması yapanlar var ki akıllara zarar
pes artık diyecek bi şey yok
ben neden uyduyu çinden gönderdiğimizi artık anladım

Akademik hayatın işleyişi hakkında en ufak bir fikriniz varsa, böyle bir müdahalede
bulunmayı aklınızın ucundan bile geçirmezdiniz.

Sevdiginiz insani uyardiginiz halde, yine yardim edecekti büyük ithimalle, fakat gercekten dedigi gibi kurdugu bu baglanti önüne bir firsat acacak da olabilir. Ki akademik hayatta önemli olan faktörlerden birisi de cevre edinmektir. Sevgiliniz size güvenmis ve hatta is icin kullandigi mailini bile vermis. Ben esimin normal mailini bilirim ama is mailinin sifresini hicbir zaman istemedim.
Rahat etmediniz tamam ama onun yerine onun mailinden bir baskasiyla konusmaniz cok yanlis olmus. Kendimi onun yerine koydum da öfkeden kudururdum. Düsünsenize "sevgilim yapmis" dedigini, kipkirmizi bir halde, mahcup.

Eger güven probleminiz varsa, bunu konusup halletmeniz gerekir, tamam yapmayacagim dedigi seyleri, yapacagini düsünüyorsaniz, ya onu anlamiyorsunuz zorluyorsunuz ya da sevgiliniz güvenilir biri degil.

Bu iki secenekten biri, siz anlamiyorsaniz onu zorluyorsaniz, özür dilemelisiniz. Ama güvenilmeyecek bir insansa daha fazla vakit gecirmemelisiniz onunla.

kesinlikle.....

hanimefendi bu mesajinizdan daha once hic is cevresi edinmediginize kanaat getirdim
sayet isyerinde saygin bir konuma gelmek istiyorsaniz cevrenizle iliskiniz iyi olmali kimseye
burun kivirmamalisiniz baska birisine isyerinde yardim etmek ne zamandan beri "arkadan is cevirmek" oldu onuda anlayabilmis degilim bu kiskanclikla ayrilsin daha iyi zira adam isini dogru duzgun yapar

Yanlış anlamayın ama 'damdan düşer gibi' olmuş hareketleriniz...Sevgilinizin tek hatası hoca rica ediyosa ve siz şu ödev hakkında konuşmuşsanız, size söylemeliydi. X hoca rica etmiş, tekrar yapıcam felan diye. Siz hemen atlamışsınız :26: Yani haklıyken haksız olmuşsunuz. Bende çok yapardım düşünmeden hareket etmeyi, haklıyken haksız olurdum ama azalttım, keşke yapmasaydınız öyle..Umarım düzelir.

cincikk ve danceofdeath gerekenleri fazlasıyla söylemişler zaten. Kesinlikle kefilim. Ancak bu kadar güzel özetlenebilir, tebrik ediyorum her ikisini de.

şu yoruma cevap yazmak istedim
nişanlıyım ben, ben başka meslektenim nişanlım başka meslekten..
şimdi nişanlımın arkadaşı (erkek) benden bi konuda yardım istemişti uzun uzun telefonda görüşüp kendisine yardım etmiştim
sonra benim bi arkadaşım da (kız) nişanlımdan işi gereği yardım istemişti ve onlar da uzun uzun mailleşmişlerdi
ben kıskanç bi insanım gerçekten.. bunu da herkes bilir
ama nişanlımın insanlara yardım etmesi beni rahatsız etmez aksine onla gurur duymamı sağlar
hatta onun bi arkadaşı daha benden yardım istemişti ben de konu hakkında bilgi vermiştim
nişanlım da böyle anlarda senle gurur duyuyorum demişti bana ve mutlu olmuştum çok..

Aldatılma olaylarını okuya okuya insani duyguları unutuyoruz bence. Eski kafaya gidip "erkekle kız arkadaş olamaz"a gidiyor hep muhabbet. Adam okadar okumuş, emek vermiş o statüye gelebilmek için...

Öyle bi'yorum yazıyolarki sanırsın kadın "kocam evde yok gel bize ödev yapalım" dedi

Önceki yorumumda da dedim asistan veya hocam tarafından böyle bir muamele görseydim kahkahayı patlatır, dalga geçerek anlatırdım arkadaşlarıma kimleri başımıza hoca diye dikiyolar ya işle, aşkı ayırt bile edemiyor diye

Üstelik en kıskanç burç bilinen akrep burcundanım ama işin özünü bilince sevgilimin sevgilisi gibi yanında yer alıyorum tepesinde değil:44:
Sevgiliyiz diye tüm hayatı bizden ibaret değil sonuçta.

bende çok kıskancımdır normalde ama siz bayaaaaaaaaaaaa abartmışsınız dünya sizin çevrenizde dönmüyor o kişinin bir işi bir mesleği ve çevresi var önce kabul et bunu yoksa çok üzülürsün inş. affeder ederse şanslın okadar şeyden sonra geçmiş konularını okudumda vayyy anam vayyyy çokk geç bile kalmış ayrılmak için

Burda okudukça hayret ediyorum,

kızacaksınız belki ama kocanız değil,nişanlınız değil.nerden buluyorsunuz bu cesareti bayanlar?

ben eşimin mesajlarını bile kurcalamıyorum.

ve bunu çok ayıp olarak görüyorum,o bana yapsa çok bozulurdum.

siz adamın yerine cevap veriyorsunuz,bir de delilleri ortadan kaldırıyorsunuz.belki o kadın değildi,belki gerçekten önemli bir şeydi?

böyle bir durum ortaya çıktığında yerin dibine girmez mi o adam?

aldatmaya meyilli bir adam her koşulda yapar bunu,siz birkaç mesajı kontrol altında tutarak bunu engelleyemezsiniz.

biraz özgüveniniz olsun her şeyden önce

ödevden filan bahsetmişsiniz de lisede öğrencisiniz sanırım, çünkü böyle sevgilinin maillerini karıştırıp, onun adına cevap vermek bir de üstüne delilleri silmek ! çocukların yaptığı hatalar olursa bir nebze affedilebilir.
evliyim, 2 yıldır kocamın hiçbir şifresini bilmem o da bana sormaz. hadi bunu geçtim onun adına cevap verirken hiç mi onu üzmekten, ona zarar vermekten korkmuyorsunuz?bu biraz şımarıklık oluyor. kaldı ki ayrılıp ta ölmek istiyorum demek yerine ölecek kadar çok seviyorsanız, özür dileyin kızdan, "seni başkası sandım" diye azıcık kendinizi kurtaracak yalanlar atın ve sevgiliniz için ölmeyin, ona sevginizi gösterin

bana yalan söyledi

o kızdan özür dilemem için aklımı kaybetmiş olmam lazım zaten.inş toparlarım kendimi

aynen öyle hocaların işlerini yapıyo zaten yapmalıda
ama işini yaptığı şahış ona hocam diye hitap etmiş,ya asistan ya öğrenci milletten takdir toplama peşinde yani bi bayana karşı hayır diyemeyen bi erkek bu kadar aciz bi insan işte.

aynen öyle canım yanıyo ama değmez diyorum

evet böyle bi sorunumuz vardı.ama o konuyu açtıktanhaftalar sonra artık benimle görünmekten çekinmemeye başladı her öğle arası kantinde oturduk neredeyse bende o kadar sevinmiştim ki artık benimle görünmek çekinmediği için.
bence bu saygınlık filan değil acizlik adam sözünü tutmaktan aciz

sözünü tutmadığını gördüm bende cevap yazdım
tavırları normal samimim değil yani,eskiden bi ilşkisi olmuş,telefonunu gizlemiyodu alıp bakıyodum bazen,ve sonunna kadar hakketti

bence onun bana neler yaptığını bilmeden böyle bi yorum yapmayın anlatsam zaten hayat bana mı zindan olmuş ona mı anlarsınız

Desene adam kurtulmuş...
Ben de ilk defa bir konuda konu sahibesine bu kadr öfkelendim...

Adamı şu konuda suçlu buluyorum; böyle bir sevgiliye neden verilir ki şifreler?
Hayret yahu..

kurtulmuş mu
o adamın bana neler yaptığını biliyomusunuz acaba bildiğiniz kadarına yorum yapsaydınız daha münasip olurdu

Allah onu kahretsin..sadakayı ben vericem

arkadaşlar kusura bakmayın geç cevap yazdım biraz bugün sınavım vardı,ben perişan bi halde girdim ve kötü geçti çünkü sabaha kadar ağladım 4 saat uyudum
beni kıskançlık konusunda suçlayan arkadaşlar sevgilimde benden farksızdı,neler yaptığını anlatsam ağzınız açık kalır öyle söyleyim.
evt aldatmadı yada biriyle yakalamadım
ama bana söz verdiiiii hiçbir bayanın ödevini analizini yapmayacağına söz verdi,bende o maili görünce sözünü tutmadığını anladım çünkü kadın daha öncede birşeyler göndermiş.
ve bana yalan söyledi arada hoca var dedi ama yokmuş kadının kim olduğuda hala belli değil asistanmı arkadaşının eşimi öğrencimi bilmiyorum hala..bu konuyu sevgilime nasıl söyledi nasıl haberi oldu onuda bilmiyorum.o kadın da kötü niyetli biri bence düşünüyrmda ben olsam biri bana hayır diyip geri çevirse bi daha asla iletişime geçmem onunla bu nasıl yüzsüzlük.
bence bi insan için en değerli şeyler annesi babası eşi yada sevgilisi ve kardeşidir ailesidir yani.insan bi yabancıya evlenmeyi düşündüğü birinden daha çok değer veriyosa sorun ondadır
zaten ''x den özür dileyeceksin'' diye bi msj attıya bana o mesaj benim midemi bulandırdı,sevdiği insanı değilde başka bi kadını koruyan adam a adam demem ben.
ben onun işine zarar verecek bişey yapmadım yapmamda o çok abarttı,kendisi başkalarının ayak işlerini yapmaya yardım etmeye çok meraklı bide karşıda ki bayansa asla hayır diyemez işte böyle ucuz bi insan

Güzelim onun ne kadar kıskanç olabileceği tahmin edebiliyorum, benim de başımdan öyle biri geçmişti.
Madem bitmiş hakkınızda hayırlısı olsun..
Kavga ederken zehir zemberek konuşan erkeklerden nefret ederim. Kavganın sebebini bir yana bırakır söylediği sözlere üzülürsün, ve kavgayı ettiğinle kalırsın hiç bir şey düzelmez.
Bence de özür dileme, sen de bitir ilişkiyi ve üzme artık kendini..

aynen öyle kendini kaybediyo kavga edince hiç düşünmüyo lafın nereye gideceğini
sanırım kadınlara zaafı yüzünden olay bu hala geldi yeni yeni anlıyorum bunu
bugün hiç msj atmadı atmasın zaten unutmak istiyorum ama çok canım yanıyo

nolur biraz teselli edin beni kendimde değilim.((((((((((
bide yüzükleri var bende napiyim onları götürüp vereyimmi onun istemesini mi bekliyim,gerçi bitti bu ilişki sende neyim varsa at çöpe diye msj atmıştı ama maddi değeri var.bu msjdan sonrada yine msjlar attı gece onu söylemeyi unuttum çok yanlıştı yaptığın aptalca ve çocukcaydı yazmış hiç cevap vermedim,vermycemde

gerçekten aklım almıyo insan nasıl herşeyim dediği birine bi kadın yüzünden hakaretler eder nasıl siler ancak bi ş..siz yapar bunu

Tipik erkek halleri. Sinirlenir ve ağzına geleni söyler. Kırar döker, ama aramaya gururu izin vermez.
Ben mi ? artık zerre umursamıyorum onların bu hallerini...
Eski erkek arkadaşımla ayrılalı bir ay olacak, bigün olsun elim telefona gitmedi. gitmeyecek de. o da aramayacak biliyorum. paylaşılmış şeyler var evet, ama benim kendime saygım var. Ben o sözleri haketmedim. Ağlayarak uyusam da bazı geceler, bitti mi biter. sen de böyle ol. Daha az acı çekersin.
Dün gece twitteri baktım, bir sürü acı dolu söz paylaşmış, kendi kendine üzülsün artık, gittim ben...

hayırlısı diyelim o zaman üzülmen normal ama zamanla geçer, madem kadınlara zaafı olduğunu düşünüyosun sende de bu kıskançlık varken ileride aynı sorun yine çıkar, bırak o düzelsin, biterse de bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…