- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
Olmuyor ipekAkıntıya kürek cekiyoruz, adamı idam sehpasına cıkardılar
Adam arkadaşının eşine yardım ettiği için mi suçlu
Yemin ediyorum konusahibi ben olsam bu gazla sevgilimi uzaya falan fırlatırdımKıza teselli vermiyorsunuz gaz veriyorsunuz.
ne arkadaşı bu ya eşimin arkadaşının eşiyle eşimin işi ne ? Bizimde görüştüğümüz bi çok arkadaşımız var ama kimse kimsenin eşinden özel yardım istemiyor.. Sınır gerek bazı şeylere !.. Muhalefete gerek yok benim düşüncem, vereceğim fikir bu.. Tesellim ise bırak ölmeyi oturup 1 dakika bile üzülmeye değmez olduğu..
Ünleme falan gerek yok izah etmek için. Muhalefet olmak için de yazmıyorum. Rica diye birşey söz konusu ama neyse ben cok sıkıldım.
Adamın günahını alıp kıza gaz vermeyin, son sözüm bu.
Adam nasıl suçlu konumuna geldi anlamadım. KK olarak on numarayız valla, masumdan günahkar yaratmakta üstümüze yok.
Bir iş arkadaşım erkek arkadaşı için yardım istesin, sevgilisine de mail adresimi versin, erkek de bana mail atsın, sevimli görünmek icin de :) yapsın. Eşim/Sevgilim de girip onu terslesin var mı böyle birşey yahu?
Çocuk bahcesimi burası kreş mi, herkesin bir çizigisi var, sevgilinin çizgisini kaldıramıyorsan ayrılacaksın, cocukca hareketler yapmayacaksın.
Adam yerden göğe kadar haklı, kızdan özür dilemelisin.
Gayet normal. Adamın imajını yerle bir etmişsiniz. Eminim etrafına izah ederken kız arkadaşının yaptığını anlatmakta zorluk çekmiştir. İlişkinizi 3. şahıslar değil siz bitirmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?