Ayrıldık,Şu An Tek İstediğim Şey Ölmek.

adam haklıda sonuna kadar yinede ayrılaması hata emin ol .ben psikopat dercesinde kıskanıyodum sevgilimi (şimdi eşim kendisi ) 7 yıl flört ettik bi keresinde magazada tezgahtar kız bişeyler sorup duruyodu ben kabindeyken sorularına cevap verdin diye çıkınca ortalıgı birbirine kattım sonrasında bozulsada o an beni sakinleştirmek için elinden geleni yaptı.

bana göre sevgilin senden hatalıyım sana yaptıgım saygısızlık demeni bekliyo bunu dersen o kızdan özür diletmeden barışır ama bunu yapmak için bi kaç gün sakinleşmesini bekle

Son düzenleme:
Olmuyor ipek Akıntıya kürek cekiyoruz, adamı idam sehpasına cıkardılar

Ben de anlamadım ki ortada bariz bir tuhaflık var bir tek bizim bu şekilde düşünmemiz çok ilginç herkes konu sahibini haklı bulmuş..

Bence bu aşamada beklemek sessiz kalmak lazım. Özür dilemek olumsuz etki yapacağı gibi konu sahibini sevgilisinin arkadaş çevresinde ucuzlatır, kulisler olur hakkında gerçi hak etmiş kulisleri ama yine de özür dilemeden beklemeli. Adam dönerse zaten döner dönmezse ayrılmayı kafaya koymuş da bu da ateşlemiş gibi olur, konu kapanır.

Siz ters bir şeyler hissetmişsiniz ki, o kadınla irtibat halinde olmasını istememişsiniz sevgilinizin. Bence haklısınız.
Ne yani siz böyle bir adama yardım etseydiniz sevgilinizin tepkisi ne olurdu? Düşündü mü acaba o?
Şımarık kadınlara tahammülüm yok...
Başka biri yüzünden ilişkiyi bitirmesi de hiç normal değil bana göre..
Ben olsaydım, belki yazışmazdım ama sevgilime hesap sorardım..... Ve tepkim de gayet sert olurdu.

Malesef çoğu kişinin fikri ile hem fikirim

Benimde sevgilim bana böyle bir davranış sergileseydi sizin sevgilinizden farklı davranmazdım ...

Adam arkadaşının eşine yardım ettiği için mi suçlu

Yemin ediyorum konusahibi ben olsam bu gazla sevgilimi uzaya falan fırlatırdım Kıza teselli vermiyorsunuz gaz veriyorsunuz.

ne arkadaşı bu ya eşimin arkadaşının eşiyle eşimin işi ne ? Bizimde görüştüğümüz bi çok arkadaşımız var ama kimse kimsenin eşinden özel yardım istemiyor.. Sınır gerek bazı şeylere !.. Muhalefete gerek yok benim düşüncem, vereceğim fikir bu.. Tesellim ise bırak ölmeyi oturup 1 dakika bile üzülmeye değmez olduğu..

Ünleme falan gerek yok izah etmek için. Muhalefet olmak için de yazmıyorum. Rica diye birşey söz konusu ama neyse ben cok sıkıldım.

Adamın günahını alıp kıza gaz vermeyin, son sözüm bu.

Bir hikaye vardır bilir misiniz?

Adam işi ve eşi arasında sıkışır, eşi derki, ya ben ya işin. Adam kadından boşanır. Sonra sorarlar ya işini daha mı çok seviyordun da seçtin diye, adam hayır der, karım beni bir tercih yapmaya zorlamamalıydı der.

Ben yaptıgınız şeyi asla başkasına yapmam, bana da yapılınca vereceğim tepki bellidir. Ama herkese göre değişen bir durum bu. Kimi bunu doğru kabul ederken kimi sizin gibi beni nası bırakır der, ben, kendini geliştiren insanların aynı elmeyranın dediği gibi saygınlığa da önem verdiğini düşünüyorum.

Ve bence olay bundan da ibaret dğil, sevgilinizin, sizinle okulda görülmek istemediğini söylemişsiniz ya, işte bence bu da sizin onu temsil edemeyeceğinizi düşündüğü için. Kim olsa asistan oldugu bir okulda sevgilisi tarafından kendinden küçüklerin önünde azarlanmak istemez.

Ünleme falan gerek yok izah etmek için. Muhalefet olmak için de yazmıyorum. Rica diye birşey söz konusu ama neyse ben cok sıkıldım.

Adamın günahını alıp kıza gaz vermeyin, son sözüm bu.

burdaki bütün hatunlar tanımadığı bilmediği herşeye iyi ya da kötü yorum yapmıyolar mı ? Günah almak değil fikir sunmak.. Siz olsanız farklı şeyler yaparsınız ben olsam farklı şeyler.. Ünlemim de kadın erkek arasın daki bazı genişliklere sınır olması.. Bence de sıkmayalım durumu bırakalım da konu sahibi kendine en yakın olanı çekip alsın içinden.
Hayırlı akşamlar..

acayip sinir olcagm bi durum, şımarık tiplerden nefret ederim sevglm adına cvp wermzdm ama onunda cvp vermsni yardm etmesini istemezdm, ayrıca kıza bi daha yardm etmicegni söylemş bu durumda yine o cvbı vercekti niye abartmşki hem nerdn ögrnmiş sevglsnin cvp yazdgnı,

eski konulariniza baktim. patolojik derecedekiskancsiniz, bu gidisle sevgiliiz yakinda arkasina bakmadan kacar (mazosist degilse tabi).. bu ne yahu? bir ogrencisinin soyadini sordu diye kiyameti koparmissiniz??

bi de bu ne curet yani sevgilinizin adina isiyle ilgili bir konuda oun agzindan yazi yazmak benim esim buu yapsa agziin ortasina carpip ayrilirdim, ben ona yapsam o da bana yapsin yani haklidir. bence davranislarinizi gozden gecirmelisiniz evet ask sevgi onemlidir tabi ama herkes sevgilisini dunyanin merkezine koymak zorunda degil kariyer denen bir sey de var (ogrenci oldugunuz icin bilmiyor olabilirsiniz) ama bu tip simarikliklari kaldirmaz..

önceki sayfaları okuyamadım konuşulduysa kusura bakma
Onun mailine cevap vermek çok yanlış bunu sen de biliyorsun. Bunu yapmana sebep nedir ?
Sevgilinin diğer kızlara, öğrencilere, yolda karşılaştıgı bayanlara tavırları nasıl ? Eskiden bi ilişkisi olmuş mu ? Senden telefonunu gizliyor mu ?
Yani yaptıgın bu hareketi hakediyor mu ?

sen niye onun ağzından cevap yazıyorsun ki?
valla artık iyice abarttınız bu kıskançlık meselelerini, her şeye de karışılmaz ki. ne olmuş ödev sorduysa, yardımcı olduysa

Burada konu sahibelerinin üzerine gitmek hiç adetim değildir ama çok sinirlendim...
Siz saygı nedir bilmez misiniz?

Hangi hakla maillerine girip, bir de üstüne onun adına cevap veriyorsunuz karşı tarafa?
En azından okuyup bıraksaydınız...

Ben olsam ben de terkederdim sizi..Geri dönmemek üzere hem de...

Yaptığınız şey çok yanlış
Gerçekten seviyorsanız basit bir özürden bişey olmaz sizden bişey eksiltmez
İnsan bazen hata yaptığını kabul etmeli ve adım atmalıdır
Sevgi de bunu gerektirir bence

burada kadınlar hiç haksız görülmez hoş geldin

bu arada sevgilinin ağzından cevap vermışsin bu gayet kötü olmuş bence haklı adam rezil olmuştur
yani düşünemiyorum böyle bir durumu

önceki konularına da baktım az önce siz yakın zamanda da baya sorun yaşamışsınız, üst üste bu kadar tartışma bunaltmış artık heralde, siz bi süre ayrı kalıp sakinleşin bence, hem sakin kafayla daha mantıklı hareket edersiniz sonra da oturup düzgünce konuşursunuz

Gayet normal. Adamın imajını yerle bir etmişsiniz. Eminim etrafına izah ederken kız arkadaşının yaptığını anlatmakta zorluk çekmiştir. İlişkinizi 3. şahıslar değil siz bitirmişsiniz.

aynen bunları yazdım kabul edin..bide ben tekrarlamayayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…