Ayrıldık..

denizzelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
477
2
96
İstanbul
onun yüzünü takmıstım evlenme teklifini kabul etmiştim,seviyordum,iyi anlasıyorduk güvensizliklerle hırcınlıklarla sonunda bitti...
daha öncede yazmıstım ciddi güven sorunumuz vardı..yada bu son olay kadar ciddi olmaaz.bardağın taşmasında yardımcı olan olayı anlatıorum kısaca:kız arkadasımla arabadayız bi arkadasımızı evindeki küçük bi yemek gibi bişeye gidiorz yanımda küçük yeğenim var onu kreşten aldım yol üzerinden eve bırakcam onu snra biz arkadasların evine gidicez yakın arkadaslarımızdan (Erkek)aradı nerde oldumuzu sordu oda gelicekti yemeğe sonra onla benzincide bulustuk onunla 2 araba gitmeyelim dedik,ben bizim arabayı park ettim hemde arabayı sür aynı zamanda yeğenle,ilgilen olmasın..yeğenimi bıraktım oda cıktı yukarı bebek cantasını tasımak için,snra arkadasların evine gittik,orada kalıcas..en yakın kız arkim de var yanımda..(erkek arakadasımın benle ilg.sıkıstırdığı kız arkim)) gece saaat 3 kapı güm güm vuruluo meğer takip edilmişimde haberim yok aklı sıra evde gece yarısını gecirince baska seler düşündü..herkes normal duruo,film izliorz ilk hakret bağrıs sonra sakinleşti,gitmek istiıorm ama arabayı cok uzakta bıraktım,ağlamaya başladım güvensizlik mafetti..en sonnda gitti..2-3 saat snrada zten okula gittim uykusuz..ve sabah aradım bitti dedim...sesi buz gibiydi..:1no2: ben onunla evlenmeyi kabul ettim onun kölesi olmayı değil..üstelik aradım ve arkadasların evine giidorz belki kalırım belki kalmam tamam dedi ama önce ırım kırım etti neyse rahatlamak için yazdım rahatlamaya calsıtım bugünde kargoyla yollucam yüzüğünü...ilk basş böle başlar sonra evlenince kocasının kulu kölesi olan kadınlara dünüşmek istemiıorm.benim kültürümede eğitmimide başka türlüsü uymas

Son düzenleyen: Moderatör:
evet.. ortada büyük bir güvensizlik söz konusu... bu çok önemli bir konu gerçekten..
gece yarısından sonra ne bekliyordu ki karşısında evi basarak.. ((
yok yok bu öyle kolay hazmedecek bir konu değil bence..
hakkınızda hayırlısı olur inşaallah..

arkdaşım ayrılmana çok üzüldüm ama şunu belirtmek isterim..
bunu kölelik olarak görmemen gerek bence..
ne kdar samimide olsam erkek arkadaşlarımla aynı eve gitmem dolaşmam gezmem ne bilim aynı eve arkadşalarımızın gitsem benimki seninkinin verdigi tepkiden fazlasını verir..
haa bunu kölesi oldum diye algılamam ..
çünkü bende onun kızlarla aynı şekilde samimi olmasını .. eve gitmesini istemem kabullenmem...
oyüzden bunu kölelik diye algılama ..
gece yarısı çıkıp yanına geliyor..
üşenmiyor..
seviyor seni. kıskanıyor.. bu budur benim tabirimce..

Son düzenleme:
canim güven olmazsa birsey olmuyor...güvensiz süren bir iliskiyi ask,sevgi,tutku hicbirsey kurtaramiyor...hakkinda hayirlisi olsun canim dogru yapip yapmadigini anca sen bilirsin canim...

cnm ayrılmana çok üzüldüm erkek arkadaşında çok büyük bir güven problemi var sanırım
yanlız şunu demeden de geçemicem
kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş
erkek arkadaşının bu güvensizlği kendinden kaynaklanır sanırım iyi mi yaptın kötü mü
yaptın bilemiyorum
ama evlenince daha da kötü kıskançlıklar yaşanır ve daha da kötü olur diye düşünüyorum rabbim hakkında hayırlsını nasip etsin ama bence seni arıyacak ve barışacaksnız içimden geldi söylemeden edemicem

gece yarısı cıkıp yanıma gelmedi ben ilk doktoruma gittim aksam ordan itibaren takip etmiş baya kaldım orada cnkü..yanı adresi bilmiodu..hem o saatten sonra eve dönmem mümkün değil uzaktı...ben gencim arkadasılarımla kalıp film seyredebilirm gençler toplanır yerler içerler eğlenirler..vs....yani bunu oda bilio o benden önce fazlayla yasamıs görmüş bilmiş biri..bana en cok dokunan geçmiş yasamındaki kız arkadasının yarattı güvensizliği benm tasıo olmam sncta ben onla cıkarken değişmedim aynı bendim o beni kabul eti ben onu hiç deiştmeye calısmadm..o kendi değişmek istedi ve gece hayatını bıraktı..o ortamdan koptu..ben demedim ama..o kendi için yaptı yıprandığı için.ağlamıorm okadr öfkeliyim ki ettiği kelimlerden dolayı arkadaslarımn yanınada bide..

güvensizliğin olduğu yerde ne sağlıklı bir ilişki ne de sağlıklı bir evlilik olur.. belki böylesi senin için daha hayırlı olmuştur evlendikten sonra daha kötü olabilirdi herşey.. her şerde bir hayır vardır unutma ..

canım guvenın olmadıgı yerde ne saygı ne aşk nede sevgı olur...
sız ayakta tutan seylerı kaybetmısınız...uzulme...

seni okadar kişinin içinde küçük duruma düşürmüş
ayrılmakla en doğrusunu yapmışşın aksi halde ilerde
böyle saçmalıklar yüzünden sana şiddet bile uygulamaya başlardı..
hakkında hyrlısı olsun

sağ olun kızlar yok fazla üzülmicem kendime söz verdim içimde cok büyük bi eksiklik var kabll edıorm ama aşıcam bunu..zaten yarın yurt dısına(kıbrıs) cıkıyorum 2 günlüne falan toparalnıp gelmeye claıscam..en derin yerimden acıo içim ben yaratmadım güvensziliği ama bedelını ben öddim o kadar katı bi insanım ki sanıırm şeritatın kestiği parmak kanamaz diorum kendime hep..güven yoksa kesiceksin

Son düzenleme:
isbetli bi karar vermişinn ilerde dahada tepene binerdii..
yaptıgı davranış çok çirkinnn..
hakkında hayırlısı olur inşallahh..

sağ olun tesekkür ediyorum..ilişkilerim ve duygsal hayatm hep böle kötü işte gercek sevgiyi asla yasayamıcam..bulduğumu yitirorum..

Canim seni anliyorum ama (eski) sevgilinide anliyorum.
Cünkü bende sevgilimin baska kizlarla ayni evde kalmasini istemem...

yuh yani, takip mi etmiş seni?
en iiyisini yapmışsın bu kadar güvensizlikte olmaz hakikaten.
evlenince kapıyı üstünden kilitleyip işe gider bu adam

güvenin olmadığı yerde gelecek olmaz
aşırı kıskançlık çekilecek gibi değil hele bu yaptığı hiç hoş değil herkesin içinde :1closedeyes:

Canim seni anliyorum ama (eski) sevgilinide anliyorum.
Cünkü bende sevgilimin baska kizlarla ayni evde kalmasini istemem...

oda gidio(du)ben ona gitmemi dedim...tabiki giidcek arakdas baskadır sevgili baskadır kinin de yeri bambaskadr..ama biyere kadar...sonucta bizim özgürlük sınırlarımızdır bunlar..ama kırılan gene ben oldum ona hak verme ya jinekolğumu aramıs sonuclarmı istemıs jinekolumda benden baskasına kesinlikel veremeyceini,hasta gizliliği korumak demiş yani..kızlar bu na ne diceksiniz???jinekolumdan nie böle bişi istemiş benim kafa almadı kafamçokkarıştı

Canim seni takip etmesine ve gece o saatte kapiya dayanmasina hak vermiyorum tabiki cünkü o davranisi gercekten yanlis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…