- Konu Sahibi denizzelda
-
oda gidio(du)ben ona gitmemi dedim...tabiki giidcek arakdas baskadır sevgili baskadır kinin de yeri bambaskadr..ama biyere kadar...sonucta bizim özgürlük sınırlarımızdır bunlar..ama kırılan gene ben oldum ona hak verme yajinekolğumu aramıs sonuclarmı istemıs jinekolumda benden baskasına kesinlikel veremeyceini,hasta gizliliği korumak demiş yani..kızlar bu na ne diceksiniz???jinekolumdan nie böle bişi istemiş benim kafa almadı kafamçokkarıştı[/QUOTE
Valla buraya kadar okurken erkek arkadaşının az da olsa haklılık payı vardı gözümde. Yani ben de istemem kız arkadaşlarıyla bütün gece oturup film seyretmesini. İlla birşey yapacaklarından değil ama rahatsız olurum. Ama dr.unu arayı sonuçlarını falan istemesi hastalıklı bir durum. Bence ucuz atlatmışsın hakkında hayırlısı olsun..
oda gidio(du)ben ona gitmemi dedim...tabiki giidcek arakdas baskadır sevgili baskadır kinin de yeri bambaskadr..ama biyere kadar...sonucta bizim özgürlük sınırlarımızdır bunlar..ama kırılan gene ben oldum ona hak verme yajinekolğumu aramıs sonuclarmı istemıs jinekolumda benden baskasına kesinlikel veremeyceini,hasta gizliliği korumak demiş yani..kızlar bu na ne diceksiniz???jinekolumdan nie böle bişi istemiş benim kafa almadı kafamçokkarıştı[/QUOTE
Valla buraya kadar okurken erkek arkadaşının az da olsa haklılık payı vardı gözümde. Yani ben de istemem kız arkadaşlarıyla bütün gece oturup film seyretmesini. İlla birşey yapacaklarından değil ama rahatsız olurum. Ama dr.unu arayı sonuçlarını falan istemesi hastalıklı bir durum. Bence ucuz atlatmışsın hakkında hayırlısı olsun..
Abla bende senin gibi düsünüyorum...
oda gidio ama snucta biz biribirimizi epeydir biliorz aradaslımızdan beri yanı yapımız bu oda giderdi bende giderdim..ilk defa bi erkek arladasımla bulusmuorm kaldıki kız lı erkkeli kaırısktı oda yeri geldinde kız arkadaslaryla buluodu benm yakın kız arkimde onnda cok yakını onlada bulusr yeri gelir dertleşir fln...sorun bu deil zten..bu benm hakkım olan özgülük ben ona hayr demedim oda bana demedi ama takp etti..jinekolumu neden aradını hala merak edıorm
bide trafikta 4 saat fln kaldık o gün bi uctan diğer uca gittik 3 yere uğradık insan sıkılmaz mı y a saatelerce?üstelik gece 3 e kadar arabada beklemiş evin önünde ya jinekolumu aramıstı son hafta onada delırmıstım ne öğrenmek istedi ki.?bi insan jinekolağa gidemez mi?iyiki adresini veridik bu ne ya yakında evede dadanırsa sasmam.......
tebrik ediyorum arkadaşım seni,
içindeki aşka yenilip yaptığını göremezden gelmemişsinŞeniz
eğer bunu affetseydin daha büyük şeylerde olabilirdi,
nedemek takip etmek,hiç güven yokmuş onda demekki..
üzülme canım inşallah bundan sonra hakkında hayırlısı olsun:Saruboceq:
arkdaşım ayrılmana çok üzüldüm ama şunu belirtmek isterim..
bunu kölelik olarak görmemen gerek bence..
ne kdar samimide olsam erkek arkadaşlarımla aynı eve gitmem dolaşmam gezmem ne bilim aynı eve arkadşalarımızın gitsem benimki seninkinin verdigi tepkiden fazlasını verir..
haa bunu kölesi oldum diye algılamam ..
çünkü bende onun kızlarla aynı şekilde samimi olmasını .. eve gitmesini istemem kabullenmem...
oyüzden bunu kölelik diye algılama ..
gece yarısı çıkıp yanına geliyor..
üşenmiyor..
seviyor seni. kıskanıyor.. bu budur benim tabirimce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?