Ayrıldık..

bide trafikta 4 saat fln kaldık o gün bi uctan diğer uca gittik 3 yere uğradık insan sıkılmaz mı y a saatelerce?üstelik gece 3 e kadar arabada beklemiş evin önünde ya jinekolumu aramıstı son hafta onada delırmıstım ne öğrenmek istedi ki.?bi insan jinekolağa gidemez mi?iyiki adresini veridik bu ne ya yakında evede dadanırsa sasmam.......

son 1 aydır fln sık sık gtmeye basladım ondan bişi saklamadım için oda biliıodu gittimi ama rahatsızlımıda biliodu...onu aramıs gelip gelmedğimi belki,bide test souclarımın nasl oldunu cıktığğını cıktıysa siz bana verin ben ulasırım kendisine ndn ben gidemio muyum arabayla?yanı ayak bu kafasında ne oldunu anlamıorm ben o kadr sinsi deilim

tebrik ediyorum arkadaşım seni,
içindeki aşka yenilip yaptığını göremezden gelmemişsinŞeniz
eğer bunu affetseydin daha büyük şeylerde olabilirdi,
nedemek takip etmek,hiç güven yokmuş onda demekki..
üzülme canım inşallah bundan sonra hakkında hayırlısı olsun:Saruboceq:

arkadaşım ilk önce lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım...
yazınızı anlamakta çok zorlandığımı belirtmek isterim...
kısaca size şunu söyleyebilirim...
eğer size güvenmiyorsa,bence o kişi ile hiç zamanınızı harcamayın...
sevgiler...

bence güven olmazsa yürümez şimdi evi basan evlenince seni tek başına biryere göndermez zaten evlilik özgürlüğün kısıtlanması galiba

jinekologunu arıyorsa bu adam paronayaya başlamış bundanda şüpheleniyorsa yuhhh yani evet bununki BİRAZ kıskançlıgı aşmış.. şüphe kötü birşey ...

Son düzenleme:

beni böyle yetişrdiler..itiraf etmek gerekıse düzelse die içimden dua ettım dün gece snra kendımeden utandım bu ben olamam dedim...onunla kendimi ortak bi gelecekte vede hayalde hayall etmek cok güzeldi..ama ileriyi düşünüyorum iyiki evlenmemişim ya evlensem nolucaktı?daha kötü dhaa mutsuz olucaktım..halime şükreteyi genç yasbenneyaptımkiımda öğrenmeye calısıyorum..allah yanıltmasın..

jinekoloğunu araması bardağı taşırmış artık.Kararlı duruşundan dolayı tebrik ediyorum. :teselli:

tesekkür edıorm..ailemin zten cok kötü bi evliliği vardı bosandılar parcalandı hersey benimde bunu yasamak gibi bi lüxüm yok akıllı mantıklı olmalı ona göre davranmalıyım..
bide ailemi ben üzemem mtsuz coocuklar yetiştirmek istemıorum

onun yaptığı ani bir kıskançlık sonrası güvensizlik ama ben de sunu anlamadım ne geregi var gidip kalıyorsun kızlı erkekli bir evde.araban da var bas git gece evine..ben erkek arkadasım kalsın istemezdim mesela kızların oldugu bi evde ..

erkek arkadasına jinekoloğunun adresini niye veriyorsun canım ya arada mesafe olmalı sevgilin de olsa..neyse boşver iyi olmuş bitmesi biraz şizofrenmiş..

Dogru bi karar vermisin bence, jinekolog mevzusunu okuyasiya kdr azda olsa anlayabiliyordum onu, insanin bazen kiskancliktan gözü dönüyor. ama doktorunu arayip sonuclari istemesi kesinlikle hasta bi davranis...

Süper anlatmis arkadas, baska söze ne hacetkaydirigubbakcemile5

jinekoloğa damı :1shok:. sevgi bu değildir kıskançlıkta bu değildir arkadaşlar bu kendine ,sevdiğini söylediği insana güvensiizliktir saygısızlıktır . bana sağlıklı düşünen biri gibi gelmedi . doğru karar vermişsin tebrikler

hayırlısı olsun canım ama doğru karar gibi görünüyor... ne demek takip edip ; evi basmak... sürpriz yapmak istedim aşkım dese neyse... hele jinekolog olayı süpermiş yani... bence sen bir süre dikkat et bu ayrılığı kolay hazmedecek birine benzemiyor...

jinekologuna gtmesi oldukça saçma gerçkten :S hiçbir geçerli sebep yok oraya gtmesi için .fakat bende kızlı erkekli grupların gece buluşmaları hatta birlikte kalmalarını doğru bulmuorum .belkide yaşayış tarzımz bu .bana ters gelio .benim nişanlm gece bırak erkek arkadaşı kız arkadaşlarımda bile kalmamı istemez yani . bende onun kesinlikle öle bi ortamda bulunmasından hoşnut olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…