Ayrıldık..

cok kıskanmam ben hayatımın hiç bi dönemindede yapmadım ilkel bir duygu bu..gercekten medeni insan cook kıskanmas..ben onun medeni oldunu düşünmüştüm...bu yeni ev acan bi arkadastı pardon ama oda gidio bende gidicem..yanı o giderken ben bakim yok öle bişi...bizim cevremz ve ortamımız gereği uygun olmayan bi davranıs deil bu..kendini bilmek önemli olan ben ona hiç bi zman gitme demedim cnkü bazn arkadaslarla eğlenmek basbasa grupca yanı sevgili fln olmadan cok cok iiidir..rahatlar insan..arabayı uzak yerde bırakmıstım ayrıca...ben beni rahatsz ediceğini fln sanmıorm ama artık..gün geçtikçe üzülüyorum ama içimden öfkemi atamıorm herkesin içinde gecenin 3 nde kapıyı yumruklaması kalbim durmustu resmen korkudan noluyr diye...güzel zaman geçirdim onunla..genede ne olursa olsun arkadas kalmak isterdim

bence güven olmazsa yürümez şimdi evi basan evlenince seni tek başına biryere göndermez zaten evlilik özgürlüğün kısıtlanması galiba

canım evlilikelrin coğu özgürlüğü az yada cok kısıtlıo tabikide..kafanı alıp dinlenemiosn arkanda sorumlluk oluo kacmak istedinde kacamıosn evlilik biyerde kolunu kanadını kalbini seni bağlıo..böle bişiyi yasayabilceğime sanmıorm karsımdakine özgürlük veririm ve bende isterim ama bu sınırsız dğeildir...istemekte hakkım:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…