ayrıldık

anesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
392
18
118
33
Kahramanmaraş
daha dün doğum günü için konu acmıstım bugün ayrılma konusu suan beynim uyustu sanki ilk defa onu bu kadar gözü dönmüş gördüm tüm odayı dagıttı elinin sandalyeye duvara vurdu resmen filmlerdeki katiller gibi gözü döndü sebebi mi artık eskisi gibi degilsin dedim zor kactım yanından bana bile eli kalktı ayrıldık git dedi eve geldim ama ne aglıyorum ne birsey düşünebiliyorum soktayım her yerden engellemiş beni bitirdi sanırım tamamen nerde hata yaptım bilmiyorum ama burası bana iyi geldiği için yazdım bide bana aldıkları annesinin yaptıgı yazma felan var yollasammıki?

ben yeni bakıyorum bu konulara evlimisin.

sevgiliyiz sadece arada bir benimle ilgilenmesini söyledim eskisi gibi değilsin dedim bundan cıktı neye ugradıgımı sasırdım hala şoktayım birseyde yapmadım ki ama o gözü dönmüş halini hiç görmemiştim

olay hiç net değil bişey anlamadım ben :44::44::44::44::44:

allah allah bir ara bendede böyle birşeyler olmuştu telefonları falandamı engellemiş

O halini sana gosteresi varmis onun, gecmis olsun...

olay hiç net değil bişey anlamadım ben :44::44::44::44::44:

inan ki bende olay sadece bu bugün görüştük sadece artık eskisi gibi değilsin arada bir eskisi gibi güzel seyler söylesen dedim bi anda sinirlendi ben buyum diye hala bunları yazarken bile şoktayım bu aralar her söylediğime sinirleniyordu zaten masayı fırlattı sandalyeyei duvarı yumrukladı elini bana bile kaldırdı sonrada ayrıldık git dedi bende inan ki anlayamadım

ayrılacak fırsat bulmuş ve böyle yapmış sanırım başka açıklama bulamıyorum Allahtan sana bişey olmamış..

her yerden engellemiş silmiş

çok kötü bir durum ya helede engellemesi başka yerden ulaşabilirsin ama aradan bikaç gün geçsin hiç olmazsa bir iki gün falan uzaklaşmak istemiş belli kendince düşündüğü bişeyler vardır durduk yere delirmesine neden olan üzüldüm

adam sanki bahane arıyormuş
senin ilgilen demen bahanesi olmuş
bence üzülme

kendi canımı zor kurtarır gibiydim gözü döndü resmen üzülüyorum bu kadar basit bitmesine böyle bir adama dönüşmesine aldıklarını ne yapıyım ortak arkadasımızla yolluyummu daha cok mu sinirlerinir

bilmiyorum sebep sadece bu son yasadıklarım ve bitmesini istemezdim kötü bi niyetle bile söylemedim

diğer arkadaşın dediği doğru belliki bitmesini istiyomuş ve bekliyomuş sen kendinde suç arama bence o istemiş bunuki elinden geleni yapmış kavga olması için

öyle haber falan yollama evdekilerden ara ailenden yani açarsa konuşursun daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…