haklısın bi an evliliği düşündüm evlensem sanırım hep şiddete maruz kalırdım dedim o halini görünce
Ya söylediğin şey o kadar doğal ki nasıl böyle kriz geçirir yani? Neler olmuş öyle? Çok şükür sana bir şey yapmamış. Bırak bir süre kendi haline lütfen. Ulaşmaya çalışma derim. Otursun, düşünsün. Benim sevgilim de bir ara duvara bardak fırlatmıştı. Ayrılma noktasına gelmiştik. Böyle yapmasının sebebi ise çok ağır konuşmam ve çatalı masaya atıp bir de arkadaşlarının önünde ağır bir laf edip kalkmamdı. Bu yine de onu haklı çıkaramaz bence ama ayıp ettim ben de. Senin gibi çok korkmuştum.
dün kendi sordu soğuksun bana ayrılmak mı istiyorsun diye bende hayır dedim anladım o zaman deli bana soğuk olma felan yazmıs ama bugün sabah bulusmadan öncede günaydın mesajıma sadece günaydın yazmıstı günaydın çirkin der hayatım der aşk der ama sadece günaydın ama dün macı vardı yorgunluguna verdim o soğuk günaydın mesajını aksamada bu
arkadaşım seni üzmek istemem ama, bir erkek her ne sebepten olursa olsun ayrılmak mı istiyorsun diye sorunca, benim o ilişkiye inancım kalmıyor.
anlarsın beni o an kavganın ortasında kalmıs biriydim sakin olmasını söyledikce sinirlendi hiç böyle birsey görmedim simdi ne olacak hiç kestiremiyorum
Anlıyorum yani. Bu kadar cinnet geçirmedi tabi bana da zarar vermeye kalkmaz ama yine de anlıyorum.
Sorularına cevap bulmak istiyorsun biliyorum ama bence beklemelisin. Seni konuşmak için o ikna etmeli. Çünkü suçlu o. Sen sadece ilgi istedin sevdiğin adamdan. Haksız olsan konuş derdim ama kesinlikle haksız ya. Bir de sana el kaldırmış, çok sinirlendim.
Ne zamandır birliktesiniz?
arkadaşım seni üzmek istemem ama, bir erkek her ne sebepten olursa olsun ayrılmak mı istiyorsun diye sorunca, benim o ilişkiye inancım kalmıyor.
olanlardan sonra tabiki üzülmemek elde olmaz ama en azından kendini toparlama olan olmuş önündeki günlere bak bakalım ne olacak bundan sonra
daha 2 ay oldu uzun zaman peşimde kostu en sonunda evet dedim
peki arar mı sence?
daha 2 ay oldu uzun zaman peşimde kostu en sonunda evet dedim
mezuniyet için onada bilet almıstım dursamıki geri mi iade etsem
Onu en iyi sen tanırsın. Işin aslı varsa eğer yakında çıkar ortaya. Dayanmak zor olacak biliyorum ama lütfen dayan güzelim. Mesaj atmaman gerektiğini düşünüyorum.
Onu en iyi sen tanırsın. Işin aslı varsa eğer yakında çıkar ortaya. Dayanmak zor olacak biliyorum ama lütfen dayan güzelim. Mesaj atmaman gerektiğini düşünüyorum.
Barışmayı mı düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?