ayrıldık

ayrılmak için bahane aramış, baksana kız gibi bir anda heryerden engellemiş.
benimle ilgilenmiyorsun lafından cinnete bağladığına göre, ayrılığı planlı programlı uygulamış.

bi anda neye ugradıgımı sasırdım mezuniyet davetiyesi elbiseme aldıgım kravatı herseyi gözümün önünde kaldı öylece bir sürü hayalim vardı yasanacak bu kadar kolay yarım kaldı

anlarsın beni o an kavganın ortasında kalmıs biriydim sakin olmasını söyledikce sinirlendi hiç böyle birsey görmedim simdi ne olacak hiç kestiremiyorum

arkadaşım seni üzmek istemem ama, bir erkek her ne sebepten olursa olsun ayrılmak mı istiyorsun diye sorunca, benim o ilişkiye inancım kalmıyor.

olanlardan sonra tabiki üzülmemek elde olmaz ama en azından kendini toparlama olan olmuş önündeki günlere bak bakalım ne olacak bundan sonra

Son düzenleme:
anlarsın beni o an kavganın ortasında kalmıs biriydim sakin olmasını söyledikce sinirlendi hiç böyle birsey görmedim simdi ne olacak hiç kestiremiyorum

Anlıyorum yani. Bu kadar cinnet geçirmedi tabi bana da zarar vermeye kalkmaz ama yine de anlıyorum.
Sorularına cevap bulmak istiyorsun biliyorum ama bence beklemelisin. Seni konuşmak için o ikna etmeli. Çünkü suçlu o. Sen sadece ilgi istedin sevdiğin adamdan. Haksız olsan konuş derdim ama kesinlikle haksız ya. Bir de sana el kaldırmış, çok sinirlendim.
Ne zamandır birliktesiniz?

daha 2 ay oldu uzun zaman peşimde kostu en sonunda evet dedim

arkadaşım seni üzmek istemem ama, bir erkek her ne sebepten olursa olsun ayrılmak mı istiyorsun diye sorunca, benim o ilişkiye inancım kalmıyor.

Canım fikrine saygım var ama bir erkek ya da bir kadın fark etmez bazen korkarak, tedirgin olarak da sorabilir bunu. Kaybetme korkusuyla.

hakkında hayırlısı. bence şuan hiçbir adım atma, sendeki eşyaları da henüz geri gönderme, bekle bakalım, pişmansa zaten özür dilemesi gerekir.
kendini affettirmeyi düşünmüyorsa, tahmin ettiğimiz gibi sebep aramıştır.
böyle bir adam içinde üzülme, şiddet kabul edilemez.

peki arar mı sence?

eğer yaptığından pişman olursa arar yada seni merak edip en azından arayıp neden öyle davrandığını açıklayabilir bilemem tabiki ama bunun için az beklemen gerekiyo eğer bekledin gene aramıyosa yollarsın sana aldıklarını

Onu en iyi sen tanırsın. Işin aslı varsa eğer yakında çıkar ortaya. Dayanmak zor olacak biliyorum ama lütfen dayan güzelim. Mesaj atmaman gerektiğini düşünüyorum.

aslında bakarsan ne işin aslı ne dönüşü kaldı üstüne bir cizgi cekip okula odaklanmalıyım en iyiside bu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…