ayrıldık

belliki ama üzülüyorum işin açıgı ne biliyim ilk defa beynimi uyuşmus hissediyorum

üzülme boşa valla
burdan bu çıkıyor
bu kadar saçmalık olmaz yani
kır dök el kaldır özür dilese bile
bence artık anlamı olmaz
ki bu adam bunları sevgiliyken yaparsa
ilerisi ne olur
kurtuldum diye dua et bence

Daha yeni ayrilmissiniz birak simdi aldiklarini yollama telasini, bikac ay sonra ortak arkadasla yollarsin. Ya da o ne zaman yollarsa o zaman yollarsin. Gecmis olsun

Ayrilmak istiyomus bahane bulmus. Sen kendini suclama sakin. Baska biri vardir belki de..

belliki ama üzülüyorum işin açıgı ne biliyim ilk defa beynimi uyuşmus hissediyorum

bi anda böyle davranma sebebi ne olabilir sence canım senden gizlediği sinir asabiyet durumu vardıda birdenmi patladı sanki...
belki başka bişeye morali bozuktu hırsını senden çıkardı??
çünkü senin sözünde yanlış anlaşılacak hiçbirşey yok

Bencede ayrılmak istiyomuş bahaneyi bulunca üstelemiş gibi çünkü çok normal bişey söylemişsin bunda ortalığı dağıtacak ayrılacak dakikasında seni heryerden engelleyecek bi durum yok eşyaları bence yollama dursun şimdilik

Inanirim yapmistir sebepsiz bu okuzlere her laffirsat olur zaten siddet icin.

bişeye morali bozuk olmuş olabilir o an kavga eder ama engellemesi farklı bişey

Yorumları okumadım çok net değil ne olmuş ne bitmiş ama sana el kaldırabilmiş Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki bu yüzünü görebilmişsin. Öfkelendiğinde elinin,dilinin ayarı olmayan insandan uzak durmalısın bence.

ilk defa birinde böyle birsey gördüm inanınki ayrılıktan cok sevdiğim adamın büründüğü o canilik beni sasırttı üzdü ben böyle biriylemi berabermişim dedim

ayrılmak için bahane arıyormuş da sizin lafınız onun işini kolaylaştırıvermiş gibi geldi bana da :26::26:

ilk defa birinde böyle birsey gördüm inanınki ayrılıktan cok sevdiğim adamın büründüğü o canilik beni sasırttı üzdü ben böyle biriylemi berabermişim dedim

sen gerçektende kötü bişey dememişsin ilgi istemek kötü bişey değil bunun için delirmesine el kaldırmasına gerek yok çok alakasız demekki onun içinde varmış bu bişey olsada kavga etsem ayrılsam diye düşünüyomuş demekki

Son düzenleme:

Bu tür tartışmalarda ilişkide bir terslik olduğunu ve karşı tarafın bunu algılamamasının verdiği bir nevi sinir krizi bu süreç içerisinde ısrarcı olma geri dur ve bekle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayrılmak için bahane arıyormuş da sizin lafınız onun işini kolaylaştırıvermiş gibi geldi bana da :26::26:

dün kendi sordu soğuksun bana ayrılmak mı istiyorsun diye bende hayır dedim anladım o zaman deli bana soğuk olma felan yazmıs ama bugün sabah bulusmadan öncede günaydın mesajıma sadece günaydın yazmıstı günaydın çirkin der hayatım der aşk der ama sadece günaydın ama dün macı vardı yorgunluguna verdim o soğuk günaydın mesajını aksamada bu

her yerden engellemiş silmiş

Ya söylediğin şey o kadar doğal ki nasıl böyle kriz geçirir yani? Neler olmuş öyle? Çok şükür sana bir şey yapmamış. Bırak bir süre kendi haline lütfen. Ulaşmaya çalışma derim. Otursun, düşünsün. Benim sevgilim de bir ara duvara bardak fırlatmıştı. Ayrılma noktasına gelmiştik. Böyle yapmasının sebebi ise çok ağır konuşmam ve çatalı masaya atıp bir de arkadaşlarının önünde ağır bir laf edip kalkmamdı. Bu yine de onu haklı çıkaramaz bence ama ayıp ettim ben de. Senin gibi çok korkmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…