- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
belliki ama üzülüyorum işin açıgı ne biliyim ilk defa beynimi uyuşmus hissediyorum
belliki ama üzülüyorum işin açıgı ne biliyim ilk defa beynimi uyuşmus hissediyorum
daha dün doğum günü için konu acmıstım bugün ayrılma konusu suan beynim uyustu sanki ilk defa onu bu kadar gözü dönmüş gördüm tüm odayı dagıttı elinin sandalyeye duvara vurdu resmen filmlerdeki katiller gibi gözü döndü sebebi mi artık eskisi gibi degilsin dedim zor kactım yanından bana bile eli kalktı ayrıldık git dedi eve geldim ama ne aglıyorum ne birsey düşünebiliyorum soktayım her yerden engellemiş beni bitirdi sanırım tamamen nerde hata yaptım bilmiyorum ama burası bana iyi geldiği için yazdım bide bana aldıkları annesinin yaptıgı yazma felan var yollasammıki?
Yorumları okumadım çok net değil ne olmuş ne bitmiş ama sana el kaldırabilmiş Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki bu yüzünü görebilmişsin. Öfkelendiğinde elinin,dilinin ayarı olmayan insandan uzak durmalısın bence.
ilk defa birinde böyle birsey gördüm inanınki ayrılıktan cok sevdiğim adamın büründüğü o canilik beni sasırttı üzdü ben böyle biriylemi berabermişim dedim
daha dün doğum günü için konu acmıstım bugün ayrılma konusu suan beynim uyustu sanki ilk defa onu bu kadar gözü dönmüş gördüm tüm odayı dagıttı elinin sandalyeye duvara vurdu resmen filmlerdeki katiller gibi gözü döndü sebebi mi artık eskisi gibi degilsin dedim zor kactım yanından bana bile eli kalktı ayrıldık git dedi eve geldim ama ne aglıyorum ne birsey düşünebiliyorum soktayım her yerden engellemiş beni bitirdi sanırım tamamen nerde hata yaptım bilmiyorum ama burası bana iyi geldiği için yazdım bide bana aldıkları annesinin yaptıgı yazma felan var yollasammıki?
ayrılmak için bahane arıyormuş da sizin lafınız onun işini kolaylaştırıvermiş gibi geldi bana da :26::26:
büyük ihtimalle kafasında olan bişey vardır senin hiçbir suçun yok
Terbiyesizlik etmis.ne demek kadina el kaldirmak.kurtulduguna sevin bence
tsk ederim kendi kendimi yiyorum inan ki nerde hatam diye
her yerden engellemiş silmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?