Ayrıldık

ama benim takıntılı olduğumu biliyor öyle demesi benim aylarca bu konuya takmam anlamına geliyor söylemese nolur yani evet annenin üzerine yemin e derdim ama bilmiyorum bu konularda nasıl özgüvenli olabileceğimi

haklısınız erken evlendim üni daha bitmemişti bile

teşekkür ederim

ilk 1 yıl askerdeydi 5 aydır falan aynı evdeyiz

Daha Pazar günü kocamın nasırlı ayağına ne iyi gelirden, nasıl boşanmaya döndü konu?

Gerçekten 22 yaşında mısın ve tuhaf bir adam için onsuz ölürüm mü diyorsun?
kocamın nasırlı ayağına üzülmem çok normal çünkü o ayağı törpüleyen, sarmısak saran ve gece yanımda sarmısakla uyuyan benim

kocamın nasırlı ayağına üzülmem çok normal çünkü o ayağı törpüleyen, sarmısak saran ve gece yanımda sarmısakla uyuyan benim
Kız Allah iyiliğini versin

22 yaşında gencecik bir insansın, kocaman bir hayat seni bekliyor. Boşan ya da boşanma ama ne yaparsan yap, öldüm bittim diye karaları bağlama

ama benim takıntılı olduğumu biliyor öyle demesi benim aylarca bu konuya takmam anlamına geliyor söylemese nolur yani evet annenin üzerine yemin e derdim ama bilmiyorum bu konularda nasıl özgüvenli olabileceğimi
hep suçu ona yüklüyorsunuz,öncelikle eşinizi hayatınızın merkezi yapmaktan vazgeçin.
ona değil kendinize odaklanın..kendi haytaın kendi düşüncen kendi mutluluğun gibi..
en son ne zaman sadece kendin için birşeyler yaptın? kendini geliştirmek ,tanımak için? kitap mı,spor mu,müziği sonun akadar açıp dans mı ettin,en sevdiğin yemekleri sipariş verip,doyasıya mı yedin,arkadaşlarınla dağıttın mı,nedir yani seçenek sonsuz...
içinde mutlu olduğunu hissettiğinde bir aynaya bak bakalım nasıl farklı olacaksın..
hiçbiri olmadığına eminim,ama kocan ne dedi,nasıl davrandı,ne demeliydi vs desem ezberindedir hepsi...
mutlu etmek istiyorsan,önce kendin mutlu olmalısın.sonra evliliğin yoluna girecektir.

arkadaşlar bide ben evi terk ettim diye beni üzmek için kediyi sokağa atmış halbuki çok seviyordu "allahım gerekirse beni öldür ama saliha'ma bişey olmasın" diyordu sırf beni üzmek için kediyi gözünü kırpmadan sokağa atacak kadar vicdansız bir insan

Icimden bela okudum.Allah affetsin beni.Nasil vicdansiz ne igrenc biri bu mahluk !! Git kedini cabuk bul.Yemin ederim sinirden elim ayagim titredi kedi icin.

Şu mesajdan sonra bence de boşanın siz. Konularınızı takipteyim eşinizde,sevgi,saygı,anlayış hiçbirini göremedim. Bir de merhametsizliği eklenmiş tam olmuş.

saliha kedi bu arada ben değilim. kediyi benden çok seviyordu

Ay yazik ya. Kediyi niye almamistin evi terk ederken?
farklı bir evde kedi de huzursuz olur diye düşündüm hem de kocam kediyi seviyordu hem de annem de hoşlanmadığı için kocamın daha iyi bakacağını düşünmüştüm

Siz hangi evliliği kurtarmak istiyorsunuz ? Bence ilk yapmanız gereken kendiniz için birşey yapmak.Bu kadar bağımlı oldugun için adam herşeyi yapar ne güzel nasılsa beni bırakamaz der.Saplantılı olmak yerine kendinizi değerli görün bakım yapın siz bile kendinizle barışık değilsiniz

Kediyi gidip bulun

Niçin ayrıldığınızı dehşet derecede merak ediyorum azıcık özet geçsen
Benim yıllar önce bile olmuş çok ufak bir olayı bile hala ilk günkü gibi içimde tutma, rüyalarıma sokma potansiyelimle kocamın bu tarz olaylara her gün yenilerini eklemesinin birleşimi

Yanlış anlamada sizinki evcilik olmuş resmen ev ateş hattı gibi heralde neden eften puften konu açıp tartisiyosun esinle anlamadım dışardaki insanın güzel ve çirkin oluşundan sizene kendinize bakın geciminize ne bileyim sizi ilgilendiren şeylere ışte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…