- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
ama benim takıntılı olduğumu biliyor öyle demesi benim aylarca bu konuya takmam anlamına geliyor söylemese nolurşu yazdığınız olayda eşinizde minicik suç bile bulmadım.aksine çok mantıklı konuşmuş.ve artık ne kadar başını yediyseniz bu konuda ,adam konuşmanın gidişhattını bile ezbere biliyor..
sizin sorunlarınızın çözümü kilo almak falan değil.depresyondasınız görünen o ki.bu konu için boşanmadan önce acilen bir psikiyatriste gitmelisiniz.önce tedavi olun ondan sonra hayati kararlar alın,boşanma gibi..
haklısınız erken evlendim üni daha bitmemişti bileEsin sende sucluluk psikolojisi yapratmaya calisiyor.Bunu da basarmis.
Bu olayda hakli olmasi onu mantik abidesi,ideal koca yapmaz.Hala ayni berbat(en hafif haliyle soyluyorum) adamla evlisin.
Sana gelince,gunde 500 sms ne ya? Issiz misin sen? Evet minnacik yasinsa oturup evde koca beklersen sararsin adama devamli tabi..Onsuz yasayamam,nefes alamam tam liseli ergenler gibi.Cidden keske biraz buyuyup oyle bu islere girisseydin.
teşekkür ederimÖNCE KENDİNİ SEV,
SAĞLIĞINI DÜŞÜN,
SAĞLIKLI BESLEN!
Fakat kilo almak istiyorsan, geceleri yatmadan, gofret ye, nutella sür ekmegine dilim dilim ye, cikolata ye, mısır, kestane, bol bol çerez ye gün içinde, cebine fındık, fıstık, ceviz koy çarşı pazar yiye yiye dolaş... Ağzını hiç hiç boş bırakma.
BENDEN SANA TAVSİYELER
ilk 1 yıl askerdeydi 5 aydır falan aynı evdeyizCnm kusura bakma ama 22 yasinda kizi eve kitleyip, gunduz mesaj atma bensiz sokaga cikma pazara gitme ben alirim, annen geldi mi alay edip durdugu icin anneni eve cagirma. Yani bence seni bu hale getiren bu adam zaten. Bende 24 yasindayim hamilelikten dolayi agirlastim diye 1 haftadir disari cikamiyorum laptopumu kp e verdigim icin dizide izleyemiyorum. Hakli sebeple kocamla ugrasiyorum. 32 yasinda adam ama daha hic demedi ergen gibi senle mi msjlasayim diye. Ben bu cocugu kendime yapmadim sonucta ikimiz icin ve ben sikintisini cekiyosam bana destek olmak zorunda. Sen onu tanidiginda da evden cikmayan biri miydin? Hayir oyle degilde sonradan esin icin degistiysen en buyuk hata zaten senin. Sana ilk cikma etme dediginde tavrini koyabilirdin. Bence yaptigin tripler tavirlarda yasinla alakali. Gecen seneye kdr bende sinirlenince konusmayip derdimi anlatmadan karsimdakini cileden cikariyordum ama olgunlastikca geciyor iste. Ya da esine alistikca. Sonucta 1.5 yillik evlisiniz ama ne kadar suresi ayni ev icinde gecti?
kocamın nasırlı ayağına üzülmem çok normal çünkü o ayağı törpüleyen, sarmısak saran ve gece yanımda sarmısakla uyuyan benimDaha Pazar günü kocamın nasırlı ayağına ne iyi gelirden, nasıl boşanmaya döndü konu?
Gerçekten 22 yaşında mısın ve tuhaf bir adam için onsuz ölürüm mü diyorsun?
Kız Allah iyiliğini versinkocamın nasırlı ayağına üzülmem çok normal çünkü o ayağı törpüleyen, sarmısak saran ve gece yanımda sarmısakla uyuyan benim
hep suçu ona yüklüyorsunuz,öncelikle eşinizi hayatınızın merkezi yapmaktan vazgeçin.ama benim takıntılı olduğumu biliyor öyle demesi benim aylarca bu konuya takmam anlamına geliyor söylemese noluryani evet annenin üzerine yemin e derdim ama bilmiyorum bu konularda nasıl özgüvenli olabileceğimi
arkadaşlar bide ben evi terk ettim diye beni üzmek için kediyi sokağa atmış halbuki çok seviyordu "allahım gerekirse beni öldür ama saliha'ma bişey olmasın" diyordu sırf beni üzmek için kediyi gözünü kırpmadan sokağa atacak kadar vicdansız bir insan
arkadaşlar bide ben evi terk ettim diye beni üzmek için kediyi sokağa atmış halbuki çok seviyordu "allahım gerekirse beni öldür ama saliha'ma bişey olmasın" diyordu sırf beni üzmek için kediyi gözünü kırpmadan sokağa atacak kadar vicdansız bir insan
saliha kedi bu arada ben değilim. kediyi benden çok seviyorduarkadaşlar bide ben evi terk ettim diye beni üzmek için kediyi sokağa atmış halbuki çok seviyordu "allahım gerekirse beni öldür ama saliha'ma bişey olmasın" diyordu sırf beni üzmek için kediyi gözünü kırpmadan sokağa atacak kadar vicdansız bir insan
saliha kedi bu arada ben değilim. kediyi benden çok seviyordu
farklı bir evde kedi de huzursuz olur diye düşündüm hem de kocam kediyi seviyordu hem de annem de hoşlanmadığı için kocamın daha iyi bakacağını düşünmüştümAy yazik ya. Kediyi niye almamistin evi terk ederken?
Ayriliklarda olan cocuklara olur derler ya, sizinkinde olan ev kedisine olmus. :/farklı bir evde kedi de huzursuz olur diye düşündüm hem de kocam kediyi seviyordu hem de annem de hoşlanmadığı için kocamın daha iyi bakacağını düşünmüştüm
Kediyi gidip bulunarkadaşlar bide ben evi terk ettim diye beni üzmek için kediyi sokağa atmış halbuki çok seviyordu "allahım gerekirse beni öldür ama saliha'ma bişey olmasın" diyordu sırf beni üzmek için kediyi gözünü kırpmadan sokağa atacak kadar vicdansız bir insan
Benim yıllar önce bile olmuş çok ufak bir olayı bile hala ilk günkü gibi içimde tutma, rüyalarıma sokma potansiyelimle kocamın bu tarz olaylara her gün yenilerini eklemesinin birleşimiNiçin ayrıldığınızı dehşet derecede merak ediyorumazıcık özet geçsen
O kocadan kurtul noktaBenim yıllar önce bile olmuş çok ufak bir olayı bile hala ilk günkü gibi içimde tutma, rüyalarıma sokma potansiyelimle kocamın bu tarz olaylara her gün yenilerini eklemesinin birleşimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?