O zaman fazlaca pragmatist bir hediye olmuş yav.Kıllıydı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman fazlaca pragmatist bir hediye olmuş yav.Kıllıydı![]()
Hakaret resmen yavO zaman fazlaca pragmatist bir hediye olmuş yav.win-win durumu hani?
![]()
şaka gibi ama gerçekSevgiliden hediye epilasyon aleti gelmesi miiiii![]()
Birşey mi kullanıyorsunuz yoksa şakalaşmaktanda mı anlayamıyorsunuz? Ki şakalaştık diye de yazmışım oraya görebilen gözler anlayabilen akıllar içinSaklayıp ,oğluna kızına giydirsen daha fenaucundan kıyısından olur diyelim
![]()
Yani,sizin olmus sonucta..Benim işime yarıyorsa hep kullandım valla ben. 3 senelik evliyim, asla da aklıma "ayy şunu o almıştı, şöyle bir yerde vermişti" felan diye gelmiyor. Hatta eski sevgilimin ailesi ile tanışmıştım onların bana aldığı giyim terlik vb hediyeler de vardı, hepsini iyice eskitene kadar giydim. O zamanlar öyle gerekliymiş demekki almışlar. Tabiki kullancam:) Eşyalara anlamsız manalar yüklemeye gerek yok bence. Ha altın olur pırlanta yüzük olur felan onları karşı tarafa iade etmek lazım tabiki. Ama atkıymış bereymiş pijamaymış, kim ne yapsam benim giydiğim şeyleri geri :)
Adam,biyiklarini kisalt demek istemis herhaldeHer türlü başlığı vardı. Özellikle yüz ve bıyık için rahatlık oluyordu, o yüzden vermedi. Para biriktirene kadar zaten alet yıprandı, eskisi kadar takmadı sonra, amaan ne vercem yenisini alırım dedi![]()
Çöpe at gitsin.Zalimce gelebilir ama madem bitmiş yük etme kendine,hislerineMerhaba hanımlar bir çoğunuz konularımı hatırlıyordur. 2 yıllık ilişkim bitti ve o defter tamamen kapandı..
Size sorum,ayrıldıktan sonra kalan hediyeleri napabilirim? Yani çöpe atmak istemiyorum bana aldığı ufak hediyeleri falan sonuçta para vermiş falan yazık olsun istemiyorum.Kar küresi ve benzer şeyler.
Fotoğraflarımızı ve bana yazdığı mektupları çöpe atacağım fakat erkek arkadaşımla birlikteyken annesi bana gümüş kolye ve sweat almıştı hediye.Ve atkı örmüştü bana. Bunların bende manevi değeri var ama ileride hayatımda biri olursa her gördüğümde aklıma gelecek.Kullanmak doğru gelmiyor gibi ama bilmiyorum.
Kısaca napacağımı bilmiyorum![]()
İlk flörtum flört denirse tabi 9 yaşında idin o yaştan 35 yaşına kadar bir sürü sevgilimden beni begenen kişilerden hediyeler aldim.eski es kişisi de vardı tabi bunları aslında odam da sakladım sonra ise ufak bir kamyon tutup ihtiyacı olanlara verdim.. kitaplar,ev eşyaları,kuş kafesi, giysiler, takılar,oğluma hediye alınanla, çiçekler aklınıza ne gelirse telefon vss. Ben onların enerjisinin geçmesini artık istemedim diye yolladım hepsini.. sadece bazı küçük hediyeler kaldıMerhaba hanımlar bir çoğunuz konularımı hatırlıyordur. 2 yıllık ilişkim bitti ve o defter tamamen kapandı..
Size sorum,ayrıldıktan sonra kalan hediyeleri napabilirim? Yani çöpe atmak istemiyorum bana aldığı ufak hediyeleri falan sonuçta para vermiş falan yazık olsun istemiyorum.Kar küresi ve benzer şeyler.
Fotoğraflarımızı ve bana yazdığı mektupları çöpe atacağım fakat erkek arkadaşımla birlikteyken annesi bana gümüş kolye ve sweat almıştı hediye.Ve atkı örmüştü bana. Bunların bende manevi değeri var ama ileride hayatımda biri olursa her gördüğümde aklıma gelecek.Kullanmak doğru gelmiyor gibi ama bilmiyorum.
Kısaca napacağımı bilmiyorum![]()