Hediye ne demek? Hiç mi öğreten olmadı bu yaşa kadar ya
Al diyorsun bu benim sana hediyem artık bu senin, sizin sandığınız gibi ödünç verilmiyor, veriyorsun artık verdiğinin oluyor daha senin söz hakkın geri isteme yada geri verilmesini umma hakkın kalmıyor, sizin yaş kaç? 7 yaşındaki oğlum bile biliyor hediye nedir ne şartlarla verilir diye ya
Ben niye birinin bana hediyesini kar olarak göreyim, aciz miyim ben, biri bana hediye verdiyse bundan tek karım gönül bağıdır beni düşünmüş olmasının verdiği mutluluktur, ben birine hediye verdiysem yine karım onu mutlu ettiğim için duyduğum memnuniyettir
Sizde nasıl bu işler?
Bak gereksiz gurur yapmana gerek yok bir konuda aklın yetersizse verenden alacaksın
Benim sevgililerim yada nişanlılarım yok, olmadıda, sen niye böyle hallendin kendi kendine saçma varsayımlarda bulunup üstüne bir de bunlara inandın ki? Gülelim diye dimi, komikmiş
Bak ben evli barklı kadınım, evladım var anneyim, hediye verdiğim de çok verenim de çok, ilişkiler kopsa da kimsenin hediyesini geri verecek yada geri alacak kadar saygısız bir insan olmadım Allah da etmesin, bu kadar aciz ve saygısız olduğumu hayal bile etmeye tahammül edemem