Ayrıldım ve unutamıyorum.

mrv_090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
123
40
43
Merhaba arkadaşlar,
5 yıllık evliliğimi 5 ay önce bitirdim.8 senedir tanıyordum onu cokta seviyordum.ama evliligin sorumluluklarini tasiyamadı hic bir zaman.fazlasiyla sorumsuz bir insandi.defalarca uyarmistim onu.bana her seferinde kendisini duzelticegini soyleyerek sozler verdi.bende sirf bu olaylar yuzunden cocuk yapmadim.neticede olmadi ve bosandik.ama bazen onu o kadar cok ozluyorum ki..
Ayrilmayi en cok ben istedim ama neden boyle hissediyorum..

samsung cihazımdan gönderilmiştir.

Alışkanlıktan olabilir mi? Sevmesen bile alıştığın için eksikliğini hissedersin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alışkanlıktan olabilir mi? Sevmesen bile alıştığın için eksikliğini hissedersin.

Haklısın belkide alıskanlik sonucta uzun bir zamandi.

Walla cnm zor bi durum seninki biraz aliskanlikta olabilir yillarin adi war ama sewiyosundur tabi sewmesen ewlenmezdin ne tur seyler yapiyo bilemicem ama ben esimden sadece 2 nedenle ayrilirim bunuda nisanliyken dedim ona 1. si siddet 2.si aldatilmak o yuzden dier konular bana cozulebilir gelio ayrilik cozum diil aile kolay kurulmuyo ama aldatma we siddet warsa asla geri barisma gerci bahsetmemissin oyle bisey

Hem de epey uzun bir zaman. Hala seviyor musun? Eğer ayrılmasaydınız yürütebilir miydiniz evliliğinizi?

Uzmanlar bosanmanin travma etkisi olustuedugunu bu sebeple toparlanmanin 6 aya kadar surmesinin normal oldugunu soyluyorlar.
İstisnalar haricinde hicbir akli selim hanim, bosuna yuvasini yikmaz.
Siz de boyle dusunun.
Sabriniz bitmis, iliskiniz bitmis ki bosanmaya cesaret etmissiniz.
Kotu anlari akliniza getirin.
Uzun zamanin paylasimlari ve bulundugunuz bosluk sizi ozlemeye itiyor sadece.

Hem de epey uzun bir zaman. Hala seviyor musun? Eğer ayrılmasaydınız yürütebilir miydiniz evliliğinizi?

Ben elimden geleni yaptim.bunu herkes biliyor kendisi bile soyledi bana.özünde iyi bir insandı.ayrilma karari icin cok uzun sure bekledim aslinda.yurutemedik..

Dedigin gibi siddet ve aldatilmak cok agir.ama cozulebilir diye dusundugun sorunlar cozulemiyosa ve devam ediyosa katlanarak yapicak bisey kalmiyor bazen canim malesef..

Inanin kotu anilari aklima getirip hayata devam etmeye calisiyorum.ama diger yandanda acisini yasamazsam ilerde bu belki daha yipratir beni diye dusunuyorum.

Ben elimden geleni yaptim.bunu herkes biliyor kendisi bile soyledi bana.özünde iyi bir insandı.ayrilma karari icin cok uzun sure bekledim aslinda.yurutemedik..

Devam edilseydi işler daha kötü bir hal alabilirdi. Dediğim gibi alışkanlıktan. Sizi ne kadar üzerse üzsün yokluğundan kaynaklanan boşluk sizin özlemenize neden oluyor. Sabredin. Ilgilinizi çekecek uğraşılar bulun. Bir süre sonra onsuzluğa da alıştığınızı göreceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dedigin gibi siddet ve aldatilmak cok agir.ama cozulebilir diye dusundugun sorunlar cozulemiyosa ve devam ediyosa katlanarak yapicak bisey kalmiyor bazen canim malesef..

İste tam neler yaptigini we konuyu bilmedigim icin bu kadar yorum yapabiliyorum cnm hakkinda hayirlisi olsun ama cok sewiyosan cok asiksan ciddi anlamda kotu hissediosan yol yakinken wazgec baris ama artik asla kaldiramam diyecegin seyler yasadiysanda hayatina dewam et bu sekilde cnm

Bosanma davasindan sonra sirf kafam dagilsin diye ise girdim hala calisiyorum.arkadaslarimla vakit geciriyorum.devamli kafami mesgul etmeye calisiyorum.ama icim rahat ben elimden geleni yaptim diye.ama odama gecip yalniz kaldigimda..iste o zaman basliyor hersey

Kendine biraz zaman ver. Böyle hissetmen gayet normal.

Canım eviyle ilgilenmezdi.cogu zaman parasiz ac kaldigimi bilirdimm.neden para birakmadin dedigimde unuttum derdi.arkadaslariyla cok gezerdi bu yuzden gec gelirdi.hep sozler verdi duzelticem kendimi diye ama tutmadi sozlerini.bidaha denemek ne derece dogru olur ki? Yasananlari oda bende unutabilir miyiz ki?

Cnm yasayan bilir cok haklisin kimse yasamadan zaten anlayamazda yorumda yapamaz seni asla yanlis yonlendrmek istemem ben biraz ayrilmama taraftari bi insanim ne bilim ruhum boyle tabi dediklerim haric istersen bi kere daha konus yada nbr filan yaz hayat nasi filan de bakalim o pismanmi yada keyfinemi bakiyo bunlari ogren istersen bi yada sen bilirsin cnm ya

Bu dedigini bazen yapiyorum.yaziyorum sonra siliyorum..haa belki diceksin oda sana ulasabilirdi.ama numaram ve mail adreslerim dahil herseyi degistirdim.

Bu dedigini bazen yapiyorum.yaziyorum sonra siliyorum..haa belki diceksin oda sana ulasabilirdi.ama numaram ve mail adreslerim dahil herseyi degistirdim.

Hmm ozaman zaten ona bi adim sansi birakmamissin cnm walla yerinde olsam oyle yapardim bilmemki yillar sonra keske deme diye diyorum tabi iyikide diyenilirsin bu tamamen esine bagli onda bitio hersey

Erkekler kadınlar kadar zorlanmıyorlar toparlanmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…