• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldım ve unutamıyorum.

Hmm ozaman zaten ona bi adim sansi birakmamissin cnm walla yerinde olsam oyle yapardim bilmemki yillar sonra keske deme diye diyorum tabi iyikide diyenilirsin bu tamamen esine bagli onda bitio hersey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE

Dedim ya aslında özünde iyi bir insandı.insanın kendisini yetiştirmsi kadar aileside onemli.ailesi veya akrabalarida boyleydi.insan kendi evinde gordugu ve yetistigi gibi davranir onu uygular.valla bilmiyorum kafam o kadar karisik ki.yazsam bi dert yazmasam bi dert

samsung cihazımdan gönderilmiştir.

Alışkanlıktandır adamın zaten değişeceğine dair bir beklentisi olsa seni arar sorardı . Ulaşmak istese bi şekilde ulaşırdı. Sen şimdi boşluktasın o yüzden bu şekilde düşünüyorsun hep iyi taraflarını göz önüne getiriyorsun. Kendine zaman ver zaman her şeyin ilacı.

Bulanlar sadece arayanlardır unutma !!!!

Alışkanlıktandır adamın zaten değişeceğine dair bir beklentisi olsa seni arar sorardı . Ulaşmak istese bi şekilde ulaşırdı. Sen şimdi boşluktasın o yüzden bu şekilde düşünüyorsun hep iyi taraflarını göz önüne getiriyorsun. Kendine zaman ver zaman her şeyin ilacı.

Bulanlar sadece arayanlardır unutma !!!!

Cok tesekkur ederim hepinize ayrı ayrı yorumlarınız icin.evet zamana bırakmak en guzeli.insallah gecicek hepsi

samsung cihazımdan gönderilmiştir.

Back
X