- Konu Sahibi porfiromonas
-
Drlarda insanOnceki konunuzda doktor oldugunuzu yazmistiniz.
Sokugunuzu dikin ve gidin tedavi olun ya.
Oluyorum bittim sarilin mahvoldum vs..
Sogukkanliginizi korumadan nasil hasta tedavi edeceksiniz?
Bakin elimi attigim yerde doktora carpiyorum, esim doktor arkadaslarim doktor.. Kimse ozel hayatinin bu kadar esiri degil.
Az bi cool olun ya..
O benim hem geçmişim hem geleceğim demişti o konuya bir cevap verdimi onu merak ettim. Bence iyi olmuş ayrılmanız birbirinize göre değildiniz.eve cagırdım herseyi yuzune vurdum o zaman bile piskin piskin yalan soyledi yaptıklarını savunmaya calıstı
Askımdan oluyorum ama ayrıldım! Yuzu pisman gibi bile degildi!
Hatta bazen gulmemek için zor tutuyodu kendini!
Destek okun bana işte şimdi sarılmaya ihtiyacım var
Ölüyorum!
Yaptıgı sanal sex icin evet yaptım cok pismanım herkes hata yapar dedi
Sanal sex sohbetinde eski askını unutamadıgıyla ilgili soyledigi seyler icin ordaki çoğu şey yalandı o da bi kurguydu sadece dedi
Nilgün hayatımda tattığım en muhteşem keki yapmışsın dediği hastası için kardeşimden küçük yaşı ben öyle düşünmedim dedi
Sevgilin var mı diye sorup durdugu kız arkadası için kadir diye bi arkadaş sordurdu diye yalan atmıştı şimdi dedi ki sadece meraktan sordum ama öyle desem sen inanmazdın o yüzden yalan söyledim yoksa ondan hoşlandığımı düşünürdün dedi
Yanıma her geldiğinde engelleyip her gidince engelini kaldırdığı eski sevgilisi için de oyle yaptıgını asla kabul etmedi inkar etti hep ve en sonunda bilmiyorum niye yaptım hatırlamıyorum ama normal sıradan bi insan oldugu için engelli listesinde bile olmaması gerektiğini düşündüm dedi
Durum bu eski konuyu bilmeyenler için
Evet dedi ki o bi kurguydu sence ben internetten öyle ayıp şeyler konuştuğum bi kızla dertleşir miyim ben orda yanlız yakışıklı ve acı çeken bi karakter kurguladım niye işine gelen yerleri çekip inanıyosun hem o sözleri internetten buldum ben film repliği gibi bişeydi dedi!O benim hem geçmişim hem geleceğim demişti o konuya bir cevap verdimi onu merak ettim. Bence iyi olmuş ayrılmanız birbirinize göre değildiniz.
Her halukarda trajikomik bu adam. Bir de doktor olacak ya. Ikinizin de hastasi olmak istemezdim. Allah korusunEvet dedi ki o bi kurguydu sence ben internetten öyle ayıp şeyler konuştuğum bi kızla dertleşir miyim ben orda yanlız yakışıklı ve acı çeken bi karakter kurguladım niye işine gelen yerleri çekip inanıyosun hem o sözleri internetten buldum ben film repliği gibi bişeydi dedi!
Ve sende bunu yedin?Evet dedi ki o bi kurguydu sence ben internetten öyle ayıp şeyler konuştuğum bi kızla dertleşir miyim ben orda yanlız yakışıklı ve acı çeken bi karakter kurguladım niye işine gelen yerleri çekip inanıyosun hem o sözleri internetten buldum ben film repliği gibi bişeydi dedi!
Bana inandırıcı gelmedi. Üzülmeye değmez gibi boşver bence.Evet dedi ki o bi kurguydu sence ben internetten öyle ayıp şeyler konuştuğum bi kızla dertleşir miyim ben orda yanlız yakışıklı ve acı çeken bi karakter kurguladım niye işine gelen yerleri çekip inanıyosun hem o sözleri internetten buldum ben film repliği gibi bişeydi dedi!
Yok ben inanmadım zaten aptal mıyım ama o kadar acayip bir insan ki herşeyden önce attığı yalana kendisi inanıyo nasıl inanıyo görmeniz lazım yani diyelim ki onun adı ahmet, siz de onda adının ahmet olduğunu biliyorsunuz, ama sizi adının mehmet olduğuna inandırmak için öyle bir role giriyor ki siz hem kendinizden şüphe ediyorsunuz hem de resmen kendisi adının mehmet olduğuna inanıyorVe sende bunu yedin?
Afiyet olsun kardeş.
bak tamamen senin faydan için özür dileyerek affına sığınarak söylüyorumki, ben dahi senin boynuzları oturduğum yerden görebiliyorum fakat sen halen bunu tam olarak idrak edebilmiş değilsin.
Ayrıldın tamam ama halen bütün gündemin o herif. Bunu inkar etmenin faydası yok, eger mutsuz olsun falan filan diye ugraşmaya devam edersen ve onu aklindan silmezsen o herif seni yine kandiracak, bunu yaz bi kenara, dediydi dersin.
Ya tanimam etmem ama bn dahi o adamin dişi sinek gorse askıntı olan bir yaşam formu olduğunu anladım. Gozunu seveyim sende aç gozlerini artık.
Birak gitsin elbet belasını bulacak zaten.
Allah yardımcın olsun.
Yahu tabi ki inandırıcı gelmez çünkü kuyruklu yalanBana inandırıcı gelmedi. Üzülmeye değmez gibi boşver bence.
Zerre aklın varsa kaç kurtul kardeşim. Bu heriften bir cacık olmaz.Yok ben inanmadım zaten aptal mıyım ama o kadar acayip bir insan ki herşeyden önce attığı yalana kendisi inanıyo nasıl inanıyo görmeniz lazım yani diyelim ki onun adı ahmet, siz de onda adının ahmet olduğunu biliyorsunuz, ama sizi adının mehmet olduğuna inandırmak için öyle bir role giriyor ki siz hem kendinizden şüphe ediyorsunuz hem de resmen kendisi adının mehmet olduğuna inanıyor
Öyle bir inanç öyle bir kararlılık anlatamam size!
Üzgün müsün peki? Kendini nasıl hissediyorsunYahu tabi ki inandırıcı gelmez çünkü kuyruklu yalan
Ya üzgün olmaz mıyım tabiki üzgünümÜzgün müsün peki? Kendini nasıl hissediyorsun
İlk zamanlar böyle hissetmen çok normal. Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. Nasılsa geçecek neler unutulmadı ki. Kendine uygun birinide bulacağına inanıyorum.Ya üzgün olmaz mıyım tabiki üzgünüm
Korkuyorum başkasını bulup mutlu olacak diye sonra yoldaki güzel kızlara hep düşmanca bakıyorum
Kendimi çok değersiz hissediyorum
Gelecekte kendime uygun birini bulamamaktan korkuyorum
Arada onla olan güzel günlerimizi özlüyorum
Kokusunu falan özlüyorum
Ezik geliyo bana bi o kadar da yakışıklı
Yaptıkları çok ezikçe ama
Kızıyorum öfkeleniyorum
İntikam alasım geliyo ne uğraşcan sen o kadar düşük müsün diyorum
Dersime odaklanmaya karar veriyorum aklıma geliyo
Yalnız hissediyorum
Stalklamaktan kurtulamıyorum
Bi miktar da hafiflemiş hissediyorum
Dün yastık kılıflarını attım makinaya kokusu kalmış diye
Üstünden saç telleri falan döküldü biraz içim yandı
Öyle işte çok dolu ve karmakarışığım
Bi yandan mantığım da bana uygun olmadığının farkında
Arkadaşlarımla paylaştım kurstan
Pek samimi değiliz onlarla ama dayanamadım anlattım
Aklı mantığı olan herkes aynı şeyi söylüyo
Ben de ikinci sınıftayım :) sen kaçıncı sınıftasın. Ben üzülsem depresyona girsem direk komitem gider. Sen de üzülme derslerini çalış doktor olduktan sonra ohooo kimler gelir kimlerDerslere vermeye calıscam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?