Ayrıldım!

Bide şu mesele var
Diyordu ki ben düğün yapmam saçma gereksiz niye milleti eğlendircez diye para harcayalım o parayla balayı yaparız hem sevmem ben öyle dans etmek davul zurna müzik
Seni gelin evinden almaya gelirken bile davul zurna istemiyorum nikahımızı yaparız üstüne yemek yeriz olur biter ben kendi mezuniyet baloma diploma törenime bile gitmiyorum sevmem ben öyle etkinlikleri diyo
Bir de bana tektaş almazmış beyfendi saçma buluyormuş herkes alıyor diye o da almak zorunda mıymış

Seni o kadar iyi anlıyorum ki insan ayrılıyor ama gözü yaşlı geziyor o hüznün acısı bambaşka durumunu hissedebiliyorum, yalnız şunu unutma: Geçecek.

zaman her seyin ilaci neler unutulmuyor. adam gibi adam cikar karsiniza yalanciyla isiniz olmasin
İlk yalanını ilişkimizin ilk haftasında atmıştı normal kız arkadaslarıyla hamburger yemeye gidip bana evdeyim diye yalan soylemisti kızlar normal arkadaslarıydı tanıdığım insanlar hiç problem yok kişilerde de ertesi gün gelip sen kıskanırsın diye soylemedim bak simdi kendim itiraf ediyorum demişti o zaman ablama anlatmıştım bunu yalanın küçüğü büyüğü olmaz bunun emin ol ikincisi de beşincisi de olur güven tek kullanımlıktır bu ne ezikçe bi davranış hiç sevmedim ben bu çocuğu ayrıl demişti sonra sen üzülürsün diye
Ah ablam nasıl da tecrübe işte görmüş keşke dinleseydim onu ve demişti o zamandan bak aile yapılarımız çok farklı kocaman kızsın kendi kararını verirsin ama bu tür denklikler çok önemli sonra çok mutsuz olursun diye

Ne zaman geçecek ama

oyala kendini, arkadaşlarınla buluş, yeni yemekler falan yapmayı dene, neşeli müzikler dinle, bunlar süreci hafifletiyor. dertleş birileriyle moral topla, bak hava ne güzel çık dışarı yürü en olmadı. aşktan acıdan ölmemiş kimse. lütfen yıpratma kendini.

Onun bigun baskasıyla olma ihtimali beni en kotu etkileyen durum sanırım :/ yani geri donmek istese de ben affetmem de yine de bu dusunce beni çok rahatsız ediyor

İyi yapmissin amannnnn bosverr

olsun canim zararin neresinden donersen kardir. guven cok onemli. yoluna bak. evet tecrube konusuyo ana insan o an anlayamiyo. benimde anneannem hic istemedi esimle evlenmemi. ailesi cok uzer seni. sonuc hirsizda dediler orospuda afedersin. keske evlenmeseydm eşin aileside cok onemli

Bunun adı cimrilik kusura bakmayın ama.
Sevip sevmeme, tercih meselesi değil. Cimriliği hayat felsefesi yapmış

Bunun adı cimrilik kusura bakmayın ama.
Sevip sevmeme, tercih meselesi değil. Cimriliği hayat felsefesi yapmış
Ay yok cimrilik değil eve bi yemek sipariş ediyoduk 100 tl bile veriyodu afedersiniz bi akşam yemeğine ki hep yapardık bunu cimri adam olsa yapar mı bu başka bisey ne olduğunu ben de bilmiyorum

Onun baskasını bulup mutlu olmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…