- 17 Mart 2016
- 335
- 635
- 103
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Ayrılırken bile zekanı küçümsemiş. Açıklamaları o kadar aptalca ki! Sevgilisi var mı diye sordum meraktan sana söylemedim hoşlandığımı düşünürsün diye. Lafa bak kendi niyetini istemeden açığa çıkar mıyor mu? Eski sevgilimin engelini kaldırdım o kadar sıradan biri ki o listede olmasını istemedim! Ayy deliricem valla bunu benim karşımda söylese al sana liste deyip çarparım ağzına!Pişman olmaktan
Onu çok özlemekten
Yalnızlıktan
Alışamamaktan
Bida sevmemekten sevilememekten
Ozledim simdiden gibi
Barışmayı dusunmuyorum sadece iyi hissederken boyle kriz seklinde cok yoğun acı korku endise hali gelip gelip duruyoEski konularınızı biliyorum, böyle bir insanla barışmayı düşünmeye çalışmanız bile bile ateşe atlamakla eşdeğer. Yalnızlık korkunuz varsa bence bir uzmandan yardım alın. Sakin olun, her şey geçecek.
Öyle güzel unutursun ki.Nasıl unutcam ben bunları
O gördüğü tüm yakışıklı erkeklere düşmanca baksın senin potansiyeli sevgili adayın gibi bırak o düşünsünŞuan dersanedeyim ve hocayı dinlemekte çok zorlanıyorum ya aklımı vermeye çalışıyorum ama kafam dalıp gidiyor sabah çok zor kalktım yataktan zaten
Bide yolda gordugum tum guzel kızlara dusmanca bakmaya basladım onun potansiyel yeni sevgili adayları gibi çıldırcam ya
Ama sonra da düşünüyorum ki kendine saygısı olan kimse onunla evlenmez en fazla bi iki ay gerçek yüzünü görene kadar sevgili olur
bnce durmazdınız. siz de farkındasınız.Şuan mesela en başından onun böyle biri olduğunu bilseydim 1.5 sene önce uzak dururdum ondan
Hayır bide diyor ki herkes hata yapar ben de insanım ben de hata yaptım ama yanlısımı anladım diyo bu kadar normal sanki sanki bi hata etmis de kalbimi kırcak bi soz soylemis alt tarafı gibiO gördüğü tüm yakışıklı erkeklere düşmanca baksın senin potansiyeli sevgili adayın gibi bırak o düşünsün
Herkes kendi gibi birini bulur. Sanal ilişki yaşayan birini kendine yakıştırma
O öyle devam etsin onu da öyleleri bulur
İyi ki yapmışsın deseydiniz. Bu kadar basit değil maalesefHayır bide diyor ki herkes hata yapar ben de insanım ben de hata yaptım ama yanlısımı anladım diyo bu kadar normal sanki sanki bi hata etmis de kalbimi kırcak bi soz soylemis alt tarafı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?