Ayrıldım..

Bu erkek evlatlarını nasıl yetiştiriyorlar anlamıyorum çoğunun başı boş kız evlat ise sürekli kontrol altında çevremde çok dayakçı koca var kızıma bir erkek tarafından dövüldüğünde ne yapmasını söyledim sınıfta dahi var bu erkeklerden,kurtulduğuna sevindim beni o şekilde döven adama sevgim biterdi ,nasıl halen seviyorum diyorsun,anlamadım?

sakın affetme ben annemle babamda bunu yaşadım senin yaptığın gibi anemde annesine sığınmış ben 1 yaşındaymışım kardeşim karnındaymış karnına tekmeler yiyerek dövülmüş hergün dayak hergün hakaret varmış birgün gece uyandığında babam annemin kafasına silah dayamışldüşünsene gece gözünü açıyorsun alnında silah hiç bir sebep yokken neyse sonra babam anannemin kapısının önünde yatmış affet diye çocuk olunca birde eskiden boşanmak zormuş affetmiş ama daha beter daha beter olmuş sonunda annem 29 yaşında tansiyon hastası olmuş arkasından yüz felci şimdide tüm hastalıklar var keşke geri dönmeseymişsin diyorum hep kızıyorum anneme biz öyle kötü bir ortamda büyüdükki gençliğim çocukluğum bebekliğim boşa gitti düzelmiyorlar canım sende genceciksin değişmez hem eşini hem ailesini çekmek zorunda değilsin hele arkanda seni koruyacak ailen varsa hiç çekme derim sevgilerimle umarım hayatın boyunca mutlu olursun...

Bende onu düsünüyorum cocuklarım olsa can cıkar huy cıkmaz hesabı onlarada aynı seyleri yasatırsa kaldıramam karanlık yani en ufak güvenim kalmadı..

Bende bilmiyorum hala nasıl sevdigimi,bir an nefret ediyrum sonra hersey aynı yinede sadece sevmek yetmiyor..

Okurum insallah calırım nasip Allah verdigi derdin dermanını verir insallah

Hepiniz cok sagolun,yalnız olmadıgımı bilmek güzel..

Son düzenleme:
Allah razı olun dogru yaptıgıma inanıyorum ne kadar dogru bilmiyorum ama ilerde görcem insallah cok sagolun

çok şaşkınım
ilk konunu okumuştum sadece ve eşinin yanında oldugunu sanmıştım
megerse ortada şiddet varmış
Allahından bulsun hepsi
üzülme çok onurlu bir tavır içindesin vazgeçme kararından
kısır döngüdür bu, kes at kurtul...

çok şaşkınım
ilk konunu okumuştum sadece ve eşinin yanında oldugunu sanmıştım
megerse ortada şiddet varmış
Allahından bulsun hepsi
üzülme çok onurlu bir tavır içindesin vazgeçme kararından
kısır döngüdür bu, kes at kurtul...

Bende öyle sanmıstım..Cok güzel oynadı benimle.Ben susuyorum Rabbim versin karsılıgını..sagolasın

canım geçmiş olsun herşeyden önce.hayatta alışılamayacak dert acı yok.insanoğlu en yakınlarının ölümüne bile öyle bir alışıyor ki.emin ol zamanla bu kadar canın yanmayacak. yeterki kendini bırakma.

Sagolasın canım haklısın hersey insanlar icin bunlarda gecer insallah

mrb cnm kısaca kendimi anlatım sana 21 yaşındayım 1 oğlum var ve eşimden ayrıyım ben eşimden şiddet görmedim ama ailesinden özellikle kayınvalidedemden şiddete hakaretlere maruz kaldım konumu okursan biraz daha detaylı yazıo cnm her neyse boşanmanın acısı büyük hele birde çocuk olursa çok daha zor düşünsene tek başına çocuk büyütmek gerçekten çok zor bu yüzden şanslısın canım ya birde çocuğun olsaydı inan bana ozaman acın birkat daha artardı inan bana kendinden çok bebeğini düşünürdün bu yüzden yolun başındayken ayrılmışsın cnm insanoğluyuz başımıza herşey gelio napalım böle olsun kimse istemez ama bazende kader derler ya yaşanması gereken şeyler yaşanıo cnm sen ne kadar uğraşırsan uğraş olması gereken oluo çok şükür benimde ailem yanımda ama inan bana cnm babamı bi yana koyuyorum öz annem bile bazen öle laflar sölüoki bıçak gibi saplanıo yüreğime allah kimseye yaşatmasın bende okuyorum şuan hayatıma bakıyorum yapıcak başka bişiyim yok tek derdim oğluma güzel ve onurlu bi hayat yaşatmak yoluma bakıyorum artık bak sende böle bi karar vermişsin başla okuluna kendine yeni bi sayfa aç sırf inadına hayatın didin çırpın biyerlere gel rabbim hakkında hayırlısını versin cnm inş bundan sonra yüzün güler biz her zaman yanındayız

mrb cnm kısaca kendimi anlatım sana 21 yaşındayım 1 oğlum var ve eşimden ayrıyım ben eşimden şiddet görmedim ama ailesinden özellikle kayınvalidedemden şiddete hakaretlere maruz kaldım konumu okursan biraz daha detaylı yazıo cnm her neyse boşanmanın acısı büyük hele birde çocuk olursa çok daha zor düşünsene tek başına çocuk büyütmek gerçekten çok zor bu yüzden şanslısın canım ya birde çocuğun olsaydı inan bana ozaman acın birkat daha artardı inan bana kendinden çok bebeğini düşünürdün bu yüzden yolun başındayken ayrılmışsın cnm insanoğluyuz başımıza herşey gelio napalım böle olsun kimse istemez ama bazende kader derler ya yaşanması gereken şeyler yaşanıo cnm sen ne kadar uğraşırsan uğraş olması gereken oluo çok şükür benimde ailem yanımda ama inan bana cnm babamı bi yana koyuyorum öz annem bile bazen öle laflar sölüoki bıçak gibi saplanıo yüreğime allah kimseye yaşatmasın bende okuyorum şuan hayatıma bakıyorum yapıcak başka bişiyim yok tek derdim oğluma güzel ve onurlu bi hayat yaşatmak yoluma bakıyorum artık bak sende böle bi karar vermişsin başla okuluna kendine yeni bi sayfa aç sırf inadına hayatın didin çırpın biyerlere gel rabbim hakkında hayırlısını versin cnm inş bundan sonra yüzün güler biz her zaman yanındayız

"Sanmaki dert sadece sende var..Sendeki derdi nimet sayanlar da var." demis mevlana..Öylesi cok daha zordur canım eminim Allah sanada sabır versin oglun cok hayırlı bir evlat olsun büyüdügünde iyki varsın iyki senin icin ayakta kalmısım dicegin bir evlat olsun acılarını tam anlamıyla unuttursun ins..Bende cocugum olmadıgı halde yabancı gibiyim burda diken üstündeyim cok iyi anlıyorum.. Unuturum elbet zaman..Dualarla,sabırla..Allah yeterki dayanma gücü versin bana sana ihtiyacı olan herkese..

"Sanmaki dert sadece sende var..Sendeki derdi nimet sayanlar da var." demis mevlana..Öylesi cok daha zordur canım eminim Allah sanada sabır versin oglun cok hayırlı bir evlat olsun büyüdügünde iyki varsın iyki senin icin ayakta kalmısım dicegin bir evlat olsun acılarını tam anlamıyla unuttursun ins..Bende cocugum olmadıgı halde yabancı gibiyim burda diken üstündeyim cok iyi anlıyorum.. Unuturum elbet zaman..Dualarla,sabırla..Allah yeterki dayanma gücü versin bana sana ihtiyacı olan herkese..

inş cnm teşekkür ederim ben elimden geleni yapıyorum gerisi allah kalmış

Back
X