• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldım

sadece bi kızla gördün diyemi böyle oldu yoksa başka türlü bi hareketlerini mi gördün?
yani ne bilim belki bi arkadaşı falandır dicem ama emin olamadım:26:

Bence sakinleşmeden hiçbir şey yapma.Kendine zarar verirsin.Sağlam bi kafayla kendine gel ve düşün.Allah yardımcın olsun.

Keske o anda yanina gitseydiniz eli ayagina dolasirdi eger aldatmaysa , konularinizi okumustum cok uzuldum ama belki aciklamasi vardir

O anin soku ile hata yapmisin.. Orda karsisina gecip yuzugu suratina firlatsatdin keske..

Nasıl ya niye yaparki böyle bir şeyi seninle evlenmek için her şeyi yapmıştı bu adam. Bence ara bi sor nedenini fevri davranma tatlım belki gerçekten açıklaması vardır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keske o anda yanina gitseydiniz eli ayagina dolasirdi eger aldatmaysa , konularinizi okumustum cok uzuldum ama belki aciklamasi vardir

Katılıyorum. Keşke o an gitseydin yanına anlardın hareketlerinden, kızın tavırlarından falan. Bence yüz yüze konuş bakalım :26:

Çok kötüyüm kızlar.. göz yaşlarımdan zor görüyorum ekranı..
Lütfen kırıcı yorumlar yapmayın, hiç kimseye laf yetiştirecek ve kendimi ifade edecek halim yok. Hayata nasıl devam edicem ben? hem de 2. kez yüzük atarak? Annem daha bilmiyor..

kızın biriyle cafede otururlarken gördüm. üstelik evde sanıyordum.. mesajlarıma cevap vermedi. Hiç kendimi küçültmek istemedim.. hemen eve geldim.. ne yapacağımı bilmiyorum.. yüzüğümü fırlattım arkadaş aldı.. yüzüğüm flan yanmda yok. sevgililer gününde aldğı kolye falan hepsini attım..

gerçekten çok şaşırdım:53: diğer konularını da okumuştum.

ama emin misin? belki sadece arkadaşıydı aniden gelişen bir görüşme oldu ani olduğu için ya da kızarsın diye söyleyemedi.

artık aldattıysa da bu erkeklere bir şey diyemiyorum artık ya sana evlenelim diye yalvarıyordu pes.

ama emin olmak için konuş konuyu kız kimmiş neymiş?

ayrıca yüzük attıysan ne olmuş boşver millet ne dersin desin.

Son düzenleme:
Lütfen kırıcı yorumlar yapmayın, hiç kimseye laf yetiştirecek ve kendimi ifade edecek halim yok. Hayata nasıl devam edicem ben? hem de 2. kez yüzük atarak? Annem daha bilmiyor..

kızın biriyle cafede otururlarken gördüm. üstelik evde sanıyordum.. mesajlarıma cevap vermedi. Hiç kendimi küçültmek istemedim.. hemen eve geldim.. ne yapacağımı bilmiyorum.. yüzüğümü fırlattım arkadaş aldı.. yüzüğüm flan yanmda yok. sevgililer gününde aldğı kolye falan hepsini attım..

yuhhh arrtık ya bu erkekler manyak valla keşke durup bi konuşsaydın duygucum

Canım nasıl emin oldun aldattığına...
eski konularından seni çok sahiplenen bi nişanlın olduğunu biliyorum.
Bi anda böyle bişey olma ihtimali....
dilerim yanlış anlamışsındır....

Bir tane kizla cafede gordun diye mi bunlar?
Nerden eminsin aldatildigina? Belki akrabasi, okuldan olsun, isten olsun arkadasi, belki konusmalari gereken birsey var? Sevgilisi/nisanlisi olan bir kisi karsi cinsten biriyle hic mi muhattap olamaz, illa aralarinda iliski mi olmasi gerekir? Bilip bilmeden gemileri yakmissin.

Belli ki aranizda guven yokmus ki sormaya gerek bile duymadan teshisi koymussun, aldatilmayi bekler gibi.

Kizma da sen boyle daha cook yuzuk atarsin. :ssz:

:53::53::53:

canım yaaa samimiler miydi kızla önce bir sor bakalım nedir ne değildir , çok üzüldüm :50::50:

canım benim kıyamamki sil gözyaşlarını. ama neden o anda gidipte yüzüne vurmadın sen neden küçülesin yanındaki kızda öğrenirdi ne adi olduğunu.ayrıca siz nişanlıysanız kız bunu biliyo olması lazım aranızmı bozuktu acaba normal arkadaşıydıda sana kızgın olduğu içinmi açmadı teli:26:

cnm böyle durumlarda kesinlikle fevri bi karar vermemelisin. önce olayı bi anla çöz nolduğnu bil daa sonra düşünüp karar ver. sonra pişman olbilirsin. ama işin içinde eğerki bir aldatma olayı olduğunu anlarsan bi saniye bile durma...

Off çok merak ettim seni Duygucuğum gelişme var mı acaba :26:

Size değer vermeyene değer vermeyin.
Her hayırda bir şer
Her şerde bi hayır vardır düşünerek hayatınıza devam edin .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya cocuk evdeyım demıs kafede kızla cıkmıs akrabası olsa ne yazar yalan söylemıs en basta ınsan nasıl guvenırkı bırdaha ?

Back
X