Ah canım ya. Anlattıklarından belkide seviyor diye azcık düşünmüştüm. Ama gene yanılmışım. Gerçi bende baba baba demiştim sana. Şunları yazmışsın ya. Akan gözyaşının bir damlasına bile değmez. Bu kadarmış adamlığı. Allah gönlüne göre versin. En iyisini yapmışsın. Biliyorum üzülüyorsun geçen zamana bunu hak etmediğine. Ama allah büyük daha büyük zarardan döndün sen emin ol. Allah babana da ömür versin de böyle insanlardan uzak kılsın seni . Allah onada onun gibi ailesi gibi birini versin.hikayemi sizlere bir kaç gün önce anlatmıştım hepiniz babamın haklılığından benim de ondan vazgeçmem gerektiğinden bahsetmiştiniz sizleri dinledim dediğinizi yaptım.. çok iyiydim çok mutlu ve güçlüydüm sadece bugün biraz zorlandım inşallah bir daha sıkıntıya düşmem böyle bugün biraz özledim yine içim acıdı sonra aklıma gidişlerini babasının onun tek seferde vazgeçtiklerini getirdim yine güç verdim kendime .. çünkü 5 gün oldu ne arama ne sorma kendine yepyeni sosyal medya hesapları açmış her şeye sil baştan başlamış ... insanın pek bi içi acıyr bee bu kadar emeğin hiçe gitmesine(((
asıl allah sizden razı olsun tanımadan ne çok dua ediyorum bir bilseniz sizeAh canım ya. Anlattıklarından belkide seviyor diye azcık düşünmüştüm. Ama gene yanılmışım. Gerçi bende baba baba demiştim sana. Şunları yazmışsın ya. Akan gözyaşının bir damlasına bile değmez. Bu kadarmış adamlığı. Allah gönlüne göre versin. En iyisini yapmışsın. Biliyorum üzülüyorsun geçen zamana bunu hak etmediğine. Ama allah büyük daha büyük zarardan döndün sen emin ol. Allah babana da ömür versin de böyle insanlardan uzak kılsın seni . Allah onada onun gibi ailesi gibi birini versin.
İnşallah daha güzel olcak canım. Biz yandık sen yanma. Bak burdaki çok insan bu yüzden direk konuşur. Asla ailene arkanı dönme onlarında arkasını döndürme. Çünkü evlilik bizim için bayanlar için kutsalken, erkekler için daha doğrusu çoğu erkek için oyun.asıl allah sizden razı olsun tanımadan ne çok dua ediyorum bir bilseniz size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?