ayrılığın 5. günündeyim ::( ?

Tubaar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
34
21
8
31
hikayemi sizlere bir kaç gün önce anlatmıştım hepiniz babamın haklılığından benim de ondan vazgeçmem gerektiğinden bahsetmiştiniz sizleri dinledim dediğinizi yaptım.. çok iyiydim çok mutlu ve güçlüydüm sadece bugün biraz zorlandım inşallah bir daha sıkıntıya düşmem böyle bugün biraz özledim yine içim acıdı sonra aklıma gidişlerini babasının onun tek seferde vazgeçtiklerini getirdim yine güç verdim kendime .. çünkü 5 gün oldu ne arama ne sorma kendine yepyeni sosyal medya hesapları açmış her şeye sil baştan başlamış ... insanın pek bi içi acıyr bee bu kadar emeğin hiçe gitmesine :((((

Ara ara bu şekilde olacak normal bu. Kolay değil unutmak, vazgeçmek. Zamana ihtiyacınız var. Sadece bu süreci zor hale getirmeyin

Zaman herşeyin ilacı. 5 gün daha çok erken önce onun her davranısını takip etme daha cok aklın onda kalacak ve yaptığı hersey canını yakacak.

hikayemi sizlere bir kaç gün önce anlatmıştım hepiniz babamın haklılığından benim de ondan vazgeçmem gerektiğinden bahsetmiştiniz sizleri dinledim dediğinizi yaptım.. çok iyiydim çok mutlu ve güçlüydüm sadece bugün biraz zorlandım inşallah bir daha sıkıntıya düşmem böyle bugün biraz özledim yine içim acıdı sonra aklıma gidişlerini babasının onun tek seferde vazgeçtiklerini getirdim yine güç verdim kendime .. çünkü 5 gün oldu ne arama ne sorma kendine yepyeni sosyal medya hesapları açmış her şeye sil baştan başlamış ... insanın pek bi içi acıyr bee bu kadar emeğin hiçe gitmesine :KK43:(((
Ah canım ya. Anlattıklarından belkide seviyor diye azcık düşünmüştüm. Ama gene yanılmışım. Gerçi bende baba baba demiştim sana. Şunları yazmışsın ya. Akan gözyaşının bir damlasına bile değmez. Bu kadarmış adamlığı. Allah gönlüne göre versin. En iyisini yapmışsın. Biliyorum üzülüyorsun geçen zamana bunu hak etmediğine. Ama allah büyük daha büyük zarardan döndün sen emin ol. Allah babana da ömür versin de böyle insanlardan uzak kılsın seni . Allah onada onun gibi ailesi gibi birini versin.

Bir önceki konuna baktım. En doğrusunu yapmışsın. Allah gönlüne ferahlık versin, iyilerle karşılaştırsın.

Çok normal öyle bir geçecek ki sen de şaşıracaksın. Ben de çok zor bir ayrılık yaşamıştım ve her gün ne zaman geçecek? derdim.Giderek güçlendiğimi ve yenilendiğimi hissettim.
NOT: Birkaç gün sonra evleniyorum.

Mesele nedir, önceki konu neydi bilmiyorum ama anladığım kadarıyla severek ayrılmışsın ayrılman gerekmiş. Dayan sık dişini güzel kardeşim. Senin yaptığını yapamayan ayrılmaya cesaret edemeyen onca insan varken sen severek ayrılabilmişsin. Hayatın için belkide en doğru olan kararı verdin. Başta üzer ara ara canını sıkar. Kafanı yoklar bazı anılar düşünceler ama durma üstünde. Beyninin sana yaptığı oyunlarmış gibi düşün. Ölümler daha acı, ölümler unutuluyor ayrılığın acısıda diner, kendini düşüncelere boğma. Düşüneceğin varsada düşün engelleme ama abartmadan yap bunu, ardından amaan moduna geç ve seni mutlu edecek aktivitelerle değerlendir boş zamanlarını. Hayırlısı olsun hakkında...

Yahu adamlar bayramda şeker istemeye gelit gibi çat kapı kız istemeye gelmişler, oğullarına eleştiri gelince de küsüp sırtlarını dönmüşler. Tabi sandılar ki biz bu kızı hizmetçi gibi her işimize koşturuyoruz, hasta bile baktırıyoruz, sahipsizdir bu kız, hemen alır gideriz! Ayrılmakla çok çok iyi yapmışsın. Ama artık o çocuğu takip etmeyi bırak. Tabi ki kendine yeni bir hayat kuracak, bunu ne zaman yaptığı/yapacağı önemli değil. Sen de kendine bir uğraş bulmaya bak, zamanla o acı geçecektir.

Bir yara iyileşirken önce sızlar sonra kabuk bağlar geçer. Şuan çok yeni olduğu için elbetteki zor. Kendine yeni faaliyetler bul bol bol çık dolaş. Ailesinin senin tüm yaptıklarına karşı silip atmaları onların ileride de sana aynı şeyleri yapacaklarını gösterir. Baban ilerigorusluluguyle önceden sezmiş. Bak daha iyi insanlarla karşılaşınca iyiki hayatimdan çıkarmışım diyeceksin

Aşk acısı 5 günde geçse bu kadar şiir bu kadar şarkı bu kadar destan yazılmazdı. Zaman lazım sadece.

8 ay gizli görüşmek tam bir saçmalık. Barışmayın.
Askerliğini yapsın iş sahibi olsun demiş babanız... Cinayet mi işlemiş. Siz neden üzülüyorsunuz. Babanızın dediklerini yapmaya çalışsın sizi seviyorsa.

Ah canım ya. Anlattıklarından belkide seviyor diye azcık düşünmüştüm. Ama gene yanılmışım. Gerçi bende baba baba demiştim sana. Şunları yazmışsın ya. Akan gözyaşının bir damlasına bile değmez. Bu kadarmış adamlığı. Allah gönlüne göre versin. En iyisini yapmışsın. Biliyorum üzülüyorsun geçen zamana bunu hak etmediğine. Ama allah büyük daha büyük zarardan döndün sen emin ol. Allah babana da ömür versin de böyle insanlardan uzak kılsın seni . Allah onada onun gibi ailesi gibi birini versin.
asıl allah sizden razı olsun tanımadan ne çok dua ediyorum bir bilseniz size

asıl allah sizden razı olsun tanımadan ne çok dua ediyorum bir bilseniz size
İnşallah daha güzel olcak canım. Biz yandık sen yanma. Bak burdaki çok insan bu yüzden direk konuşur. Asla ailene arkanı dönme onlarında arkasını döndürme. Çünkü evlilik bizim için bayanlar için kutsalken, erkekler için daha doğrusu çoğu erkek için oyun.

Hem ayrılıp,hem de arar die beklemek.
Ne yaman çekişki bu böyle..

Back
X