• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılığın eşiğindeyiz fikirlerinize ihtiyacım var....:(

ailene hayran kaldım arkanda oldukları için.benim çevremde böyle aile ınan çok nadır kıymetını bıl canım.iyi düşün kararını ver eger barışırsanız uzun bi süre sakın çocuk yapmayın daha kötü olur.barışmazsanda dua et ki allahtan çocuk yok.tamam daha yenı evlısın ama ya hamıle olsaydın...allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinize de. Ailem yönünden gerçekten çok şanslıyım bana anne babalık yapmamın dışında herşeyimi paylaşabildiğim hep yanımda olan en iyi arkadaşım oldular. Eşime gelince aramadı halen ama dün görümcem aradı. Tartıştığımız gece görümceme gitmiş hali çok kötüydü, ne oldu diye sordum ayrılma kararı aldık dedi sadece bende üstüne gidemedim ne oldu diye sordu. Bende bu zamana kadar yaşadığımız şeyleri anlattım telefonda ne kadar anlatılabilirse çok üzgündü lütfen acele karar vermeyin abimden yapamayacağı şeyleri beklememişsin ben bi bugün bana gelirse konuşayım sanada haber veriririm dedi. Bende konuşmanın bişeyleri değiştireceğini düşünmüyorum abin çok sakindi ve önceden aldığı bi karardı bana göre dedim. Ben abimi bilirim eğer gerçekten öyle olsaydı gece bana o halde gelmezdi sadece biz anlaşamıyoruz ayrılacağız derdi dedi. Ben görümceme de söyledim ben onu aramayacağım kesinlikle o nasıl istiyorsa bu iş nereye gidecekse gitsin dedim. Bugün bi gelişme olacak mı bilmiyorum göreceğiz. Ailem çok üzgün ve kızgın biz ondan sadece sana iyi bakmasını istedik, rahatsızlığının strese üzüntüye gelmediğini söyledik nasıl böyle yapabiliyor bu kadar kısa sürede diye. Eğer gerçekten bişeyler düzelecek olursa ailemde benim düşünceme göre hareket eder ama aynı devam ederse de zaten yürümez. Hayırlısı olsun inş. hakkımızda...

Canım benim dungece okudum yazılarını ve azonce ınsallah bıseyler duzelmıstır umıdıyle actım sayfayı tekrar ama bakıyorumkı aynı hersey.Tatlım oncelıkle Allah yardımcın olsun,yuregındekı acılara su serpsın...Dılerım hersey ıyı olur.bu yakınlarda bende esımle bıtakım problemler yasadım ve nası bı duygudur ıyı bılıyorum.Sen gordugum kadarıyla ılgıden,sefkatten mahrum kalmıssın ve bu bırıkmıs ıcınde.Aslında bız kadınların ıstedıgı cok buyuk seyler degıl,ufacık bı tatlı soz elımıze verılcek bı pırlantadan daha degerlı,enazından benım ıcın boyle..Bazı ınsanlar vardırkı esını cok sever ama bellı edemez,yada yapısından dolayı o sekılde davranır,Egerkı bunu bılıyorsan gercekten kendını ezdırmemek kaydıyla bazı seylerı oldugu gıbı kabullenmelısın,yanı yapısı bu demelısın.Ben bu dedıklerımı bırebır yasadım,bılıyorum esım benı cok sevıyor ama yapısı bu.ben cok hassasım cok ınce dusunurum,ona kalsa ortada bısey yokk benı cok sevıyor.Erkekler malesef bızım kadar hassas olamıyolar,esının gercekten senı sevdıgıne emınsen,bak altını cızıyorum emınsen bosanma lafını aklından bıle gecırme,yuvanı ayakta tut.Ha bu demek degılkı,herseye evet deyıp otur asagı,bazı seylerı anlaması ıcın sessızde kalıp ondan bı adım bekle ama karsındakının senın ıstedıgın gıbı her yonuyle ıstedıgın gıbı degısmesını bekleme yapısı buysa oyle devam edıcektır.Sadece cok rahatsız oldugun ve senı uzen tarafları halletmeye bak esınle.Bır yuva kolay kurulmuyo,yuvasızda ınsan mutlu olamıyo.Canımbenım uzun oldu bıraz kusura bakma,dılerım hersey yoluna gırer,Allah a emanet oll....

Canım benim dungece okudum yazılarını ve azonce ınsallah bıseyler duzelmıstır umıdıyle actım sayfayı tekrar ama bakıyorumkı aynı hersey.Tatlım oncelıkle Allah yardımcın olsun,yuregındekı acılara su serpsın...Dılerım hersey ıyı olur.bu yakınlarda bende esımle bıtakım problemler yasadım ve nası bı duygudur ıyı bılıyorum.Sen gordugum kadarıyla ılgıden,sefkatten mahrum kalmıssın ve bu bırıkmıs ıcınde.Aslında bız kadınların ıstedıgı cok buyuk seyler degıl,ufacık bı tatlı soz elımıze verılcek bı pırlantadan daha degerlı,enazından benım ıcın boyle..Bazı ınsanlar vardırkı esını cok sever ama bellı edemez,yada yapısından dolayı o sekılde davranır,Egerkı bunu bılıyorsan gercekten kendını ezdırmemek kaydıyla bazı seylerı oldugu gıbı kabullenmelısın,yanı yapısı bu demelısın.Ben bu dedıklerımı bırebır yasadım,bılıyorum esım benı cok sevıyor ama yapısı bu.ben cok hassasım cok ınce dusunurum,ona kalsa ortada bısey yokk benı cok sevıyor.Erkekler malesef bızım kadar hassas olamıyolar,esının gercekten senı sevdıgıne emınsen,bak altını cızıyorum emınsen bosanma lafını aklından bıle gecırme,yuvanı ayakta tut.Ha bu demek degılkı,herseye evet deyıp otur asagı,bazı seylerı anlaması ıcın sessızde kalıp ondan bı adım bekle ama karsındakının senın ıstedıgın gıbı her yonuyle ıstedıgın gıbı degısmesını bekleme yapısı buysa oyle devam edıcektır.Sadece cok rahatsız oldugun ve senı uzen tarafları halletmeye bak esınle.Bır yuva kolay kurulmuyo,yuvasızda ınsan mutlu olamıyo.Canımbenım uzun oldu bıraz kusura bakma,dılerım hersey yoluna gırer,Allah a emanet oll....

Ne demek kusura bakma, çok tşk ederim yorumunuz için evt ben eşimden sadece bi güzel söz bi takdir bekledim bu zamana kadar sadece ama o hep olumsuz şeylerle geldi bana. Sürekli söylememe rağmen benim senden tek beklentim maneviyat değer görmek, ilgi görmek diye. Hakkımızda hayırlısını versin allah hepimizinde inş. sürmelim. Zamana bırakmak en doğrusu sanırım

cnm bence eşin seni seviyor ki aramış iş yerini...
muhtemelen e-maillerini gördüğün için (yanlış hatırlamıyorsam öyle yazmıştın) ne tepki vereceğini şaşırıp, konuda haklı çıkmak ister gibi boşanalım demiştir bence.yoksa gerçekten boşanmak isteyen durupta hala iş yerini aramaz.ayrıca bende senin gibi düşünüyorum.kardeşine seni aramasını söylemiştir bence,hatta belkide yanındaydı bile.

arama.bekle o arasın.hatasını anlasın.daha çok yeni evliliğiniz.belki bu da ona iyi bir ders olur..

cnm bence eşin seni seviyor ki aramış iş yerini...
muhtemelen e-maillerini gördüğün için (yanlış hatırlamıyorsam öyle yazmıştın) ne tepki vereceğini şaşırıp, konuda haklı çıkmak ister gibi boşanalım demiştir bence.yoksa gerçekten boşanmak isteyen durupta hala iş yerini aramaz.ayrıca bende senin gibi düşünüyorum.kardeşine seni aramasını söylemiştir bence,hatta belkide yanındaydı bile.

arama.bekle o arasın.hatasını anlasın.daha çok yeni evliliğiniz.belki bu da ona iyi bir ders olur..

Biraz Önce büyük görümcemde aradı. Bana kızgınmış neden ben gtimişim akşam akşam evden eşimi gönderseymişim. Beni düşündüğünden sanki ailem olanları duydu diye tutuştular tabiki. Bende ben onun karısıysam o zaman o benim kolumdan tutsaydı nereye gidiyorsun dur gitme diye dedim. Eşimle konuşup bizi bi araya getirecekmiş onların ailesindeki erkekler öyle çekip gidenin arkasından gitmezmiş gurur yaparmış. Allah herkesi dengine düşürsün ya ne kadar zormuş.........

Biraz Önce büyük görümcemde aradı. Bana kızgınmış neden ben gtimişim akşam akşam evden eşimi gönderseymişim. Beni düşündüğünden sanki ailem olanları duydu diye tutuştular tabiki. Bende ben onun karısıysam o zaman o benim kolumdan tutsaydı nereye gidiyorsun dur gitme diye dedim. Eşimle konuşup bizi bi araya getirecekmiş onların ailesindeki erkekler öyle çekip gidenin arkasından gitmezmiş gurur yaparmış. Allah herkesi dengine düşürsün ya ne kadar zormuş.........

ne demek yaa onların ailesindeki erkekler kadının peşinden gitmezmiş...gurur yaparmış.aşkta gurur olmaz tatlımm deseydin aklinialirimsmile

bence bekle hiç cevap bile verme..iice pişman olsun.belli ki iyice pişman olmamış yoksa tıpış tıpış gelirdi..ablasına da aratmazdı.

kusura bakma tatlım ama görümcen halt etmiş karısını seven adam bu saatte nere gidiyorsun der tutar kolundan içeri sokar onlarda gidenin arkasından gitmek yokmuymuş çok komik gerçekten canım sakın arama sen niye adım atıyorsun bırak o arasın o gelsin sana sen elinden geleni fazlasıyla burnu sürtülür aklı başına gelir belki hakkında hayırlısı olur inş:Saruboceq:

senin rahatsızlığın varmış ve üzüntüyle stres senin için zararlıymış... senden nasıl onu evden gönderip ; tek başına kalmanı bekler ki... doğal olarak ailenin yanına gideceksin yalnız kalmamak için...

Aynen öyle görümcem halt ediyor. Mantığa baksanıza hangi zamanda yaşıyorsa kadın. Ablasına da dedim arayan ben olmayacağım kesinlikle diye o da yanımızda olacakmış biz konuşurken o zaman yorum yapabilirmiş. Bende benim için hiç sorun değil ben herşeyi konuşabilirim dedim...

Öncelikle geçmiş olsun lulu'cum..
Sen çok doğru bir şey yapmıssın,kararlı ve güçlü olduğunu en güzel şekli ile göstermişşin..
Genelde hep derler ya ''erkek gider evden,sen otur neyine ''diye çekişirler.Aksini yaparak eşinize iyi bir rest çekmişşiniz.
Bir süre görümcenizin telefonlarını açmayın.Sonuçta o konu dışı bir birey.Bu konu sadece siz ve eşinizi ilgilendirir.Barışırsınız,ayrılırsınız onu Tanrı bilir,fakat başkalarının bu soruna dahil olmasına izin vermeyin
Eğer aramamaya devam ederse,de sizi sınıyor olabilir.Siz haklı iseniz;kararlı tutumunuzdan ödün vermeyin.
Zaten bunu başaracak kadar güçlü birisiniz.
En güzel günler sizin olsun

Öncelikle geçmiş olsun lulu'cum..
Sen çok doğru bir şey yapmıssın,kararlı ve güçlü olduğunu en güzel şekli ile göstermişşin..
Genelde hep derler ya ''erkek gider evden,sen otur neyine ''diye çekişirler.Aksini yaparak eşinize iyi bir rest çekmişşiniz.
Bir süre görümcenizin telefonlarını açmayın.Sonuçta o konu dışı bir birey.Bu konu sadece siz ve eşinizi ilgilendirir.Barışırsınız,ayrılırsınız onu Tanrı bilir,fakat başkalarının bu soruna dahil olmasına izin vermeyin
Eğer aramamaya devam ederse,de sizi sınıyor olabilir.Siz haklı iseniz;kararlı tutumunuzdan ödün vermeyin.
Zaten bunu başaracak kadar güçlü birisiniz.
En güzel günler sizin olsun

tşk ederim denizzelda,
eşim beni sınıyor mu yoksa gerçekten bitirmeye mi meyilli anlayamadım henüz. Sanırım zaman gösterecek bişeyleri bazen güçüm azalıyor açıkası ama haklısın topla kendini diyorum ve devam ediyorum...

bence yinede sen arama.biraz daha dayan...illa ki arıyacaktır,bak gör... soğuk kanlılığını koru cnm..

tutuyorum kendimi aramıyorum aramak istemiyorum. ama o kadar merak ediyorum ki üzgün acaba gerçekten bitirdi mi kafasında herşeyi ne aklında ki

o şimdi bekliordur ki sen arayasın, böylece herşey de unutulmuş olur (mail fln), dolayısıyla da işi kolaylaşır. ayrılmak isteyen adam araya ablasını koymaz.iş arkadaşını aramaz.içini ferah tut.rahat ol cnm :hulya: inan ki o şimdi gözü tlfnda bekliodur kaydirigubbakcemile3

o şimdi bekliordur ki sen arayasın, böylece herşey de unutulmuş olur (mail fln), dolayısıyla da işi kolaylaşır. ayrılmak isteyen adam araya ablasını koymaz.iş arkadaşını aramaz.içini ferah tut.rahat ol cnm :hulya: inan ki o şimdi gözü tlfnda bekliodur kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile niş. dediğin gibidir öyle düşünüp hareket etmek en mantıklısı sanırım.

aramıyorum aramıycam da poposu iyice tavan yapacak ben ararsam biliyorum o yüzden tutuyorum kendimi

Back
X