Canım benim dungece okudum yazılarını ve azonce ınsallah bıseyler duzelmıstır umıdıyle actım sayfayı tekrar ama bakıyorumkı aynı hersey.Tatlım oncelıkle Allah yardımcın olsun,yuregındekı acılara su serpsın...Dılerım hersey ıyı olur.bu yakınlarda bende esımle bıtakım problemler yasadım ve nası bı duygudur ıyı bılıyorum.Sen gordugum kadarıyla ılgıden,sefkatten mahrum kalmıssın ve bu bırıkmıs ıcınde.Aslında bız kadınların ıstedıgı cok buyuk seyler degıl,ufacık bı tatlı soz elımıze verılcek bı pırlantadan daha degerlı,enazından benım ıcın boyle..Bazı ınsanlar vardırkı esını cok sever ama bellı edemez,yada yapısından dolayı o sekılde davranır,Egerkı bunu bılıyorsan gercekten kendını ezdırmemek kaydıyla bazı seylerı oldugu gıbı kabullenmelısın,yanı yapısı bu demelısın.Ben bu dedıklerımı bırebır yasadım,bılıyorum esım benı cok sevıyor ama yapısı bu.ben cok hassasım cok ınce dusunurum,ona kalsa ortada bısey yokk benı cok sevıyor.Erkekler malesef bızım kadar hassas olamıyolar,esının gercekten senı sevdıgıne emınsen,bak altını cızıyorum emınsen bosanma lafını aklından bıle gecırme,yuvanı ayakta tut.Ha bu demek degılkı,herseye evet deyıp otur asagı,bazı seylerı anlaması ıcın sessızde kalıp ondan bı adım bekle ama karsındakının senın ıstedıgın gıbı her yonuyle ıstedıgın gıbı degısmesını bekleme yapısı buysa oyle devam edıcektır.Sadece cok rahatsız oldugun ve senı uzen tarafları halletmeye bak esınle.Bır yuva kolay kurulmuyo,yuvasızda ınsan mutlu olamıyo.Canımbenım uzun oldu bıraz kusura bakma,dılerım hersey yoluna gırer,Allah a emanet oll....