Canım evde fazla durma.Yalnız kalmamaya çalış.
Bu dönemde arkadaşlarla aktivitelerini çoğalt. Gerçekten çok faydası oluyor.
Ücretsiz meslek edindirme kursları var. Onlara kaydolabilirsin.
Onu hatırlatan bir eşya varsa çöpe at gitsin.
Onu hatırlatan müzikler dinleme sakın. Slow müziklerde dahil.
Facende yada twitterinde ekli ise düşünmeden sil..
Benim önerilerim bunlar canım..
Bi söz var çok severim bunu. Hayatında uygula derim
"Eğer bir kişiyi gerçekten unutmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil sana YAŞATTIKLARINI hatırla."
son cumlen cok cok cokkkk dogru... cok begendim..tebrikler...
ayrılığın tek ilacı kesinlik dua ve zaman.
böyle durumlarda insana en iyi gelen şey dua etmek.
sabredince herşeyin güzel olacağına inanmak.
umarım en az hasarla atlatabilirsin.
bu ayrılık bnaa fenaya patladı.. :) 4 gündür bu acıyı çekiyorum.. ehliyete yazıldım almanca kursuna yazıldım capoeira kursuna yazıldım artı dersanem varrr yani onu düşünmeye vaktim kalmadı :) ama işte gece kafamı yastığa koyuncaaa ne olacakkk.. offf offffff...........
en geç 11 de yatan ben kaç gündür dön dön yatakta bir hal oluyorumm yyyaa işte böyleee ama bu yolda ölmek var dönmek yok gösterecem ona dünya kaç bucak :)
ay varyaa ben aslında melek gibi kızım ama işte değeriimi bilemedişaka bir yana yola çıkacaktı işle ilgilimistanbula gitmesi gerekti bende mesaj attım cevap vermedi doğal olarak merak ettimm aradımmm açtı açmaz olaydı neye uğradığımı şaşırdım saydı saydııııneymiş merak edecek ne varmış uyuyormuş yola gidecekmiş iyide uyumadan önce insan demez mi kaç saat habersiz kaldım ki çok panik biriyim benn bende bitirdim iyi ne halin varsa gör dedimm olann bu :)
aslında benimde ilgiye alakaya ihtiyacım var çok kırıldım bende haketmediğim şeyleri yaşıyorum.. uzun bir süre kalmalı böyle stresten hasta oldum... dilerim kapına gelir ayaklarına kapanır inşallahhhh :) erkekleerden nefret etmeye başladım valla yaaa kendilerini ne sanıyoo bunlarrr gerçi hata bizdeee tepemize çıkardık vazgeçilmezimiz yaptık.. yine olan bizee oldu onlar keyiflerinde. ok pis ağlayasım geldiiii
:):) amaan bırak neyle geliosa gelsintamam ağlamak yok gülmek varr :) bugun tekrar dönecekti uçaklamı gelecek acaba yoksa otobüslemi meraktan çatlıyorumm valla
:):) amaan bırak neyle geliosa gelsinönemli olan aklının başına gelmesi bebeğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?