Ayrilik acisi

irem1990

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
18
0
6
Diğer
Selam arkadaslar,

Yurtdisinda dogma buyume oldugum icin turkcem pek iyi degil, ama derdimi anlatmak icin elimden geleni yapicam.

Benim bir yildan fazla ciktigim sevgilim vardi. Cok asiktik, adim adim evlilige yol acmistik. Aramizda sevgi saygi hic eksik olmadi.
Fakat ailem ögrenince onu bana uygun bulmadilar. Sirtlarini cevirdiler.
Mart'dan bu yana iki aydir bunalima girdim. Aileden baski, okuldan ayri baski.. Herseyden bunalmistim. Hislerim kaybolmustu sanki.
Ama yanliz sevgilime karsi degil; aileme, kendime, hayata.. Icim bombosdu. Hayattan, yasamaktan sogudum.
Sonunda ona yanliz kalmak istedigimi, bana zaman tanimasini ve hislerimin hangi alemde oldugunu bilmedigimi söyledim. Ama o beni yanliz birakmadi. Arkadasca yanimda destek olmaya calisti, beni kaybetmekten korktugu icin. Bu beni dahada bunaltti. Kendimi bir turlu toparlayamadim.
Bir sureligine birakmak istedim ama bende kaybetmekten korkuyordum. Cunku onu gercekten sevdigimi biliyordum.

Bir hafta önce yollarimizi ayirmamiz gerektigini söyledi bana. Iste o an kaybettim dedim. O an anladim onu ne kadar cok sevdigimi. Ama karari kesin. Yollarimizi ayirmazsak böyle surunup gitmeye devam ederiz dedi. Ben kendimden hic umursamadim, hep seni dusundum. Artik bende biktim dedi.
Beni cok seven, herturlu destek olan, en iyi arkadasim, sevgilim, iki ay umudunu yitirmeden arkamdan kosan adam, sonunda elimi birakmak istedi. Ki onu cok iyi anliyorum. Onu hicbir zaman uzmek istemedim, bunalimdaydim. Elimde degildi.

Simdi bir haftadir cok kötuyum. Beni anlamasini rica ettim. Iki aydir anlamaya calistim, benimkide can dedi.
Simdi ayrilmazsak birdaha birlesemeyiz, eger ikimizde kendimize cekiduzen verirsek ilerde hersey dahada iyi, dahada guzel olur dedi. Birbirimize dahada cok baglaniriz, birbirimizin degerini daha iyi anlariz dedi. Ama bunlarin olmasi icin bizim bir sureligine, belki 2-3 ay konusmamamiz gerekiyor dedi.

Ben onu sevmekten asla vazgecmicem.
Ama beni buyuk ayriliga hazirlamasindan korkuyorum. Sizce döner mi?
Benim onu sevdigimden dahada cok sevdi beni. Benim tanidigim Engin beni kimselere yar etmez. Ama simdi sanki bambaska biri olmus... Dönmeyecek diye korkuyorum...

Okudugunuz icin cok tesekkur ederim arkadaslar. Hayirli aksamlar.

Türkçen gayet iyi canım.
Çocukta sonunda bunaldı demekki ve biraz ara vermek istedi.
Tekrar dönermi dönmez mi belli olmaz.
Ama zorla birşey olmaz canım.
Sen de akışına bırak. Ve dua et.
Herşeyde bir hayır vardır.
Kısmetse gelir Hintten Yemenden, kısmet değilse ne gelir elden demişler.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

benm ailemde eşimi istemdi..tanımadan yorum yaptılr..külütümz farklıydı..aileler uyuşmuyodu vs vs..ve ben ne ailemi ne eşimi kırıdm.hele kendimi hiç üzmedim..sevme emek diye bir kelime vr bilmem duydunmu..bilirmisin..emektir sevgi..aşktır sevgii..öle acı çekemk değildir..eğer aacıysa bile farklıır..küsmek farklıdır ayrılmak farklıdır..ara vermek ztn bana komk geliyor..ne o maçmı buune arasıı...
mutluluk ne??ağaçalr arasında koşup yakalmacılık oynamakmı yoksa sevdinn gülmsemesimi..
kaç yaşındasın bilmiyorum..dönermi sorusu çok tuaf bir soru..bir insan gidiyorsa gider kalıoyorsa kalır..o san herşeyi açıkça söylemş aslında..sen dur diyebildinmi bilemem..
bunalmak konusunda senn yaşadığını ne ben ne başkası kimse bilmm..ya da ben çok melankoli değilimdir ondan..baskı varsa o baskıyı kalkdrırımm..ben şuna inanırım..."ÜZÜLMEK İSTERSEN SENİ KÜÇÜK BİR TAŞ DA ÜZER..AMA SEN ÜZÜLMEK İSTEMEZSEN KİMSE SENİ ÜZMEZ"..YANİ tek dicem şey hayata olumlu bakkk..ben benden gidene şimdiye kdr hiç açık kapı bırkmadım..giden gider..haytaım boyunca böyle oldu ama akrabam ama arkadşım ama başka biri..ya da benm tek şansım 14 yaşında eşimi tanımam ve 21 yaşında evlenmm..

sana tavsiyem kendini dinleme..kendine hobi bul..sevgillin olan kişinin eşin olabileceğine innıyorsanda ..her huyuna suyuna kabulüm diyorsan ne aile ne başka bir şey..kimsey,i kırmadan herkesi ikana edebilrsin ya da boşverebilrisnn..bu hayytta en öenmli iki şey var sen deki beden ve sende ki ruhhh..:16::16:huzurla mutululukla kall

fazla naz aşık usandırmış,önceden yok biraz ayrı kalalım felan demişsiniz vs,onun durumunu hiç düşünmeden şimdi kendi başınıza gelince nasılda zor olduğunu anladınız,yinede tavsiyem duygularınızdan eminseniz asla bırakmayın ,aşkta gurur olmazmış,onu tekrar kazanmayı deneyin derim.saygılar

tugcecan;
Dualarimi eksik etmiyorum ablacim, dedigin gibi herseyde bir hayir vardir.. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

mucizem77;
Ikimizde cok cabaladik, cok hirpalandik. En cok ailem yuzunden. Onun icin ailemi karsima aldim, deger cunku. Babamin eninde sonunda arkamizda duracagini biliyorum.
Ara dedigimde, bunalima girmistim, kendimle cözmem gereken sorunlarim vardi. Okul bir yandan, ailem bir yandan. Hepsi ustume ustume geliyordu ve ben kendimi cok gucsuz hisediyordum artik.
Dur demez olurmuyum. Elimi birakma dedim, herseyin ustesinden geldik, bunun ustesindende geliriz biliyorum dedim. Ama kararliydi.
Ondan baskasini görmuyorum. Hani onu görunce, iste bu benim kaderim dersinizya.. iste aynen öyle benim icin.
Ben yolumdan sasmicam, tesekkurler ablacim..

esel;
Valla insan kaybedince anliyormus degerini... ama dedigim gibi elimde degildi. Bunalmistim.
Duygularimdan eminim. Onu tekrar kazanmayi denedim bir cok kez, yalvardim yakardim, ama sözunden dönmuyor. Kontagi kesip yanliz kalmak istiyor.
Ben yinede son umut isigi sönesiye kadar bekliyecem. Tesekkurler..

Son düzenleme:
mucizem77;
Ikimizde cok cabaladik, cok hirpalandik. En cok ailem yuzumden. Onun icin ailemi karsima aldim, deger cunku. Babamin eninde sonunda arkamizda duracagini biliyorum.
Ara dedigimde, bunalima girmistim, kendimle cözmem gereken sorunlarim vardi. Okul bir yandan, ailem bir yandan. Hepsi ustume ustume geliyordu ve ben kendimi cok gucsuz hisediyordum artik.
Dur demez olurmuyum. Elimi birakma dedim, herseyin ustesinden geldik, bunun ustesindende geliriz biliyorum dedim. Ama kararliydi.
Ondan baskasini görmuyorum. Hani onu görunce, iste bu benim kaderim dersinizya.. iste aynen öyle benim icin.
Ben yolumdan sasmicam, tesekkurler ablacim..

bana ailene karşı gelemdin gbime geldi dedn..babn nn arksında olcanı bile bile neyin bunlaımı bilemm..bu arada türkçemyok dedimn ama maşşlhh gayet ii..
sen bunaldın ara vermek istedin aadam yannda durdu bunldını hisssti ve çekip gitti..
ben beni bi dönem bile olsun istemeyne birinn yannda asla durmm heleki gittsysem asla geri dönmm..bekleyipte kendini iice depresyona sokma..sal gitsinn..aşkın acısı bile güzldir ama ger.ekten aşk varsaa..bence sennki kaybedilmişlik duygusu ..terekdilmekten kaynnkalann elindeknden olduktn sonra kıymet bilme duygusu..kendine zmn ver ama dinlemeden kendini..sevmednin anlıcaksın

bana ailene karşı gelemdin gbime geldi dedn..babn nn arksında olcanı bile bile neyin bunlaımı bilemm..bu arada türkçemyok dedimn ama maşşlhh gayet ii..
sen bunaldın ara vermek istedin aadam yannda durdu bunldını hisssti ve çekip gitti..
ben beni bi dönem bile olsun istemeyne birinn yannda asla durmm heleki gittsysem asla geri dönmm..bekleyipte kendini iice depresyona sokma..sal gitsinn..aşkın acısı bile güzldir ama ger.ekten aşk varsaa..bence sennki kaybedilmişlik duygusu ..terekdilmekten kaynnkalann elindeknden olduktn sonra kıymet bilme duygusu..kendine zmn ver ama dinlemeden kendini..sevmednin anlıcaksın

Neyin bunalimi mi?
Abilerimin baskilari, tehditleri.. Yasadigim daha cok sey var bu sure icinde.
Duygularimdan eminim. Kendime ve ona zaman tanicam. Elimden geleni yapicam.

canım ya şimdi cevap yazınca daha çok üzüldüm ,bende mazide eşime çok aşık olmuştum,o da çok kaprisliydi ,neler yapmadıki bana ,benle sevgiliyken gizli sevgililer,başkalarıyla ciddi görüşmeler,kapris vs ,ayrılalımmı ayakları bir süre ,ban her şeye katlandım ,döndü dolaşti benle evlendi ve 17 yıllık çok mutlu evliliğimiz var allaha şükür,bazen konuşup gülüyoruz az kazık atmadın bana diye ,her şey tatlı bir anı oluyor ,sevince ve anlaşınca evlilikte .umarım seninde öyle olur,bence bir süre rahat bırak bak dönerse senindir ,dönmezse senin hiç olmamıştır,insan severse sevdiğini bırakmaz ,belliki biraz bunaldı ,biraz zaman tanı ,allah her şeyi gönlüne göre versin canım.

canım ya şimdi cevap yazınca daha çok üzüldüm ,bende mazide eşime çok aşık olmuştum,o da çok kaprisliydi ,neler yapmadıki bana ,benle sevgiliyken gizli sevgililer,başkalarıyla ciddi görüşmeler,kapris vs ,ayrılalımmı ayakları bir süre ,ban her şeye katlandım ,döndü dolaşti benle evlendi ve 17 yıllık çok mutlu evliliğimiz var allaha şükür,bazen konuşup gülüyoruz az kazık atmadın bana diye ,her şey tatlı bir anı oluyor ,sevince ve anlaşınca evlilikte .umarım seninde öyle olur,bence bir süre rahat bırak bak dönerse senindir ,dönmezse senin hiç olmamıştır,insan severse sevdiğini bırakmaz ,belliki biraz bunaldı ,biraz zaman tanı ,allah her şeyi gönlüne göre versin canım.

Allah bozmasin canim.. Insallah bizim icinde tatli bir ani olur. Insallah rabbim yuzumuze guler.
Sabir etmeye gayret edecem. Bu guzel sözlerin icin cok sagol gercekten icimi ferahlattin be ablam.

Selam arkadaslar,

Yurtdisinda dogma buyume oldugum icin turkcem pek iyi degil, ama derdimi anlatmak icin elimden geleni yapicam.

Benim bir yildan fazla ciktigim sevgilim vardi. Cok asiktik, adim adim evlilige yol acmistik. Aramizda sevgi saygi hic eksik olmadi.
Fakat ailem ögrenince onu bana uygun bulmadilar. Sirtlarini cevirdiler.
Mart'dan bu yana iki aydir bunalima girdim. Aileden baski, okuldan ayri baski.. Herseyden bunalmistim. Hislerim kaybolmustu sanki.
Ama yanliz sevgilime karsi degil; aileme, kendime, hayata.. Icim bombosdu. Hayattan, yasamaktan sogudum.
Sonunda ona yanliz kalmak istedigimi, bana zaman tanimasini ve hislerimin hangi alemde oldugunu bilmedigimi söyledim. Ama o beni yanliz birakmadi. Arkadasca yanimda destek olmaya calisti, beni kaybetmekten korktugu icin. Bu beni dahada bunaltti. Kendimi bir turlu toparlayamadim.
Bir sureligine birakmak istedim ama bende kaybetmekten korkuyordum. Cunku onu gercekten sevdigimi biliyordum.

Bir hafta önce yollarimizi ayirmamiz gerektigini söyledi bana. Iste o an kaybettim dedim. O an anladim onu ne kadar cok sevdigimi. Ama karari kesin. Yollarimizi ayirmazsak böyle surunup gitmeye devam ederiz dedi. Ben kendimden hic umursamadim, hep seni dusundum. Artik bende biktim dedi.
Beni cok seven, herturlu destek olan, en iyi arkadasim, sevgilim, iki ay umudunu yitirmeden arkamdan kosan adam, sonunda elimi birakmak istedi. Ki onu cok iyi anliyorum. Onu hicbir zaman uzmek istemedim, bunalimdaydim. Elimde degildi.

Simdi bir haftadir cok kötuyum. Beni anlamasini rica ettim. Iki aydir anlamaya calistim, benimkide can dedi.
Simdi ayrilmazsak birdaha birlesemeyiz, eger ikimizde kendimize cekiduzen verirsek ilerde hersey dahada iyi, dahada guzel olur dedi. Birbirimize dahada cok baglaniriz, birbirimizin degerini daha iyi anlariz dedi. Ama bunlarin olmasi icin bizim bir sureligine, belki 2-3 ay konusmamamiz gerekiyor dedi.

Ben onu sevmekten asla vazgecmicem.
Ama beni buyuk ayriliga hazirlamasindan korkuyorum. Sizce döner mi?
Benim onu sevdigimden dahada cok sevdi beni. Benim tanidigim Engin beni kimselere yar etmez. Ama simdi sanki bambaska biri olmus... Dönmeyecek diye korkuyorum...

Okudugunuz icin cok tesekkur ederim arkadaslar. Hayirli aksamlar.

canım ısteme falan oldumu araya arcı falan koymaya calısın neden ıstemıyorlarkı cok mu kotu aılesı yada kendısı:26:

genele olarak soylemek gerekırse aıleler daha ıyı bılır annenle konus bı daha bence:31: Allah yardımcın olsun canım zor tabı

canım ısteme falan oldumu araya arcı falan koymaya calısın neden ıstemıyorlarkı cok mu kotu aılesı yada kendısı:26:

genele olarak soylemek gerekırse aıleler daha ıyı bılır annenle konus bı daha bence:31: Allah yardımcın olsun canım zor tabı

Ya ablacim, babam basta hersey usuluyle olsun ozaman, istemeye gelsinler dedi. Sonra öbur akli geldi, oglan ne calisiyor, nede elinde egitimi var dedi. Yani surekli bir bahane ariyor sanki.
Oglanin ailesiyle veya kendisiyle alakasi yok.
Hatta dayim dediki, kizim sen cok guzelsin, daha iyilerine layiksin dedi. Yani duygularima karsi hic saygilari yok, beni anlamiyorlar gibi.

Oglan simdi okumaya baslicak, 2-3 sene sonra egitimide hazir. Ikimizde cok fedakarliklar yaptik bu birlikteligemiz icin.
Ama simdi bu duruma dustuk... Cok hirpalandik ikimizde.
Tek bildigim seviyorum ve vazgecmicem. Ama mutlaka zaman tanicam, belkide buna ihtiyaci vardir? Belki de beni özlemesi lazim, yoklugumu hisetmesi lazim? Öyle olamaz mi ablam?

Back
X