Ayrılık acısına nasıl dayanıyorsunuz

Asil durmak falan pek benlik bisey degil.. ben duygularımı açık ettim her defasında.. kendimi onursuz gurursuz hissediyorum artık şu aşamada.. dönmiycek ben biliyorum. Biliyorum da cok zor geliyor ya vallahi, hani ben istedim diye kalmasını bilr isterdim.. ama icimde ona karşı öfke, kızgınlık, acı var.. önceden hep umut hep mutluluk olurdu onun oldugu yerde.. giderek ayrılmanın daha dogrusu olduguna inanmaya başlıyorum ben de.. en azından istenmedigim bir hayatta duracak kadar karaktersiz olmamalıyım. Ben babamın annemin kızıyım, en azından onlar icin bile yapmamam gerek bunları.. bundan sonrasnda allah bana sabır versin, onun da yolu açık olsun.

Canım biraz zaman ver ben hala dönüceğini düşünüyorum. Ama onu bekler gibi bi izlenim yaratma.. zzaten sebep saçma gelmişti altndan bişey çıkcağı belliydi

Yok yok zamanla olacak seyler değil. Beni yumusacık saf bir sevgiyle seviyor zannediyordum ama görüyorum ki benim acı cekmem karşısında tepkisiz kalabiliyormuş. Kocam gözüyle baktım hep ya, o kadar emindim ki ondan. Insanın bir ailesi olsun bir de sevdigi yanında daha büyük ne zenginlik var ki diyodum. Ben anlamıyorum suan ailem baska sehirde, sevdigim kisi beni sevmiyor.. ya o kadar zor geliyor ki ben anlatamam gözlerim kan canagı oldu aglamaktan. Tamam gitsin tamam istemiyorsa durmasin hayatımda ama böyle de olmamalıydı ama.. bunlari hakedecrk biri degildim ben..

Kime sorsam aynı seyi dedi biliyor musun? Ayrılacak kadar bir sey degil dedi.. belki de gerçekten bana olan sevgisi azaldığı icin bunu atlatmak istemedi.. yaşatmaz ya bir baskasına yaşatmaz adım gibi eminim. Iyi biri çünkü, biliyorum tanıyorum onu cok iyi biri.. ama baskasıyla mutlu olma ihtimalı beynime bıcak gibi saplanıyor.. uff.. artık her sey icin cok gec farkındayım. ben de bu ayrılığı kabullenmem gerektigini anladım. Insallah kabullenebilirim..

çok üzüldüm canım..aynı şeyi yaşadık diyebilirim..en zor kısmı kabullenmek..kabullendiğinde geçiyor zaten.o da zamanla oluyor..of benim de moralim bozuldu şimdi.

çok üzüldüm canım..aynı şeyi yaşadık diyebilirim..en zor kısmı kabullenmek..kabullendiğinde geçiyor zaten.o da zamanla oluyor..of benim de moralim bozuldu şimdi.

Kabullenmem gerektigini farkettim. Agladım yalvardım bisey degismedi. Gıkı cıkmadı ya.. ama kabullenebilir miyim bilmiyorum gerçekten. Onsuzlugu kabul etme ihtimali bile icimi yakiyor cok..

@Heraa_ baskasıyla görmek ya düşüncesi bile korkunç

başlarda gerçekten çooook zor..terapiye git derim..konuşmak çok iyi geliyor tanımadığın biriyle..sen şu an inkar dönemindesin..sonraki aşama kabullenme olacak.bunun dışında sosyal hayatına kesinlikle devam et.öz bakımına dikkat et..ilk zamanlar çok zor olacak ama sonra alışacaksın..hayat devam ediyor..her ne olursa olsun..herşeyde bir hayır vardır de canım..

Alisirsin onada emin ol kimse olmuyo ayrilik acisindan onunda hayatini yoluna koycagina inanmiyorm sebepsiz yere seni uzduyse boyle..hayrlisi olsun dedigim gibi hayati zindan etme kimse yas tutmuyo cunku hele erkekler emin ol hic tutmuyo :)

Belki terapiye gitmeliyim gercekten de. Düşündükçe kalp ritimlerim degisiyor. Korkuyorum panik atak olucam diye.. bakıym okulun medikososyalinde psikolog var mı.. yok yok kabulleniyorum cidden devam etmemesi gerekiyormus belki de. Baksana bu kadar cabucak ve kolayca bitirdi çırpındm o kadar agladım hic bisey degismedi.. onceden korkardı tek damla gözyasım dökülecek diye.. ben mutlu oluyodum babam gibj birini oldum oh diyodum.. ama su yaptıkları inan icimi parcaliyor cok sevmistim ya gercekten cok inandırdı kendine.. Bundan sonra dönse de sanırım bendeki bu kırıklığı tamir edemez.. ben kendime karsi bile onu koruyodum hep. Ailemin karşısına dikildim seviyorum diye.. oyle inandım ona.. ama kendi elleriyle inancımı yaraladı..

Alisirsin onada emin ol kimse olmuyo ayrilik acisindan onunda hayatini yoluna koycagina inanmiyorm sebepsiz yere seni uzduyse boyle..hayrlisi olsun dedigim gibi hayati zindan etme kimse yas tutmuyo cunku hele erkekler emin ol hic tutmuyo :)

Koysun hayatını yoluna ya.. tek degil ki, annesinin sorumlulugu da üstünde o kadın icin bile koymalı hayatını yola..
O da yas tutmuyordur belki de.. benimki biraz uzun sürecek ama bundan da daha güclenip kalkıcam

muhtemelen sevgisi bitmiştir.malum ilişki uzun..sende önüne bak bence..iyi olmaya çalış..

Bana tekrar yollarınız bir yerde kesişecek gibi geliyor canım ya. Üzülme bence. Zamana bırak.

inan seni çok haklı buldum okurken biraz da gülümsedim demet akalın dinle demişssin :) işe yarıyor demişssin ben de konu sahibi ile aynıyım.en az onun kadar bitiğim açtım demet akalını ilahi adalet :)

muhtemelen sevgisi bitmiştir.malum ilişki uzun..sende önüne bak bence..iyi olmaya çalış..

Sevgisi bitmis onu gördüm ben de.. iyi olmaya çalışıyorum, siz de dua edin bana

Bana tekrar yollarınız bir yerde kesişecek gibi geliyor canım ya. Üzülme bence. Zamana bırak.

Yollarımız pek kesisecek gibi degil ya cok farkli sektörlerde çalışıp farklı yerlerde yaşıycaz. Zaten benim isim dolayısıyla da bikac yılım mecburi hiznette gecicek falan.. ancak liseden ortak arkadaslarımızın bir cemiyeti olursa öyle denk geliriz, sanırım onda da görmemis gibi yaparız birbirimizi. Yani sanırım o öyle yapar.

biz kızlar çok safız yaa ben dışardan gören biri olarak diyorum ki adamdamın kalbinde derin bir iz bıraktıysan döner.benimki bana "ruhuma dokunamadın" demişti

biz kızlar çok safız yaa ben dışardan gören biri olarak diyorum ki adamdamın kalbinde derin bir iz bıraktıysan döner.benimki bana "ruhuma dokunamadın" demişti

Ben birbirimizin kalbi, hayatı olduk zannediyordum.. dönmemesi daha hayırlı sanırım bilmiyorum ki.. allah en iyisi neyse onu oldursun hepimizin hakkında insallah

bb
o kadar üzüldüm ki son cümlene neden bu kadar acımasız bu erkekler ilk başta kraliçe yerine koyup sonradan böyle davranmak...

canım şu mesajın o kadar açık net ki adam bahane ediyor.sen seviyor sanıyorsan seven adam bu şekilde bırakır mı seni bu hale getitir bu gözyaşlarını döktürür mü;? umarım bir gün o da en az senin kadar acı çeker kahrolur.Allah büyük.

Cekmesin cekmesin acı cekmesin.. insallah mutlu olur yolu da açık olur

bebeğim belli ki çok sevmişsin. aslında sevmekten çok bağımlı olmak diyebilirim buna. ama kısa zaman sonra hayatın ondan ibaret olmadığını farkediceksin. ve kesinlikle önerim fotoğraflarınızı ve mesajlarınızı sil. he silemem diyosan anlarım. o zaman al başka biyere taşı telefonundan sil her dk ulaşamıycağın bir yere kaydet silemem diyosan. inan ki bu iyi gelicek. ve kendine bi söz ver. duygusal şarkılar dinlemek yok! fotoğraflara bakıp uzaklara dalmak yok! kendin için yap bunu. o senden önemli değil.

Bağımlı olmak degildi bundan eminim. Zaten baska illerdeyiz 4 yildir.. bağımlı olsam bu kadar sürduremezdik ki.. cok seviyorum cok ama su yaptığı tavır söyledigi sözler cok kırdı beni, ona olan inancımı cok kırdı.. döneceğine dair bir umudum yok zaten, bensiz de oldugunu görmüş oyle dedi bana.. ben artık kendimi ne kadar küçültebilirim ki, o sözunden sonra da yalvardım bir de.. bensiz de olabilecegini görmüş, ne acı degil mi 9 yıldan sonra..
Fotografları mesajlari silemem nasıl sileyim ki.. şarkı dinlemiyorum da sagolsun yan komsu full ses ask şarkıları dinliyor, kapattım kendimi salona oturuyorum öyle simdi..

Onunla son konusmam oldu bu sabah, bunun farkındayım.. farkındayım da canım ben bu icimi nasıl dizginliycem onu bulamıyorum

bak ne diyorum sana. silemezsin biliyorum ama başka yere at bilgisayara falan ne bileyim ama hemen bakabileceğin bir yerde olmasın. ya neler oluyo neler ya. sevgilim benim başka bi erkekle mesajlarımı yakalamıştı özledimli falan. görmüştü hepsini. ne yaptım ne ettim valla yalandan ağladım bile allah biliyo çünkü o msjlarımızı yakaladığı çocuğa karşı cidden bi zaafım vardı sevgilim olmasına rağmen ona sevgilim var diyemiyodum konuşuyodum ediyodum bilmiyorum o hep hayatımın bi köşesinde vardı. sevgilimde msjları gördü neler yaptı aynı seninki gibi ama o bana güvenmiyorum artık sana bir ömür şüpheyle yaşayacağıma olma daha iyi falan demişti ama sonra ağlamama dayanamadı barıştık yok yani sinirle söylenen sözler onlar hep negatif düşünme

Ben hic yalandan aglamadım kibona, yalandan hicbir sey yapmadm. O var diye kimseyi aklıma da sokmadm. Hatta okulda kimse bana o niyetle yaklasmasn diye sürekli sevgilim oldugunu belirtecek seyler yaptım. Hatta okula gel okulda kahvalti yapalim bile dedim eski sevgilime.. onu şüpheye düşürecek hicbir sey yapmadm.. 1 hata ettim onda da Özür diledim, yaptığımı ihanetle bir tuttu. Bu da bir cesit ihanet dedi. Ne laflar etti kalbimi kırdı yine de yalvaran ben oldum.. ama bu sabahki konusmayla ezdi gecti kalbimin üstünden ya.. hickira hickira agliyorum hala aklima geldikce.. gözlerim davul gibi oldu.. o simdi iyi oldu ayrılmak diyodur, yürümycekti zaten diyodur hala..

Birgün olmaz ya ama yine de olur da pisman olup gelirse kalbimi kazanmak icin cok caba sarfetmesi gerekecek. Sonunda eski güveni saglayabilir mi ondan bile emin degilim.. canımı çok acıttı ya, ama yine de sinirle icimden mutlu olmasn diye gecirsem de sonradan pisman olup üzülüyorum. Insan sevdiginin üzülmesini ister mi hic diyorum..
Of içimde bir film tepiniyor sanki her yeri dağıtıp yıkıyor. Bu günlerin sonunda bana kalan sadece enkaz olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…