Ayrılık acısına nasıl dayanıyorsunuz

Yoo kızım şimdi rahatça yaşa belki evleneceğin kişi bu imkanları sunamaz diye büyüttüler. Ayrıca çok özgür değildim gayet sorumluluk sahibi bir ailede yetiştim.
Evet eş önemli bir unsur ama hayat bir erkekten de ibaret değil.
O erkek hata yapmadıysa sahip çıktıysa zaten bu söz denmez ama değer vermiyorsa her sorunda ayrılıyorsa bal gibi de unutulur.
Zaten hayat erkeklerden ibaretmiş gibi davrandığımız için üzülmüyor muyuz onları merkeze koyduğumuz için?
Tek gaye evlenip çoluk çocuğa karışmak değil herkes için, o sizin düşünceniz.

Önce ailem sonra ben hayatta ve sağlıklı olduğumuz için şükrediyorum, sonra s.tr et diyorum. Büyük hayal kırıklığıyla çok acı çekerek biten iliskimden kısa bir süre sonra gencecik kuzenimi kaybettim. O günden beri biten ilişki için kendimi paralamam.

Öyle kesinlikle allah onları başımızdan eksik etmesin. Ama iste cok zor geliyor elimde değil..

Başınız sağolsun bu arada kuzeninizin mekanı cennet olsun

Aynen öyle Rabbim insanları nelerle sınıyo, sağlık en büyük zenginlik. Halimize bin şükür, dertmiki bu... Allah rahmet eylesin, yaşadığın acıyı tahmin edemiyorum rabbim sabır versin..

İnsanllah hayirlisi olur caniminici

ee bence o kadar abartacak bişey yok
peki konuştu mu fake hesabınla?

Konustu ama öyle kötü bir durum olmadı. Olmycagından emindim zaten ama icimdeki sesleri durduramadim ve bir hata yaptım.. mazaret olamaz belki bu ama durumum da bu.. benim oldugumu anladi sonra tartıştık. Benim olmadigimi söyledim ona inandı. 1 ay sonra da icime sinmedigi icin dogruyu soyledim cuma gunu ve bu duruma geldik.
Sonrasnda sesler duyduguma inanmadi. Sonra durumuma inandı ama 1 ay sonra gercegi söyledim diye bundan sonra sana nasıl inanıcam dedi, salak yerine koydun beni dedi. Halbuki döylemesem söylemezdim ama ben ona hep seffaf olmak istedim o yüzden söyledim. Ama o bunu kaldıramycağını söyledi..

canım tıp okuyomussun ne güzel. inan güzel bir hastanede doktorluk yapmaya başladığında ne yağuşuklular olucak çevrende cerrahımı dersin genç asistanlarımı dersin. vallahi hatırlamıcaksın bile onu. şimdi acını bir kenara bırak derslerine yoğunlaş üzülme lütfen hiçbir mıçı bıklı erkek için üzülmeye değmiyor

Canım zaman her şeyin ilacıdır.
Ama sırf onu denedin diye 9 senelik ilişkiyi bitirmesi bence ona olan güvenin üzerinde tekrar bir düşündürmeli sana.
Bana inanılmaz basit geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun belki o da sakinleşince döner sana. Dönmezse sakın hala haklı deme bence bu çocuğa.

Yakışıklılık degildi ki benim aradığım. Iyi kalplilik.. suan etrafmda da bircok kisi var ama benim aklıma ondam baskası girmiyor ki..

Ayrılırken de snei seviyorum ama olmuyor diye bitirdi.. olmycak da galiba..

Bugün 2.gün ayrılığın. Ben toparlanamıyorum. Dönmez mi sence peki, abartmısım özür dilerim gel yeniden deneyelim demez mi?
döner mi dönmez mi bilemem tabi.
sen de buna kafa yorarak bi yere varamazssın.
tıpta okuyorsun.böyle lüksün yok.
zaman senin için çok kıymetli.
biraz süre tanı bakalım.
o arada da sakinleş ağlamayı da bırak.
ağlamayın şöyle ya aşk meşk için.
ağlayın da abartmayın en azından:))
gelir geçer hepsi.
bi süre sonra tamamen anlamını yitirecek sende büyük ihtimalle.
gözünüzde büyüttüklerinizin aslında büyük olmadığını anlamanız zaman alacak:))

Amin.. siz neden bitirmistiniz peki?
çooooktan bitmesi gerekiyormuş, aşktan göz kör olunca bazı sorunlar göz ardı ediliyormuş. ben bitirmedim terkedildim açıkçası :) Haa sonra yalvar yakar geri dönüşlere, pişman olmalara cevap vermedim sadece.

bunu açarmısın , özür diledikten sonra eşin trip yapmaya devam ediyor mu , ediyorsa sen bir şey olmamış gibi konuşuyormusun yoksa susuyormusun?

Ne biçim sordum bende anlamadım sorumu anladıysan anlatırmısın :) taktik istiyorum yani:)

Not: Aşırı uykusuz bir annenin sorusu :)

Bilmiyorum.. ona inanılmaz zor geldi bu olay.. bana basit geliyordu ben de bitek ben böyle düşünüyorum zannettim ama bikac kisi daha böyle düşünüyormuş.. herkesin bam teli baska baska.. demekki bizden vazgececek kadar zorluyor bu onu.

ihanet değilse bir erkek neyi içinden atamaz? cevap veriyorum: hiçbirşeyi. yani bunu bahane etmiş. seven bir adam sanmıyorum bu kadar kolay gidebilsin. altını çiziyorum tekrar, ihanet yoksa. neymiş bu da içinden atamıyormuş. yalan. bal gibi de koz olarak kullanmış bu durumu. bırak sakın üstüleme şu saatten sonra. kimse bulunmaz hint kumaşı değil. hepimiz bir zamanlar sevdiğimiz adamlardan öyle ya da böyle ayrıldık. bak hiçbirimiz ölmedik çok şükür. ben mesela geberiyodum o dönem, şimdi aklıma bile gelmiyor. üstelik unutturcak biri de olmadı. o dönemleri tek başıma geçirdim, yapayalnız. düğünlerde ağladım, çalan şarkılarda ağladım, onunla gittiğimiz yerlere gidemedim daha neler neler. sürekli dualarımda o vardı. allahım dönsün bana beni deli gibi özlesin bensiz yapamasın.. yatıp kalkıp dua ediyodum. hiçbir şeyden tat almıyodum inanılmaz mutsuzdum. çok şükür geçti. herşey geçiyor inan bana..sadece zaman.

Ne konuştunuz fake hesaptan, hemen cevap verdimi ya. Sen olmasaydın nolucaktı. Konuşmanın içeriğini bilmiyorum ama şöyle olmalıydı doğrı olan bence bu; bana bi kız yazdı bak şu ama cevap vermedim diye haber vermesi gerekirdi. Ben çok kızarım yoksa bana neden söylemedin diye.

Insallah ablacım ya insallah.. inan cok zor derslerim bir de bu durum üstüne.. aileme ihanet ediyormusum gibi de hissediyorum. Onsuz birdaha mutlu olamycak gibi de hissediyorum.. ne kadar kötü senaryo varsa hepsini düşünüyorum..

Aramamalym di mi onu artık?

Demekki siz kendiniz icin doğru kararı verebilmişsiniz.. ne mutlu soze insallah pişman olmazsınız

senin için değilmiş onu anladım...aama sen acıda çekmemiş gibisin dicem ama profiline baktım gayette acı çekmişsin ve çekiyorsun.tamam değmeyen erkeklere dencek laftır.cümle şöyle düzeltilebilir.hayat o sana yanlış yapılan tek erkekten ibaret değildir.... şuan çektiğin kördüğüm neyin acısıının eseri ..erkek arkadaşının mı Allah aşkına yanlış anlama beni ukalalk falanda yapmıyorum bu benim o senin düşüncem neyse hoşcakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…