- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
hay Allahım ya bende bu söze sinir oluyorum hayat bir erkekten ibaret değil ne demek ya bunu diyen kesin evlidir.. nasıl değil biz kızlar ne için büyütülüyoruz bir yuvamız cocugumuz cocugumuz olsun diye ...pardon neden ibaret olucak .. neden ibaret olucak ailelerimiz bize hep kocanla yaparsın kocanla gider gezersin diye büyütmedi mi..hepimizi hemen hemen çok özgür yetişenler için demiyorum ...geniş kapsamlı düşün nasıl ibaret olmadığını anla..
ne yazık ki canımm
7 yıl 365 gun göz yaşı döktum allaha yalvardım ama hiç dua kabul olmadı.
hayırlısı değil miş.
Önce ailem sonra ben hayatta ve sağlıklı olduğumuz için şükrediyorum, sonra s.tr et diyorum. Büyük hayal kırıklığıyla çok acı çekerek biten iliskimden kısa bir süre sonra gencecik kuzenimi kaybettim. O günden beri biten ilişki için kendimi paralamam.
Aynen öyle Rabbim insanları nelerle sınıyo, sağlık en büyük zenginlik. Halimize bin şükür, dertmiki bu... Allah rahmet eylesin, yaşadığın acıyı tahmin edemiyorum rabbim sabır versin..Önce ailem sonra ben hayatta ve sağlıklı olduğumuz için şükrediyorum, sonra s.tr et diyorum. Büyük hayal kırıklığıyla çok acı çekerek biten iliskimden kısa bir süre sonra gencecik kuzenimi kaybettim. O günden beri biten ilişki için kendimi paralamam.
İnsanllah hayirlisi olur caniminiciEvet çabalarım ben de.. hala çabalarım ama ben kendimi durumumu anlattım defalarca. Yemin etmekten nefret ederim yeminler ettim.. ama onun iciyle alakalı bu süreç, ona izin vermem gerekli. Vicdan yaptırarak nereye kadar giderki ileride yinebir patlak verir eninde sonunda.. hazmedemiyorsa olmaz zaten ama affedebilirse de daha sağlam baslarız yeniden..
Üstelik o baska şehirde. Yanına gidip onu yeniden enkaza cevirip dönmek de istemiyorum.
ee bence o kadar abartacak bişey yok
peki konuştu mu fake hesabınla?
canım tıp okuyomussun ne güzel. inan güzel bir hastanede doktorluk yapmaya başladığında ne yağuşuklular olucak çevrende cerrahımı dersin genç asistanlarımı dersin.vallahi hatırlamıcaksın bile onu. şimdi acını bir kenara bırak derslerine yoğunlaş üzülme lütfen hiçbir mıçı bıklı erkek için üzülmeye değmiyor
döner mi dönmez mi bilemem tabi.Ayrılırken de snei seviyorum ama olmuyor diye bitirdi.. olmycak da galiba..
Bugün 2.gün ayrılığın. Ben toparlanamıyorum. Dönmez mi sence peki, abartmısım özür dilerim gel yeniden deneyelim demez mi?
çooooktan bitmesi gerekiyormuş, aşktan göz kör olunca bazı sorunlar göz ardı ediliyormuş. ben bitirmedim terkedildim açıkçası :) Haa sonra yalvar yakar geri dönüşlere, pişman olmalara cevap vermedim sadece.Amin.. siz neden bitirmistiniz peki?
bunu açarmısın , özür diledikten sonra eşin trip yapmaya devam ediyor mu , ediyorsa sen bir şey olmamış gibi konuşuyormusun yoksa susuyormusun?aramazsan kazanırsın diye düşünüyorum
eşimle evlenmeden önce de sonra da hep duruşumu korudum.
özür dileyip çekilirdim kenarıya.
sonuçta da hep kazanan ben oldum
10.5 yıldır beraberiz biz de. ben olsam böyle yapardım ama senin kararın.
Canım zaman her şeyin ilacıdır.
Ama sırf onu denedin diye 9 senelik ilişkiyi bitirmesi bence ona olan güvenin üzerinde tekrar bir düşündürmeli sana.
Bana inanılmaz basit geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun belki o da sakinleşince döner sana. Dönmezse sakın hala haklı deme bence bu çocuğa.
Ben 4 gün dil döktüm gerçekten. Dedim ki bırak bana ben en başından güvenini kazanaym düşünme bu konuyu.. hatta bisey yokmus gibi de davrandım.. agladım da yalvardım da yemjnler de ettim.. ilk basta atlatabiliriz diyordu ama sonra olmuyor dedi icimden atamıyorum dedi sonra da bitirdik zaten..
döner mi dönmez mi bilemem tabi.
sen de buna kafa yorarak bi yere varamazssın.
tıpta okuyorsun.böyle lüksün yok.
zaman senin için çok kıymetli.
biraz süre tanı bakalım.
o arada da sakinleş ağlamayı da bırak.
ağlamayın şöyle ya aşk meşk için.
ağlayın da abartmayın en azından:))
gelir geçer hepsi.
bi süre sonra tamamen anlamını yitirecek sende büyük ihtimalle.
gözünüzde büyüttüklerinizin aslında büyük olmadığını anlamanız zaman alacak:))
çooooktan bitmesi gerekiyormuş, aşktan göz kör olunca bazı sorunlar göz ardı ediliyormuş. ben bitirmedim terkedildim açıkçası :) Haa sonra yalvar yakar geri dönüşlere, pişman olmalara cevap vermedim sadece.
senin için değilmiş onu anladım...aama sen acıda çekmemiş gibisin dicem ama profiline baktım gayette acı çekmişsin ve çekiyorsun.tamam değmeyen erkeklere dencek laftır.cümle şöyle düzeltilebilir.hayat o sana yanlış yapılan tek erkekten ibaret değildir.... şuan çektiğin kördüğüm neyin acısıının eseri ..erkek arkadaşının mı Allah aşkına yanlış anlama beni ukalalk falanda yapmıyorum bu benim o senin düşüncem neyse hoşcakalın.Yoo kızım şimdi rahatça yaşa belki evleneceğin kişi bu imkanları sunamaz diye büyüttüler. Ayrıca çok özgür değildim gayet sorumluluk sahibi bir ailede yetiştim.
Evet eş önemli bir unsur ama hayat bir erkekten de ibaret değil.
O erkek hata yapmadıysa sahip çıktıysa zaten bu söz denmez ama değer vermiyorsa her sorunda ayrılıyorsa bal gibi de unutulur.
Zaten hayat erkeklerden ibaretmiş gibi davrandığımız için üzülmüyor muyuz onları merkeze koyduğumuz için?
Tek gaye evlenip çoluk çocuğa karışmak değil herkes için, o sizin düşünceniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?