Ayrılık Acisinin Suyunu Çıkarmak

Birde terkeden taraf daha kolay unutuyor:) terk edildiysen gururuna yediremiyosun sanki:)

Bi gun agliyorum.. erkek arkadasimdan ayrilmisiz:)) daha lisedeyim:)) aglarken anneme dert yaniyorum:) anneaaaa gittiiii: ( diyerekten.. annem bombayi patlatiyo: nereye gitti? :)

Aguhaha aglarken bile guldurmustu beni:))

Ya o hic baskasini sevemem hissi oluyo ya cok kotu bi duygu o beh

Ne kadar oldu ayrılalı ?

Beni de ayrildiktan sonra en cok yaralayan o kisi acaba hemen daha iyi birini mi bulda ya yeni birisini severse.. Halbuki bir önemi yok artik

Unutmalıyım diye kendinizi zorlamayı yada bir bakayım unuttum diye surekli kendinizi sorgulamayı bırakın . Gerekirse ağlayın sızlayın bir süre sonra ağlamak isteseniz de gözünüzde yaş kalmadığı için ağlayamazsınız. Ve büyük ihtimalle karşınıza doğru insan çıkana kadar da üzüntünüz geçmeyebilir. Çünkü beyin kendini acı cekmeye odakladığı için sürekli o kisiyi düşünüyorsunuzdur. Kendinizi kapatmayın yeni kisileri tanımaya fırsat verin. Evlensek mutlu olamazdım gibi bir sey demişsiniz, bu bile yeterli suan üzülmemeniz icin.

Berbat bitti. Ayrılmaya karar vermeden 1 saat önce hemen evlenelim dedi, 1 saat sonra olmuyor dedi ben usteleyince engelledi. Telefonda konuştuk biraz zaman verelim dedi diğer gün tamamen bitirdi. O gece çocuk gibi hastalandım bi aramadı bile. Kardeşime de mesaj atmış önceki konuda yazmıştım mesajı da. Sonra hiç iletişim kurmadik zaten.

Öyle ama her şeyin bir anda, bir saatte silinmesini anlamıyorum hiç

şu an ne yazsak boş aralıksız her gece ağladım allaha yalvardım geri dönsün diye
ve bu yıllarımı aldı , hee hayatıma devam etmedim mi ettim ama yalnız kaldım mı direk duygular
ortaya çıkardı ,
o yuzden sabır bekle hepsi geçecek

Düşünmeyeceğim düşünmeyeceğim düşünmeyeceğim diye kendini şartlama bir şeyin üstüne ne kadar düşünmeyeceğim diye gidersen o kadar düşünürsün şimdi gözlerini kapat ve sivri dişli bi canavar düşünme...
Düşünme, düşünme, düşünme, düşünme, düşünme....
Sonuç? Düşündün. İllaki geliyor insanın gözü önüne değil mi?
Bırak düşünesin geçene kadar düşün :)

Annem babam hayatta kardeşlerim hala nefes alıyor ve iki gözüm 1 burnum hala var hala hissedebiliyor dokunabiliyorum...
Kalpler Allah'ın elindedir onun dediği olur...
Olacaksa olacaktır olmayacaksa kendini yırtsan ne çare Aynaya bak ve sen çok güçlüsün bunuda halledersin de kendine...

Ağlama rimeller çok pahalı :)

Daha yeni 1 hafta kadar oldu. Bu süreçte hemen unutmayı beklemiyordum ama geçen hafta daha iyiydim bu hafta niye böyle oldum anlamadim
İyide daha çok yeni şu an acıyı dibine kadar hissetmeniz zaten normal olan . Birden bitmesini beklemeyin

Bu şekilde saçma bir şekilde bitince , karşı tarafın bir vedaya bile layık görmediğini düşününce daha acı oluyor biliyorum. Yaşadım şahsen oradan biliyorum ama bu karşı tarafın saygısızlığı başka bir şey değil. Sadece insan biraz daha fazla hırpalanmış oluyor bu şekilde ama aslında karşındaki kişinin hiçbir şeye degmedigini anlıyorsun. Özlem duyduğunuzda size bir veda bile etmemiş olduğu ,yaşadıklarına saygısı olmayan sevginizi hak etmeyen biri olduğu aklınıza gelsin.

Hallederim tabi ama edemiyorum çok özlüyorum.aramadi diye kızıyorum, içimden kotuluyorun ama yok uyuyup uyanıyorum aklıma direkt geliyor

Henüz bir hafta olmuş, bir haftada aklınızdan silinemezdi elbette genel bir tekrar olacak ama zamanla geçecek ayrılık acınız..

Bir veda bile etmemiş oluşu daha çok acıtıyor canımı. Sesini duymaya enerjim yok, fotoğraf vs zaten her şeyi sildim ama içim çok değişik ya boğazımda yumru var gibi, karnım yanıyor, ellerim uyuşuyor. Kendimi bok çuvalı gibi hissediyorum

Henüz bir hafta olmuş, bir haftada aklınızdan silinemezdi elbette genel bir tekrar olacak ama zamanla geçecek ayrılık acınız..

Elbette silinmez ama ben geçen hafta daha iyiydim. Hatta herkes çok şaşırmıştı çok iyiyim diye. Sonra nasıl böyle oldum birden anlamadım

Evet maalesef o hissi biliyorum. Veda edilmemiş olmak insanı çok acıtıyor. Son bir kez karsilikli konuşulup veda edilmiş olsa siz de daha az incinir ve yolunuza devam ederdiniz. Ben de aynısını yaşadım , gerçekten çok gurur kırıcı oluyor mesajla terk edilmek. Ama bir süre sonra pek önemi kalmıyor tam tersi karşıdaki kişiye karşı daha kolay sogumanizi sağlıyor. Zamanla azalacak merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…