Ayrılık Acisinin Suyunu Çıkarmak

Ah ah senin yerinde olmayı ne isterdim. Evlilik arifesinde keşke benimki de beni terk etseydi. Adliyelerde sürünmeseydim.

O kv size evlilikte huzur vermezdi. Şimdi kalk ve şükür namazı kıl

Ah ah senin yerinde olmayı ne isterdim. Evlilik arifesinde keşke benimki de beni terk etseydi. Adliyelerde sürünmeseydim.

O kv size evlilikte huzur vermezdi. Şimdi kalk ve şükür namazı kıl

O kadar berbat bı hayat mı bekliyordu beni sahiden

Bu süreçte ayrıldığın için yat kalk dua et, zamanında ben de nişanda kv kaynaklı sorun yaşamıştım. O zaman bitseydi. Keşke şu annesini hiç ikna etmeseydi. Evlilik olmasaydı diyorum.
Senin içinde sevgi olduktan sonra her türlü atlatır yeni birini seversin. Sadece zaman ver.
Evlenmek boşanmak çok zor süreçler. Sevgiliden ayrılmak bir nebze daha kolay. Yaşında genç. İnan bana daha niceleri gelecek ve nicelerini seveceksin.
Anne bagimlisi tipler eninde sonunda mutsuz olur. Denge kuramazlar çünkü.
Çok seviyorduk biz aşardık deme, bazı şeyler geçerken aşılmıyormuş, sırf sevgi yetmiyor ilişkinin devamı için.
O yüzden ağla zırla unut...
Umut dolu günlerin olacak. SABRET

Bende geçen yıl bu zamanlarda kız isteme olacağı gün terk edildim. İlkimdi o. Çok sevmiştim. Bu arada komşuyuz ve aileler çok yakın. Herşey ona çıkıyor. Arada karşıma çıkıyor. Ben sevdim onu. Ama şu var. Evlenmek istemiyorum dedi. Umutlarımı kırdı. Ama şimdi gördüm de unuttum desem yanlış olur. Arada hatırlayıp üzülüyorum. Babasıyla çok samimiyim. Özellikle sosyal medyada silmiyorum. Görsünler mutluluğumu diye. Ama gerçekten çok mutluyum şimdi. Arkadaşlar birşey olmadıysa hayırlı olan bu gerçekten. Sonradan onun alkolik olduğunu, gece sabaha kadar eğlendiğini pavyona gittiğini, babasının sosyal medyada çıplak Kadınlarla nasıl konuştuğunu görünce anladım eşini aldattığını. Kendimi maneviyat ile mutlu ettim elhamdulillah. Tevbe ettim böylesi birini sevdiğim için. Rabbim dualarımı kabul etti ve zerre kadar hatırlamıyorum onu. Arada sadece keşke ilk tek ve son biri olsaydı diyorum. Vallahi görünce o aşkından ağlayan kalbi atan kız gitti. Onu şimdi görünce umursamıyorum hiç hatırlamıyorum. Düşünün isteme olacaktı aileler çok iyiydi. Ailesi beni çok sevdi ama oğulları terk etti. Rabbim şimdi öyle birini gönderdi ki şuanda ağlayarak yazıyorum. İffetli imanlı tertemiz mükemmel maneviyatı maddiyatı kendime denk herşeyimiz ortak elhamdulillah. Gerçekten üzülmeyin. Birebir yaşadım sizi anlıyorum. Üzüntüden eve kapatıp intihar edecekken psikolojik tedavi ile kurtuldum. Allah’a sığındım. Secdede ağladım dua ettim. Tam istediğim gibi hatta mükemmel biri çıktı karşıma. Rabbim hayırsızı alıp hayırlıyı gönderdi. Bu arada geçen yıl üzüntüden yürüyemiyordum. Evden çıkmıyordum. Aşıkları, evlenenleri kıskanıyordum. Herkes sevdiği ile ben terk edildim diye ama herşey Allah’ın izniyle oluyor, unutmayı hayırlı insanı istedim. Elhamdulillah kii çok mutluyum şimdi. Gerçekten geçiyor. Bakın biz komşuyuz her yerde birlikteyiz. Ben bile unuttuysam hiçbir şey hissetmiyorsam sizde böylesi olacak sabredin dua edin bekleyin. Birebir yaşadım sizi en iyi ben anlarım. Gelinlik yerine kefen giydim diyordum. Gerçekten unutuluyor gidiyor

Çok teşekkür ederim. Sizin adınıza sevindim. Denebilecek bir şey yok malesef hayırlısı buymuş. Şimdi anlam veremiyorum nasıl oldu diye kendimi yiyorum, ya da hala ayrıldık gibi gelmiyor ama zamanla hepsi düzene girecek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…