- 25 Ekim 2015
- 19.367
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi Mevsim Yaz
Tamam bende adama hakaret etmeyin ıyı bırı diyorum aksını soylemiyorum.olaya geniş çerçeveden bakın diye söylüyorum yalan söylemiyorum olan bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bende adama hakaret etmeyin ıyı bırı diyorum aksını soylemiyorum.olaya geniş çerçeveden bakın diye söylüyorum yalan söylemiyorum olan bu
Peki teşekkür ederimTamam bende adama hakaret etmeyin ıyı bırı diyorum aksını soylemiyorum.
Şuan o durumdayım inşallah geçecek inanıyorum kendimeAyrılık çok kötü maalesef içinden bir parça kopuyor canın öyle yanıyor ki nefes almanı engelliyor
Ama geçer diyorlar inşallah geçer
Size hırsız muamelesı yapan ınsanları sız terk edin lutfen, bı de ıcınız yanıp nefes alısınız engellenmesin.Ayrılık çok kötü maalesef içinden bir parça kopuyor canın öyle yanıyor ki nefes almanı engelliyor
Ama geçer diyorlar inşallah geçer
Çok doğru ama ben ayaklar altına almışım malesefSize hırsız muamelesı yapan ınsanları sız terk edin lutfen, bı de ıcınız yanıp nefes alısınız engellenmesin.
Gurur guzel sey.
Teşekkğr ederim sağolun konuştukça biraz rahatlıyorumHer şerde bir hayır vardır denir ya...
Allah kurtarmış hiç üzülmeyin, yolunuza bakın.
Çok talihsiz olmuş keşke sorduğunda doğruyu söyleseydiniz o zaman böyle bir tepki vermezdi bence. Eğer çalışmıyorsanız eşten para istemede çekinebiliyorsunuz ama aslında çekinilecek bir tarafı yok.Merhaba nereden başlasam bilemiyorum ben 1 senelik evliyim eşimle ayrılık sebebimiz benim evimizdeki paradan (ihtiyacım olduğu için )aldım ilkinde 100 lira ikincisinde 200 lira aldım malesef eşime söyleyemedim ki parayı saydığında sen mi aldın dediğinde almadım dedim artık korku mu çekindim mi bilmiyorum ama 100 lirayı yerine koydum 200 lirayı da koyucaktım ki eşim yine parayı saymış sonra hayır almadım felan diyince haliyle nasıl oluyor felan dedi nereye gidiyor bu para felan diyince 100 lirasını yol parası yapmıştım 100 lirası çebimdeydi arkasından çıktım sakinleşmesini benim aldığımı hatta geri kalan parayı da gösterdim eşime çok kızdı sen hırsızsın paramı çaldın neden istemedin istesem hepsini verirdim dedi evet dedim verirdin ama diyemedim bir an nutkum tutuldu aldım diyemedim dedim yok anlatamadım sana nasl güveneyim kaç kere yaptın bir de inkar ediyorsun ailene de söylüceksin hırsızlığını dedi ben indim aşağı o arada ablasına babasına söylemiş ben öyle üzüldüm ki o gün konulmadık ertesi gün babasına gittik anlatttım sonra benim aileme gittik beni bıraktı orda biraz kafamı toparlamak istiyorum dedi ailem bana çok kızdı haklılarda iki sün sonra eşim boşanıcaz istemitoeum artık sen hırsızsın aşağılamaya devam etti bu kararı beraber vermeliyiz dedim mesajda boşanmak nedir dedim ertesi gün gittim eve kp de aradı gittim eşim beni eşyalarını al şimdi çöplüğüne git kavga patırtı istemitoeum dedi bende baba evine döndüm sonrası düzelmedi tabi 1.5 aldır ailemdeyşm davalarda görüşmüyormuş virüsten dolayı
Çalışıyordum 1 aya kadar işten ayrıldımÇok talihsiz olmuş keşke sorduğunda doğruyu söyleseydiniz o zaman böyle bir tepki vermezdi bence. Eğer çalışmıyorsanız eşten para istemede çekinebiliyorsunuz ama aslında çekinilecek bir tarafı yok.
Bekarkende babamdan bile çekinirdim istemeye ordan gelen bir durum sanırımÇalışıyordum 1 aya kadar işten ayrıldım
Her sıkıntıda büyük kıyametler koparan birisi demektir.Teşekkğr ederim sağolun konuştukça biraz rahatlıyorum
Onu yapacağı kesin başta hep kendimi sorguluyordum ama düşündükçe TEk hatalı ben değilmişimHer sıkıntıda büyük kıyametler koparan birisi demektir.
Dönseniz bile bunu kullanır sürekli başınıza kakar en sonunda dayanamazsın yine boşanırsınız. Allah hayırlı kapılar açsın üzmeyin tatlı canınızı...
Para mevzusuna gelene kadar sızı baska konularda da ezmıstır bu adam keske sabretmeyip dehleseydınız.Çok doğru ama ben ayaklar altına almışım malesef
Hayır olmadı çok zorluyordu bazen damarıma basar gibi konuluyordu kızıyoddum bendeEşin hakkı diyenlerin kafası nasıl bı dünya merak ediyorum . Tmm yaptığın hoş bişey değil ama 200 TL için de hirsizsin diyorlar eşinden farkları yok. Sanki hiçbir kadının eşinden gizli harcaması olmuyor da Allah aşkına evdeki paradan 200 TL almak ve korktuğu için soyleyememek psikolojik şiddet sonucudur bence, ki eşin manyak olduğunu olaydan sonraki tepkilerden belli etmiş. aileye yansıtmak rezil etmek .. Sadece bunun için bosandigina emin misin başka bişey olmadı mi yani ?
Yani çok normal ben de öyleyim. Eşiniz kızmakta haklı ama bu kadar ağır ithamlarda bulunup aileleri araya katıp boşanmaya taşıması, sizi evden kovması falan normal bir insan olmadığını gösteriyor. Sizi ezmenin derdinde evliliği kurtarmak falan umrunda değil. Bu olay en fazla bir kaç gün küs kalınarak tepki verilebilir, sonuçta evlisiniz ve o parayı kullanmada hakkınız olmalı. Bir an çekinip söyleyememiş olmanız bunları haketmeniz anlamına gelmez. Kendinizi değersizleştirmeyin sakın, her şerde bir hayır vardır. Eşinizin gerçek yüzünü görmüş ve kurtulmuş olarak bakın.Bekarkende babamdan bile çekinirdim istemeye ordan gelen bir durum sanırım
Ya yuh dicem artik.en basta siz evli degilmisiniz senin paran onun parasimi olurmus aranizda.ikincisi sanki bahane olmus esinize.ucincusu sen niye ihtiyacini dile getirmiyosun onu anlamadim.dorduncusu bu nasil bir es ki senin neye ihtiyacin oldugunu sormuyo param diyebiliyo.bu is iyiki bitmis sana soyluywyim tam isabet yaniMerhaba nereden başlasam bilemiyorum ben 1 senelik evliyim eşimle ayrılık sebebimiz benim evimizdeki paradan (ihtiyacım olduğu için )aldım ilkinde 100 lira ikincisinde 200 lira aldım malesef eşime söyleyemedim ki parayı saydığında sen mi aldın dediğinde almadım dedim artık korku mu çekindim mi bilmiyorum ama 100 lirayı yerine koydum 200 lirayı da koyucaktım ki eşim yine parayı saymış sonra hayır almadım felan diyince haliyle nasıl oluyor felan dedi nereye gidiyor bu para felan diyince 100 lirasını yol parası yapmıştım 100 lirası çebimdeydi arkasından çıktım sakinleşmesini benim aldığımı hatta geri kalan parayı da gösterdim eşime çok kızdı sen hırsızsın paramı çaldın neden istemedin istesem hepsini verirdim dedi evet dedim verirdin ama diyemedim bir an nutkum tutuldu aldım diyemedim dedim yok anlatamadım sana nasl güveneyim kaç kere yaptın bir de inkar ediyorsun ailene de söylüceksin hırsızlığını dedi ben indim aşağı o arada ablasına babasına söylemiş ben öyle üzüldüm ki o gün konulmadık ertesi gün babasına gittik anlatttım sonra benim aileme gittik beni bıraktı orda biraz kafamı toparlamak istiyorum dedi ailem bana çok kızdı haklılarda iki sün sonra eşim boşanıcaz istemitoeum artık sen hırsızsın aşağılamaya devam etti bu kararı beraber vermeliyiz dedim mesajda boşanmak nedir dedim ertesi gün gittim eve kp de aradı gittim eşim beni eşyalarını al şimdi çöplüğüne git kavga patırtı istemitoeum dedi bende baba evine döndüm sonrası düzelmedi tabi 1.5 aldır ailemdeyşm davalarda görüşmüyormuş virüsten dolayı