- Konu Sahibi lou salome
-
Evet fazlasiyla canim .Bu konu erkekler arasi bir forumda acilsaydi dusunemiyorum,ne normallestirilmis kadinlar arasinda erkek egemenligi...
Dün sormuş arkadaşım çocuğa.Bu konu erkekler arasi bir forumda acilsaydi dusunemiyorum,ne normallestirilmis kadinlar arasinda erkek egemenligi...
Zor bir durum. HaklısınızBöyle bir şeyi ben olsam kabul etmezdim. Tamam ayrılmışız ama onun gözü hemen başkasına kaymış başkasına dokunabilmiş. Kaldırabileceğimi pek sanmıyorum
Benim de arkadasim buna benzer birsey yasamisti,sevdigi icin mantikli dusunemiyordu bunların boyle olmalarinin sebebi kendi dogaları veya akılları degil bizim onlara taviz vermemiz,el üstünde tutmamız özellikle kadınlar yapiyor bunu kendimizi ikinci sinif görüyoruz cok aci gercekten affedilmeyeceklerini bilmeleri lazimDün sormuş arkadaşım çocuğa.
Demiş ki ayni dönemde ben biriyle öpüssem ya da sevissem nolurdu demiş
Delirirdim haklısın demiş.
Aynen erkek egemenligi
Sözde peşinden koşan kız.Evet zaten ayriymislar ama bence cocuk arkadasini cabuk unutmus.elinizde veri varsa bence o kizin pesinde kosmus.sevseydi birileriyle yine birseyler yasayabilirdi ama boyle pesinde kosmazdi.o yuzden uzucu bir durum
Cnm herkesin bakıs açısı farklı ama bana kalırsa kaybetmekten korkan adam asla bunu yapmaz.Fazla gaz vermek ya da fevri davranmasına sebep olmak istemiyorum. Ben de akil verecegimi sasirdim. O da yazdiklarinizi okuyunca bilemedi. Farkli fikirler var sonuçta
Belki de.ama kiz pesinde kostuysa ayriyken olabilecek birsey o zaman sorun yok.ama cocuk ugrastiysa dedigim gibi arkadasini sevmiyor demektirSözde peşinden koşan kız.
Ama bence çocuk da kapı açmıştır ki kız yüz bulmuş
Evet insanin ilk düşündüğü de bu oluyor zatenCnm herkesin bakıs açısı farklı ama bana kalırsa kaybetmekten korkan adam asla bunu yapmaz.
Evet. Çok simartiliyor bu erkek milleti :)Benim de arkadasim buna benzer birsey yasamisti,sevdigi icin mantikli dusunemiyordu bunların boyle olmalarinin sebebi kendi dogaları veya akılları degil bizim onlara taviz vermemiz,el üstünde tutmamız özellikle kadınlar yapiyor bunu kendimizi ikinci sinif görüyoruz cok aci gercekten affedilmeyeceklerini bilmeleri lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?