- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi lou salome
-
Kiz bi gün bunu aramış. Demiş ki yagmurda islandim, sokakta kaldım..gelip beni alır mısın demiş. Bahar yağmuru da ne kadar islatabilir yani...nasıl bir ortm oluşmuş ki merak ettim.. adam karşı koymadıgına göre oda istemiş.
Kossa bile adam gercekten hoslanmasa o topa girmez. Gazozuna ilac katmadi ya kiz koskoca adam. Ama ayri kaldiklari donemde boyle bisey yasanmis olsa bile kafaya takilacak bir durum degil bence.kesinlikle haklısınız.
hep kadın yellozdur, adam bişey yapmamıştır falan...
erkekler hep böyle söyler
bir kısmı doğrudur, büyük bir kısmı ise yalandır.
arkadaşım da doğru mu söylüyor acaba diye kendini yiyor
Nasil yani arkadasiniz o cocukla devam edecekmi?Yaa uff bir de taktik yapma işlerini pek tasvip etmem ama soğukkanlı bakıyorum olaya.
Bu olayi avantaja çevir diyorum :)) kih kih kih.
Çocuk şimdi pişman ve onu üzdügu için Üzgün ya, biraz uzak dur diyorum bizim kıza. Çocuk biraz çeksin yani.
Tabii bizimki delirme faslini geçip sakin olabilse...hâlâ bir daha arayıp saydirmak ve kavga etmek istiyordu 1 saat önce.
Valla beraberler şu an. Kavga ettiler. Daha dogrusu arkadasim ortaligi birbirine katti. Çocuk Bugün bayaa dil döktü. Arkadaşım ne yapacağına karar vermeye çalışıyor. Onu seviyor. Ama sinir olmuş da.Nasil yani arkadasiniz o cocukla devam edecekmi?
Adam baskasina dokunmus,baskasinin kendine dokunmasina izinvermis su saaten aonra ortada sevgi,saygi kalirmi o kiz nasil unutur yok sayar.bide utanmadan piskince anlatmis kiza.bence direk yol versin.
Ya tamamen bir ayrilma olsada olmasada bence opusmesi yanlis geldi . cunku seven insan sevdiginden ayrilinca bi afallar uzulur baskasinin dudaklarinda bulmaz kendini samimiyetsiz bi sevgi anlayisi . ayrildiktan sonra tabikide kimseye karisamayiz ama yasanmis seylerin biraz saygisi olmali karsi cins ne yaparsa yapsin erkek arkadasi opmemeliydi . farkli farkli insanlari nasil opuyor bu millet ya benim midem bulanirMerhaba arkadaşlar,
Bu kez iş yerinde beraber çalıştığım bir arkadaşımın sorunu hakkinda danisacagim size.
Şu an bu satırları beraber yaziyoruz. Cevaplarınızi ona okutacagim.
Şimdi bu arkadaşımla sevgilisi nisan Mayıs gibi ayriydilar. Ayrılan kız idi, yani benim arkadaşım. Bir süre çok az iletişim kurdular.haziran gibi tekrar birleştiler
Çocuk bu dönemde kendisine hunharca asılan (bunu da şahit olanlar söylüyormuş) bir kızla opusmus. Bir kez. Ikinci görüşmelerinde bu opustugu kizla karşılıklı olarak görüşmeme kararı almışlar. Öncesinde de sonrasında da çocuk bu opustugu kızı aramamis. Sevgili olmak için çaba sarfetmemis. O öpüşme ortamini ayarlayan da kız imiş.
Tabii bunlar sadece erkeğin anlattığı kadari. Bizim elimizde ise kızın bayaa çocuğun peşinden koştuğuna dair bir veri var.
Arkadaşım ilk başta çıldırdı. Öğrenince kafayı yedi..o dönem ayrı bile olsalar bayaa kötü hissetti.
Cay kahve ve muhabbetle biraz sakinlestirdik :)) kizlar toplantisi yapip dertleştik.
Sizin de fikrinizi alalim dedik. Ayrılık döneminde sevgiliniz böyle bir şey yapsa ne hissederdiniz? O dönem iliskileri suruncemede değildi, tamamen kopmuslardi.
Teşekkür ederiz
İstedigi kadar dil doksun bence affetmemeli zaten iliskide normallesmis birsey bu ayrilirsin barisirsin iyi her ayrildiginda baskasini opsun kadinda aynisini yapsa varyaaa oo neler soylerdi erkek arkadasiValla beraberler şu an. Kavga ettiler. Daha dogrusu arkadasim ortaligi birbirine katti. Çocuk Bugün bayaa dil döktü. Arkadaşım ne yapacağına karar vermeye çalışıyor. Onu seviyor. Ama sinir olmuş da.
Ben sinemaya geldim..onlar gorusecekti naptilar bilmiyorum.
Bu konu erkekler arasi bir forumda acilsaydi dusunemiyorum,ne normallestirilmis kadinlar arasinda erkek egemenligi...İstedigi kadar dil doksun bence affetmemeli zaten iliskide normallesmis birsey bu ayrilirsin barisirsin iyi her ayrildiginda baskasini opsun kadinda aynisini yapsa varyaaa oo neler soylerdi erkek arkadasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?