- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Başka biri yok. Buna eminim. Geçmişte onu çok incittim. Ve sürekli bunları düşündüğünü söylüyor.Bahane o, Yenı birilerini bulmus.. Aylar oncekı mevzuyu bahane edecegıne ınsan olsun duzgunce ayrılsın.
Hem ayrılıyor hem sucu sana atıyor cıbılıyetsız.
Mesela boyle bırı oldugu ıcın kurtuldum dıyıp daha az uzulebılırsın
Fazla emin olma bence.Başka biri yok. Buna eminim. Geçmişte onu çok incittim. Ve sürekli bunları düşündüğünü söylüyor.
Yeni biri olmadığına eminim.Yeni birini bulmus. Hic ugrasmayin bence.
Eminim. Bask a bir ülkedeydi 3 hafta önce döndü. Orada bulmuş olsaydı çoktan ayrılırdı bence. 3 haftadır karantinada.Fazla emin olma bence.
Iste ordakinden emin degıldır simdı emin olmustur, neyse senden ıyı bilemem sonucta.Eminim. Bask a bir ülkedeydi 3 hafta önce döndü. Orada bulmuş olsaydı çoktan ayrılırdı bence. 3 haftadır karantinada.
Ayrılmak istiyorum demedi ama affedemiyorum biraz sakin kalmam gerekiyor dedi.Iste ordakinden emin degıldır simdı emin olmustur, neyse senden ıyı bilemem sonucta.
Aylar ince yaptıgın sey ıcın ayrılmak istiyordur yurtdisindan dondugunde tamam.
Anladım hayırlısı olsun oyleyse.Ayrılmak istiyorum demedi ama affedemiyorum biraz sakin kalmam gerekiyor dedi.
Normalde şüpheci bir insanımdır. Ama başka biri ihtimali çok zayıf bana göre. Hiç hissetmedim.
Asla demiyorum ama eminim. O tarzda bir insan değil. Biz bu konuyu son 1 aydır konuşuyoruz ve başka biri olsa bu kadar çekmezdi diye düşünüyorum. Kestirip atabilirdiSakın peşinden gitmeyin.
Ve asla biri yoktur demeyin.
Peki bunu ne için yapayım? Kim olduğumuzu farketmesi için miBiri var mı bilmiyorum ama size ilgisi alakası çok azalmış. Yeni birini bulma ihtimali her zaman vardır. Ayrıca Şu an ne yapsanız batacak. Haklısın bende bu şekilde bu düşüncelerle ilişkiye devam edemem kendine iyi bak. Diyorsunuz ve bitiriyorsunuz. Asla yalvarayim ağlayım bana dönsün affetsin demek yok. Aramak sormak yok.
Bunca zaman cekmezdı dedıgın sey nedir, cektıgı yanı?Asla demiyorum ama eminim. O tarzda bir insan değil. Biz bu konuyu son 1 aydır konuşuyoruz ve başka biri olsa bu kadar çekmezdi diye düşünüyorum. Kestirip atabilirdi
Ayrıldıktan sonra kişiden kişiye değişiyor tabi ama sancılı geçiyor ama korkunç değil ilk başta ah vah ediceksin depresyona girebilirsin hergün hüzünlü şarkılarMerhaba,
Yaklaşık 5 sene süren bir ilişkim var. Benim geçmişte yaptığım hatalardan dolayı (aldatma,yalan vs.değil) şuan sevgilim beni affedemediğini ve kaldıramadığını söylüyor.
Karakter olarak baskın ve sert mizaçlı bir insandım ama zamanla değişip törpüledim kendimi. Yaklaşık 5 aydır uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk. Yakın zamanda görüşecektik fakat bu virüs yüzünden ne zaman görüşeceğiz o bile belli değil.
Bana affedemediğini söyledi. Biraz sakin kalıp düşünmem gerekiyor dedi ve ben ayrılmayı düşündüğünü düşünüyorum.
Elbette çok seviyorum. Ve ayrılık fikri çok korkutuyor. 26 yaşındayım ama bu süreci nasıl yönetirim bilmiyorum.Sizler kendinizi ayrılığa nasıl alıştırdınız ?
Ben uzun dönemdir göremediği için sağlıklı düşünmediğini düşünüyorum. Bunu kendisi de söylüyor. Ona bizi hatırlatmak için ne yapmalıyım ?
Kusura bakmayın kafam çok yoğun olduğu için cümleleri toparlamakta zorlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?