- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Yapı olarak dikbaşlı bir insandım. Olayları fazla uzatıyordum. Görmezden gelinecek bazı meseleleri buyutuyordum. Ve bana bir kişi ile görüşme diye uyarmasına rest çekip görüşmüştüm. Görüştüm dediğimde arkadaş ortamında bulunmuştum. Senden tek ricam buydu ve bunu yapmadın demişti. Ve sonra o kişinin bana ilgisi olduğu ortaya çıkınca ben demiştim ama sen tek bir ricamı bile yerine getiremedin demişti.Bu aldatma yalan vs ne demek mesela bunlar agır sebep okey de
İlla bunların olması gerekmıyor bir şeyleri kaldıramamak için açar mısınız bu durumu?
insan babasından ya da yanında yatan 20 yıllık kocasından bu kadar emin değilken 5 aydır uzaktaki adamdan nasıl böyle gözünüz kapalı eminsiniz?Yeni biri olmadığına eminim.
Öncelikle bir yerde yalan konuşuyor sevgiliniz. Ya sizi sevmediği için ayrılmak için bahane arıyor yada seviyor ama düşündüğü sorunların çözümü için kafa dinlemek istiyor. Bence ilgisi kalmamış dolayısıyla da sevgisi azalmış. Siz dediklerimi yaparsanız sevgilinizin duygularıni göstermesine olanak sağlayacaksınız. Ayrılmak istedi kabul etti diyelim. Eğer sizi seviyorsa zaten dayanamaz geri döner. Ama en ufak kaçış yolu arıyorsa anında siler atar. Siz de kendi yolunuza bakarsınız.Peki bunu ne için yapayım? Kim olduğumuzu farketmesi için mi
Bu ikinci ihtimali düşünüyorum bende. Çünkü tepkileri bunu gösteriyor.Emin olma sebebiniz çoktan ayrılmamış olması mı? Birini cepte birini yedekte tutmak hoşuna gidiyordur belki , hiç kk da konu okumadınız sanırım. Bu kadar yıl yapılanları yutup şimdi affedemiyorum demesi size inandırıcı geldi mi? Bence de bu kadar emin olmayın siz yine de . Diğer ihtimal de 3 haftadır karantinada diyorsunuz bu durum kafasına vurmuş olabilir . Canı sıkıldıkça geçmişe sarıp sarıp bileniyordur.
Ya aşabilmeniz ne kadar güzel bunu çoğu insan yapamıyor toparlıyamıyor bocalıyor sonra bitiyor sonra başkalarıyla çıkıyorlar bitiriyorlar sizin bu denli gayretimiz beni etkiledi umarım güzel bir ilişkiniz hayatınız olur mutlu olursunuz :)Benzer bir şeyi biz de yaşamıştık benim bazı hatalarım vardı kendime de duygusal olarak zarar veren hatalardı bunlar sevgilim (şu an nişanlım) benimle defalarca konuştu ama aşamadım 6. yılımızda yaklaşık 6 aylık bir ayrılık yaşadık beni terk etti ben sürekli aradım bırakmadım peşini aradan biraz zaman geçince mantıklı düşünmeye başladım psikolojik destek aldım ve sevdiğimin şikayetçi olduğu beni de olumsuz etkileyen hatalarla yüzleştim ve bunların üstesinden geldim bu süre zarfında sevdiğimden hiç vazgeçmedim ama rahatsız da etmedim bi süre sonra normal konuşmaya başladık sorunlarımızı aştığımızı gördük ve yeniden daha güçlü devam ediyoruz yolumuza şu an düğünümüzü bekliyoruz. Sizde hatalar ilişkinin boyutu nasıldır bilmiyorum ama çok büyütülecek şeyler değilse ve birbiriniz için değerliyseniz vazgeçmeyin. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Bu bence bazı insanlar için kaldıramaması normal olaylardanYapı olarak dikbaşlı bir insandım. Olayları fazla uzatıyordum. Görmezden gelinecek bazı meseleleri buyutuyordum. Ve bana bir kişi ile görüşme diye uyarmasına rest çekip görüşmüştüm. Görüştüm dediğimde arkadaş ortamında bulunmuştum. Senden tek ricam buydu ve bunu yapmadın demişti. Ve sonra o kişinin bana ilgisi olduğu ortaya çıkınca ben demiştim ama sen tek bir ricamı bile yerine getiremedin demişti.
Hiç hissetmedim başka türlü bir davranış. Sadakatine de güveniyorum çünkü 5 sene boyunca tek şüphe duymadım.insan babasından ya da yanında yatan 20 yıllık kocasından bu kadar emin değilken 5 aydır uzaktaki adamdan nasıl böyle gözünüz kapalı eminsiniz?
Ben bu zamana dek onu diğer yarım olarak gördüm hiç çok farklı olduğumuzu düşünemedim ki.Bu bence bazı insanlar için kaldıramaması normal olaylardan
Çok farklı 2 insandan olmuyor işte zorlamayın
o kadar emin olmayın.kimse hissetmiyo, kimse konduramıyo ne hikayeler okuduk burda.Kendi öz kız kardeşiyle aldatılan bile var.Hiç hissetmedim başka türlü bir davranış. Sadakatine de güveniyorum çünkü 5 sene boyunca tek şüphe duymadım.
Aslında konu açma sebebim kendimi bu duruma nasıl hazırlayabilirimdi. Ve galiba insanlara çok bağlanma gibi bir huyum varo kadar emin olmayın.kimse hissetmiyo, kimse konduramıyo ne hikayeler okuduk burda.Kendi öz kız kardeşiyle aldatılan bile var.
bana da aşk kalmamış hatta başkalarına gözü açılmış sizi de alıştırmaya çalışıyo gibi geldi.
Düşünme zamanı ayrıca o yaptıgınız dik başlılık değil dik başlı insan demek öyle her şeye karşı çıkaran uzatan insan demek değilBen bu zamana dek onu diğer yarım olarak gördüm hiç çok farklı olduğumuzu düşünemedim ki.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim herkese nasip etsin mutluluğuYa aşabilmeniz ne kadar güzel bunu çoğu insan yapamıyor toparlıyamıyor bocalıyor sonra bitiyor sonra başkalarıyla çıkıyorlar bitiriyorlar sizin bu denli gayretimiz beni etkiledi umarım güzel bir ilişkiniz hayatınız olur mutlu olursunuz :)
Olabilir o geri çektikçe fazlaca üzerine düşmüş olabilirim. Bu ters tepmiş olabilirBu arada yorumda şunu ekleyim. Onu artık bıktırmıș olabilirsiniz. Bu çok büyük bir sorun. İkili ilişkiler için kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim
Bu arada sizi hatırladım sevgiliniz yurt dışından gelebilme konusunda sıkıntı yaşamıştı büyük ihtimalle onun gerginliği sıkıntısı geçmemiştir. E bir de karantinada ikiye üçe katlanmıştır da . Iletişimi asgari seviyede tutun fazla diretmeyin bence şu süreçte kimsenin psikolojisi çokta iyi değil.Bu ikinci ihtimali düşünüyorum bende. Çünkü tepkileri bunu gösteriyor.
Geldi. Inanın bu süreçte sorun çıkarmadım. Hep destek oldum. Ve şükürler olsun ki sağ salim evine geldi sorunsuzca.. psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyorum açıkçası. Orada da bunalıma girmişti.Bu arada sizi hatırladım sevgiliniz yurt dışından gelebilme konusunda sıkıntı yaşamıştı büyük ihtimalle onun gerginliği sıkıntısı geçmemiştir. E bir de karantinada ikiye üçe katlanmıştır da . Iletişimi asgari seviyede tutun fazla diretmeyin bence şu süreçte kimsenin psikolojisi çokta iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?