Ayrılık fikrine nasıl alıştınız ?

Bir erkek kendimi dinlemem lazım düşünmem lazım demişse geçmiş olsun..onda ki siz bitmiş demektir ve siz çabaladıkça daha çok uzağa gidecektir.Onun kararını beklemek yerine (ki bu onur kırıcı bişey) siz uzaklaşın. Eğer gelirse ne ala..gelmez ise zaten o gideli çok olmuştur.

Biz aynı şehirlerde yaşıyorduk sadece 5 aylığına uzak mesafe ilişkisi yürütmemiz gerekti. Ve döndü.
Ayrılmak istemiyorum böyle birşey yok ama biraz sakin kalmak düşünmek istiyorum çünkü konuştuğumuz zaman hep sonu tartışmaya veya sitemlere varıyor dedi. Sana günlerce yazmayacak değilim sadece sakince bi kendimi dinlemek istiyorum dedi.
Ben en kötü ihtimali düşünerek eğer ayrılmak isterse kendimi nasıl hazırlayabilirim bu duruma diye açmıştım konumu

İlk yorumumda yazdığım gibi, ona alan açmanız ve kesinlikle irtibat kurmamanız gerekiyor. Gözden ırak olan gönülden ırak olur misali. Ben sürekli tartıştığım ve çözüm bulamadığımız birinden ayrılmak istersem, ona kendimi hatırlatacak hiçbir hamlede bulunmaz ve bu süreçte yaşadığımız iyi ve kötü her şeyin bizi hangi boyutlara getirdiğinin analizini yapardım. Siz olumsuzlukların ağır bastığınızı fark ettiğinizde ve sevgiliniz de geçmişten gelen ve aşamadığı yaraya sahipse, ayrılığı kabullenmeniz o kadar kolay olur.

Başka biri yok. Buna eminim. Geçmişte onu çok incittim. Ve sürekli bunları düşündüğünü söylüyor.
Bahane. Kendinizden yola çıkın. Bir insan sevgi duyuyorsa o insan nne olursa olsun ayrılığı düşünmez. Siz kırılmıyor musunuz? Sevgi varsa insan her şeyi affedebiliyor. Bence siz de bahane arkasına saklanmayin "çok kırdım, ben hataliyim" vs diye.

İnsan pat diye alışıyor. Planlama vs olmuyor maalesef. Olmaz, yapamam vs dersin ama bir bakmışsın ki olmuş:)

Alışamamıştım, kabullenememiştim. Hala aynıyım. İnsan sadece bir şeylere mecbur kalıyor işte, alışamasa da... Bu durum bir süreden sonra ilk zamanlardaki kadar can yakmamaya başlıyor ve yeni biriyle son buluyor.

Senin yaşadıklarının çok benzerini yaşadım ha ben gururumu ayaklar altına aldım çok koştum o meğer bulmuşta nikah tarihini almista bana gelince ben asla evlenemem çünkü hastalığım var....

Alışılmaz geliyor ama alışırsın benim 4 senelik ilişkim temmuzda babamın ayırmasıyla bitti. İyikide bitmiş aklıma bile gelmiyor ve yeniden aşık oldum

Kabullenerek ve şahsı düşünmeyi bırakarak. Yaptığı kötü şeyleri sürekli hatırlayarak...

Yıllar önce benim de kaç senelik sevgilin aynı bu sebepleri söyleyip duruyordu seni affedemiyorum cart curt.affedememe sebebi de bir kızla konuştuğu için baya bir hakaret falan etmiştim . Neyse zaman istiyor falan en sonunda ayrıldık . Kendi bir türlü ayrılık kelimesi etmiyordu ki ben ayrılıyım böylelikle vicdanı rahat olacaktı . Çok uzaylıyım ayrıldık .meğerse başkasıyla görüşüyormuş . Sonuç evlendi çocuklu kahrolası:))). Yani demem o ki çok emin olma masum olduğuna .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…