- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Siz onun cabalamasina fırsat vermeyince sizi içten içe değersiz görüyor. Üzgünüm ama bu böyle. İlişkilerde erkek biraz daha fazla cabalamali ki nasılsa karım, kız arkadaşım herseyi yapar, arar, sorar, alır, uğraşır demesin. O rahatlığı vermeyin kimseye.Olabilir o geri çektikçe fazlaca üzerine düşmüş olabilirim. Bu ters tepmiş olabilir
Amin kuzum inşallah herkes mutlu mesut yaşarAllah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim herkese nasip etsin mutluluğu
Bilemiyorum belki de. Ama yapı olarak öyleydim. Zaten 21 yaşında görüşmeye başladık. Yetişkin değildimSizinki ergenlik olmuş dikbaşlılıktan ziyade özür dilerim ama öyle
Yapı olarak o kadar ters ki bu durum bana. Ben hep kendimden önce onu düşünürdüm. Insani olarakta böyleyim. Hep kendimden önce ailem sevdiklerim gelir. Muhtemelen bu da beni değersizleştitiyorSiz onun cabalamasina fırsat vermeyince sizi içten içe değersiz görüyor. Üzgünüm ama bu böyle. İlişkilerde erkek biraz daha fazla cabalamali ki nasılsa karım, kız arkadaşım herseyi yapar, arar, sorar, alır, uğraşır demesin. O rahatlığı vermeyin kimseye.
Belkide gercekten sevince gercekten , ikna edilmeye gerek kalmıyor. Şekil a ben herşeyi kafamda ay yok bunu bu niyetle yapmıstır, şu sıkıntısı vardı ondan. Yani insan istedikten sonra karsıdakini öyle güzel aklıyor ki.2 3 gündür konuları dikkatle inceliyorum. Üzücü bir gözlemden bahsedeceğim size,
Sürekli ayrılan sevgililer.
Araya giren zaman sanırım insanların gözünde büyüyor. Duyguları güçlü olanın zamanı önemsememesi gerek! Neticesinde bahaneler ortaya çıkıyor.
İlgisizleşmeler, askerdeyim üzerime gelmeler veya 5 sene önce şu hatayı yaptın affedememler.
İnsana sormazlar mı, 5 senedir aklın neredeydi? Saçmalık. Üzülmeyin. Bu saçma bahaneye de inanmayın.
Sevgisi, aşkı güçlü olmayanlar bu kaosta sevgililerine bahaneler sıralıyor.
Benim de büyük hatalarım var, her insan gibi! Utanmıyorum, beni ben yapan hatalarım çünkü. Ve konusu açılmıyor, niye yaptın denmiyor.
Yeni açılmış, temiz bir sayfaya hakaretten başka birşey değil bu..
Ona sizi hatırlatmayın, uğraşmayın,çabalamayın!
Çünkü ikna edilmişlerle yola çıkılmaz
Kalbiniz her hırpalandığında kendi kendinizi teselli edin, kendinizi daha çok sevin. yine yine..yine yeni bir sayfa.
Umut, asla tükenmez.
Aynen öyle. Bakın düşünün. Nasılsa cokokuyanbilir arar ya. Nasılsa orda elimin altında. Benim ağzımdan çıkacak cümleye bakıyor. Nasılsa o beni bekler. Nasılsa o benim yerime de düşünür. Nasılsa o yapar yaaa salla gitsin o uğraşsın. O beni on yıl bekletsem gene bekler o kadar bağlıdır bana.Yapı olarak o kadar ters ki bu durum bana. Ben hep kendimden önce onu düşünürdüm. Insani olarakta böyleyim. Hep kendimden önce ailem sevdiklerim gelir. Muhtemelen bu da beni değersizleştitiyor
Yeni biri olmadığına eminim.
Peki bu kadar kısa bir konudan sizler nasıl emin olabiliyorsunuz ?Burdaki herkes hemfikirse sen o kadar emin olma bence
Buna benzer bir durum yaşanan. Ama son 1 senedir tüm sivri köşelerimden kurtuldumÜniversitedeyken yakın bir arkadaşımız vardı sınıftan biriyle ilişkileri başladı. Çocuk çok naif çok sakin bir insanken arkadaşımız sert, dediğim dedik ve ınat insandı. Herhalde 7 sene falan olmuştur, geçen telefonda görüştük erkek arkadaş ben senin bana diklenmelerin aklımdan gitmiyor demiş, evlilik sürecinde bunu kaldıramam diyip evlilik sürecinde ayrılmış. Malesef bazen bu tarz durumlar yaşanabiliyor.
Dediğim gibi biz böyle bir şeye yeni şahit olduk. Açıkçası bizim beklediğimiz bişeydi. Çünkü kapris bazen karşıdaki insani fazla yoruyor, yıpratıyor. Ki biz en yakın arkadaşlarıyken şuan ara ara görüşüyoruz. Sivri çıkışları, sert tavırları bizi bile çok yormuştuBuna benzer bir durum yaşanan. Ama son 1 senedir tüm sivri köşelerimden kurtuldum
Yok elbette o reddede bir insan değildim sadece epey kıskançtımDediğim gibi biz böyle bir şeye yeni şahit olduk. Açıkçası bizim beklediğimiz bişeydi. Çünkü kapris bazen karşıdaki insani fazla yoruyor, yıpratıyor. Ki biz en yakın arkadaşlarıyken şuan ara ara görüşüyoruz. Sivri çıkışları, sert tavırları bizi bile çok yormuştu
Umarım halledersiniz aranızdaki meseleyiYok elbette o reddede bir insan değildim sadece epey kıskançtım
Ahh canım ya... bak benim 6 yıllık sevgilim+ nişanlımda aynen böyle demişti. Bilmem hangi olayı kaldıramıyorum vs vs. Meğer adam ofisten birisini bulmuş, hikayenin sonunda evlendiler üstelik.Asla demiyorum ama eminim. O tarzda bir insan değil. Biz bu konuyu son 1 aydır konuşuyoruz ve başka biri olsa bu kadar çekmezdi diye düşünüyorum. Kestirip atabilirdi
Bir arkadaşım böyle olduğu için araya çok uzun mesafe koyduk. Katlanılmaz bir insanDediğim gibi biz böyle bir şeye yeni şahit olduk. Açıkçası bizim beklediğimiz bişeydi. Çünkü kapris bazen karşıdaki insani fazla yoruyor, yıpratıyor. Ki biz en yakın arkadaşlarıyken şuan ara ara görüşüyoruz. Sivri çıkışları, sert tavırları bizi bile çok yormuştu
Evet gerçekten yorucu oluyordu. Bizim ayrı olarak görüşmemize bile tuhaf tavır takınıyordu. Çok yorucu oluyor böyle insanlarBir arkadaşım böyle olduğu için araya çok uzun mesafe koyduk. Katlanılmaz bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?