Canım sen eşinle herhangi bir paylaşımda bulunamamaktan şikayetçisin ki bence çok haklısın..
Eşinin kötü alışkanlıkları yokmuş,sana da kötü davranmıyormuş..
Ama kötü alışkanlıklarının olmaması bu evliliği sürdürmek için yeterli değil tabii ki..
Ama bir evliliği bitirmek için de yeterli değil canım..
Hepimizin evliliği bir müddet sonra tavsıyor,bizlerin de tek sosyal olayı İkea,vb yerler..Bu hayat bize bunu getirdi,sıkı dostluklar yok,eskideki ailemizdeki gibi sohbetler muhabbetler yok,varsa da çok azdır..
Büyük şehirlerde malesef böyle oluyor,yapacak birşey yok..Eşinle yapabileceğiniz uğraşları sen bull..
Mesela benim eşim cerrah..Cerrahların el becerileri çok fazladır.Ben hat ve tezhip benzeri kağıtlar buldum onları boyuyordum,boyalar aldım..
Eşim bir gün geldi bunlar ne nasıl yapyorsun dedi..O da bana yardım etmeye başladı..
Ve inan şimdi o kağıtları boyamak bütün zamanımız dolduruyor..Hiç tahmin eder miydim eşimin böyle el oyalayıcı bir işten zevk alacağını..
Boyadığımız kağıtlar hiçbir işe yaramıyor,hepsi fotokopi ve bittikten sonra çöp oluyor..ama amaç birlikte birşeyler yapmak..
Malesef bu zamanda evlilikler hep böyle canım..Bak ne güzel bir çocuğunuz da varmış..
Bitirmeden önce kurtarmayı dene,elinden geleni yap canım..
sizi çocuğunuzdan ayırmış..
ama siz burda bir kahvenin lafını yapıyorsunuz.
konunun özü :çocuk olmalıydı bence.
eşinizin sizin özgürlüğünüzü kısıtlaması değil.
kararınız çok doğru.
ne demek sizi çocuğunuzdan etmek
yazık değil mi o çocuğa
anne baba zaten ayrı çocuk için zaten zor bir durum
birde üvey baba annesiyle ilişkisini kessin
çocuğunuzun geleceğini düşünün
çocuğunuzla görüşmenize izin vermemeye devam ediyorsa
düşünmeye gerek yok
maddi ve manevi olanaklarınızda yerindeyse
kendinize güvenin ve kararınızı noktalayın.
sadece kendiniz için evladınız içinde bunu yapın ...
seni oglundan canindan ayirmasi yeterde artar bile.nasil bi vicdan tasiyorki seni cocugundan ayiriyor. afedersin bana göre esin baya bi egoist.
allah kimseyi vicdansiz insanlarin eline düsürmesin.
arkadaslarindan,cevrenden,eglencenden,sosyal hayatindan en önemlisi canin oglun.birakma oglunu derim onun sana annesine cok ihtiyaci vardir eminim.bir egoist adam icin insan canindan olmamali,yavrusunu birakmamali.hayvanlar bile yavrularini atmiyor agizlarinda tasiyor,sahip cikiyor.
bence bır erkek annesını evladından ayırdığı an bıtmelı kafada..
canım çocuğumla ilgili konuyu 3 yıl önce burada yapmıştım zaten,evlilik dedim ilki gibi olmasın dedim bir bebeğim de yaralanmasın dedim bunca zaman daha dayandım büyük oğlumun hikayesi apayrı ,aslında şuda çıkıyor ortaya ben çok şeye dayanmışım onun uğruna ,çok özveride bulunmuşum ama o bir adımı çok görmüş
ben burada anlattıklarınız kadar yorum yapıyorum ama..
ilk evliliğiniz gibi olmaması için çok çaba göstermeliydiniz..
herşeyi geçin..herşeyi..
bir tarafta sizin canınız..kanınız var..bir tarafta da herhangi bir adam..
siz bir ANNESİNİZ..nasıl olurda..hangi sebeble onu sadece yazları görmeye tahammül edebiliyosunuz..
hangi sebeb bunu mantıklı kılar? çok mu sevdiniz 2.eşinizi? gidicek başka yeriniz yok muydu ?evlenmeye mecbur mu kaldınız? belli ki kendinize göre nedenleriniz var..siz bekardeğilmişsiniz ki..ikinci evliliğinizmiş..bir çocuk varken ortada bunu o adama üstüne basa basa tekrar tekrar söylemeniz gerekmezmiydi"benim bir evladım var ölürüm de bırakmam" diyemezmiydiniz? o çocuk annesiyle gittiği o kreşte elin adamından azar yemek zorundamıydı?
bilemiyorum ben çocuğunu başkasına bırakıp hangi sebeble olursa olsun evlenen ANNElere hayretler içinde bakıyorum..
büyük konuşmuş olmıyim ama..
tabi sizin hayatınız..
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..
bu ayrılık olursa oğlumu yollamıycam zaten benimle yaşasın koca delikanlı artık 14 yaşında bana yoldaş olsun...evet bencil egoist hep kendi hep onun dedikleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?