Ayrılık kararım nekadar doğru lütfen fikir verin...

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
683
47
İzmir
ben normal bir yaşantısı olan biriydim sosyal hayatı olan gülmeyi eğlenmeyi dostlarımı ailemi insanları çok seven kimseyi giyimi ırkı geçmişi ile yargılamayan bir tipim arkadaş olurum fakat zamanla kişileri içimdeki belli bölümlere ayırırım bende herkesin bir yeri var yani..eşim zamanla beni ailemden,ilk eşimden olma oğlumdan,dostlarımdan uzaklaştırdı.kimseyle anlaşamaz hep o doğru onun dediği olmalı kimseyi beğenmez kişileri alakasız şeyleriyle yargılar...
biz evliliğimiz süresince saysak 10 kez yemeğe gitmedik denize havuza hiççç gitmedik.maddi sıkıntıdayız uzun zamandır ama konu inanın benim açımdan para değil fakat o herşeyi paraya bağlıyor ki yalan çünkü olduğu zamanda bunları yapmadık...mesela diyorumki birgün kordona gidip karşılıklı bir kahve bile içmedik oda dediki ben kendime orda burda göstercek karı almadım.kıyafetime karışır konuşmama karışır kitap okumam bile sorun oldu.en sosyal olayımız kipa ikea oda benim zorlamamla senede 10 kez falan ...dostlarımız yok onunkileri tanımam oda benimkileri değerlendiremedi yeni kişilerle tanışsam kulp takar, kk dan kişilerle görüştüm çocuğumu kreş eğlencesine götürdüm çocuğumu demediğini bırakmadı...
yani benim 30 yıl daha ömrüm varsa bu ömrü ev temizliyerek ona bakarak bu duvarlar arasında ona hizmet ederek geçiricem ne çevremiz olucak ne gülüp eğlendiğimiz dostlarımız ..o gider dışarı iş gereği bile olsa ortamlara girer bir şekilde stres atar peki ben napıcam gülmeyi unuttum hayat bir takım oyunu değilmi niçin ben 3 kişilik bir takım olayımki.
daha okadar çok şey var ama tabi yazmak zaman alıcak yorum yapıldıkça sanırım yazarım..bunlar ayrılmak için gereksiz şeylermi..tamam herkes kendine alan yaratsın desem onada karşı ben arkadaşlık kuramıyorum beni 25 yıllaık dostlarımdan etti komşularıma bile kulp taktı bir imkan yakalasa sırf bu yüzden taşınıcak burdan oderece yani...:[/B][/COLOR][/SIZE]47:

Son düzenleyen: Moderatör:
sizi çocuğunuzdan ayırmış..
ama siz burda bir kahvenin lafını yapıyorsunuz.
konunun özü :çocuk olmalıydı bence.
eşinizin sizin özgürlüğünüzü kısıtlaması değil.
kararınız çok doğru.

Çocuğundan ayırması yeterli değil mi?

başka sebepleri saymana bile gerek yok..[
B][/B]

Son düzenleme:
ne demek sizi çocuğunuzdan etmek
yazık değil mi o çocuğa
anne baba zaten ayrı çocuk için zaten zor bir durum
birde üvey baba annesiyle ilişkisini kessin
çocuğunuzun geleceğini düşünün
çocuğunuzla görüşmenize izin vermemeye devam ediyorsa
düşünmeye gerek yok
maddi ve manevi olanaklarınızda yerindeyse
kendinize güvenin ve kararınızı noktalayın.
sadece kendiniz için evladınız içinde bunu yapın ...

Canım sen eşinle herhangi bir paylaşımda bulunamamaktan şikayetçisin ki bence çok haklısın..

Eşinin kötü alışkanlıkları yokmuş,sana da kötü davranmıyormuş..

Ama kötü alışkanlıklarının olmaması bu evliliği sürdürmek için yeterli değil tabii ki..

Ama bir evliliği bitirmek için de yeterli değil canım..

Hepimizin evliliği bir müddet sonra tavsıyor,bizlerin de tek sosyal olayı İkea,vb yerler..Bu hayat bize bunu getirdi,sıkı dostluklar yok,eskideki ailemizdeki gibi sohbetler muhabbetler yok,varsa da çok azdır..

Büyük şehirlerde malesef böyle oluyor,yapacak birşey yok..Eşinle yapabileceğiniz uğraşları sen bull..

Mesela benim eşim cerrah..Cerrahların el becerileri çok fazladır.Ben hat ve tezhip benzeri kağıtlar buldum onları boyuyordum,boyalar aldım..

Eşim bir gün geldi bunlar ne nasıl yapyorsun dedi..O da bana yardım etmeye başladı..

Ve inan şimdi o kağıtları boyamak bütün zamanımız dolduruyor..Hiç tahmin eder miydim eşimin böyle el oyalayıcı bir işten zevk alacağını..

Boyadığımız kağıtlar hiçbir işe yaramıyor,hepsi fotokopi ve bittikten sonra çöp oluyor..ama amaç birlikte birşeyler yapmak..

Malesef bu zamanda evlilikler hep böyle canım..Bak ne güzel bir çocuğunuz da varmış..

Bitirmeden önce kurtarmayı dene,elinden geleni yap canım..

Son düzenleme:

Canım ya pardon bazı bölümleri görmemişim ben..

Hele de oğlundan ayırma kısmını..

Çok fena..

bu hayat senin ben bu hayattan şunu öğrendim TAVİZ TAVİZİ GETİRİR mücadele etmeden hiçbir şey olmuyor.......

canım çocuğumla ilgili konuyu 3 yıl önce burada yapmıştım zaten,evlilik dedim ilki gibi olmasın dedim bir bebeğim de yaralanmasın dedim bunca zaman daha dayandım büyük oğlumun hikayesi apayrı ,aslında şuda çıkıyor ortaya ben çok şeye dayanmışım onun uğruna ,çok özveride bulunmuşum ama o bir adımı çok görmüş

canım oğlum yazları benimle fakat onu babaya göndermek bende ritim bozukluğuna neden oldu yani okdar içime attım.ama işin kötüsü eşim benimle evlenmeden önce çok farklıydı düz gösterdi ters vurdu oğlum içinde aaa çocuk anneyle olmalı dedi beni kandırdı evlendik sonrada zehir etti

seni oglundan canindan ayirmasi yeterde artar bile.nasil bi vicdan tasiyorki seni cocugundan ayiriyor. afedersin bana göre esin baya bi egoist.
allah kimseyi vicdansiz insanlarin eline düsürmesin.
arkadaslarindan,cevrenden,eglencenden,sosyal hayatindan en önemlisi canin oglun.birakma oglunu derim onun sana annesine cok ihtiyaci vardir eminim.bir egoist adam icin insan canindan olmamali,yavrusunu birakmamali.hayvanlar bile yavrularini atmiyor agizlarinda tasiyor,sahip cikiyor.

bu ayrılık olursa oğlumu yollamıycam zaten benimle yaşasın koca delikanlı artık 14 yaşında bana yoldaş olsun...evet bencil egoist hep kendi hep onun dedikleri....

Seni ilk evliliğinden olma çocuğunu senden kopardığı an bunu bitirmeliydin taviz tavizi getirir Oğlunu düşünmekten hastalık dert sahibi olunca ne çocuklarına, nede kendine bakabileceksin.

bence bır erkek annesını evladından ayırdığı an bıtmelı kafada..

doğru söylüyorsun bitmiştide ama aldanışlar imkanlar küçük bir bebek çevre budurumu zor kılan şeylerdi birde zaman lazımmış kişilere herne konuda olursa olsun onda tahamül bitmeden durumu kimse değiştiremezmiş

ben burada anlattıklarınız kadar yorum yapıyorum ama..
ilk evliliğiniz gibi olmaması için çok çaba göstermeliydiniz..
herşeyi geçin..herşeyi..
bir tarafta sizin canınız..kanınız var..bir tarafta da herhangi bir adam..
siz bir ANNESİNİZ..nasıl olurda..hangi sebeble onu sadece yazları görmeye tahammül edebiliyosunuz..
hangi sebeb bunu mantıklı kılar? çok mu sevdiniz 2.eşinizi? gidicek başka yeriniz yok muydu ?evlenmeye mecbur mu kaldınız? belli ki kendinize göre nedenleriniz var..siz bekardeğilmişsiniz ki..ikinci evliliğinizmiş..bir çocuk varken ortada bunu o adama üstüne basa basa tekrar tekrar söylemeniz gerekmezmiydi"benim bir evladım var ölürüm de bırakmam" diyemezmiydiniz? o çocuk annesiyle gittiği o kreşte elin adamından azar yemek zorundamıydı?
bilemiyorum ben çocuğunu başkasına bırakıp hangi sebeble olursa olsun evlenen ANNElere hayretler içinde bakıyorum..
büyük konuşmuş olmıyim ama..

tabi sizin hayatınız..
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..

Bir insanı evladından kimse ayıramaz. Ayırmamalı. Sizin evladınızdan ayrılma sebebiniz kendi kararınız. Bu yanlışınızı düzeltin. Böyle değemeyecek bir adam yüzünden ayrı geçirdiğiniz yılları telafi edin.
Eğer böyle bir durum yaşanmamış da olsaydı size aynısını söyleyebilirdim. Kendinize ne kadar acı çektiriyorsunuz siz. İnsanların size bunları yapmasına izin vermeyin.

güzelim çocuğumu bırakıp başkasıyla evlenmedim evlendikten 3 yıl sonra çocuğu istemedi yollamak zorunda kaldım çünkü direnemezdim yeni bebeğim vardı.bir anne bunu yaptıysa arkasında koca bie mecburiyet vardır bunun telafisisininde zamanı vardır acımasızca yargılamamak lazım kendim için değil başkaları adınada söylüyorum.

bence babasın yanında kalmalı...

evet evet yanlış duymadınız..Erkek annesiyim bende..

ama bu evlat..sepet değilki...bir onda kalsın bir bende kalsın..

üçüncü eşinizde yine yollayacak mısınız?

hem onun ergen psikolojisine iyi gelmez..

ayrıca siz şu anda hem ayrılık psikolojisi hem de anne babası ayrı bir egenin psikolojisiyle uğraşamazsınız...

bence şu an hayattaki tercihleri sorgulamanın bir zamanıdır..

bu ayrılık olursa oğlumu yollamıycam zaten benimle yaşasın koca delikanlı artık 14 yaşında bana yoldaş olsun...evet bencil egoist hep kendi hep onun dedikleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…