Ayrılık kararım nekadar doğru lütfen fikir verin...

inan gözlerim doldu okurken tanımadığın biri için yaptığın empati çok başarılı çok doğru benim yazamadığımı sen yazı vermişsin çok teşekkürederim.

bak canım aynı şeyleri bende yaşıyorum ayrılma aşamasındayız bence sürmüyor bu iş bide benim ilk eşim yani bi fark yok benim 6 yıl oldu buraya kadar dedim
ben olmuyosada zorlamanın bi anlamı yokmuş diye düşünüyorum ben

1. bu eşinizle ortak çocuğunuz var mı?
2. ilk eşinizden olma çocuğunuz sizinle mi kalıyor?
3. eşinizin kendi çocuğu varsa o sizinle mi kalıyor?

sendemi aynı şeyleri yaşıyorsun canım ayrılık kararını kamçılayan ne odu....allah hayırlısını versin hepimiz için ...çocuk varmı

çocuk olsun olmasın 2. evlilikde olsa yürümüyorsa yürümez.yada işkence halini aldıysa almıştır artık.eşin hakkında umut olduğu sürece çabala ama tükendiğini anladığın an durmak zorunda değilsin.tabi bu çabalardan kastım ilk eşinden olan çocuk dışındaki konularda.çocuk konusunada gelince taviz verilemeycek bir konudur.

iyi yada acımasız yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ..
konunun sonunu merak eden arkadaşlarım.benim bu evliliğmde bitti büyük oğlumu yanıma aldım yollamıyorum babasına ..içimde garip bir huzur var oğlumla olabilmenin huzuru sanırım:)
endişelerimde var ama atlatıcam 2 çocuk ve yanlız mücadele yıpratıcak beni biraz ama ödülüm büyük buyüzden güçlüyüm oğlumu kazandım .
HER ŞEY ÇOKKK GÜZEL OLUCAK allahın izni ile
.:26:

hayırlısı olur inşallah canım, Allah sana evlatlarınla birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler nasip etsin..

hakkında hayırlısı olsun en güzelini yaptın canım neden yavrucak anne sevgisinden uzak kalsın çok büyük günah böyle 2.evlilikleri görünce bir daha hiç evlenmeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…