peki şuan eşinizden ayrılsanız maddi durumunuz nasıl?
psikolojiniz buna müsait mi?
çevreniz?
ailenizden de ayırmış dediğinize göre onlar kabullenebilicek mi?
çocuğunuzu babası size vericek mi?
evet çalışıcam zor olucak tabi ama olucak biraz cesaret hemde çok zor oluca
Yahu Allah aşkına iyi güzel söylüyorsunuz da... o çocuğun psikolojisi ne olacak... büyüdüğünde anne hatırası nasıl olacak???
Şimdi bir bebek daha...
Aklım almıyor, mantıkla karşılayamıyorum...
evet çalışıcam zor olucak tabi ama olucak biraz cesaret hemde çok zor oluca
Ya hayır..neden ayrılırsunuzki?
Bu aşılamıcak bir durum değilki?
Millet neler yaşıyorda yıkmıyor yuvasını bu anlattıklarınız onların yanında devede kulak kalır.
Yapmayın..Bakın yalnış anlamayın beni.. tamamen iyi niyetten söylüyorum farklı bir amaıcım yok.
Sz zaten ilk evliliğinizi biitrmişsiniz.
Bu2. evliliğinz muhtemelen buda bitmesin diye elinizden geldiği kadar sabretmişdsinizdir birçok şeye..
Zannediyormusunuz ayrıldığınızda ''muhteeşem erkek çıkıcak karşınıza'' ?
Çıkamaz çünkü kimse ama hiçkimse '''muhteşem ve kusursuz değildir''
Böyle basit olaylar yüzünden yıkmayın evliliğinizi..
ben böyleyim diyor değişmiyor yani..konu eğlenmek değil ben onları doyasıya yaptım zaten bizim iki sohbet edicek dostlarımızda olmuyor hadi ortak olmadı benim olsa onada laf ediyor
oğlum 14 yaşında ve 11 yıl hep benimleydi 3 yıldır babada emin ol çok güzel hatıralarımız var bukadarda dram haline getirmeyin olayı benim durumumdan daha beter olanlar var biz geçiş dönemi yaşıyoruz oğlumla bu 3 yıllık durumu oturup konuştuğumda anlıyor ve olgun cvplar veriyor siz niçin anlayamıyorsunuz neden aklınız almıyor ben onu anlamadım..gezin bakalım çocuğunu ezmiş yıllardır görmüyor yuvaya vermiyor falan bir konu varmı oraya cvp yazın lütfen sanırım algınız buna müsade ediyor
oğlum 14 yaşında ve 11 yıl hep benimleydi 3 yıldır babada emin ol çok güzel hatıralarımız var bukadarda dram haline getirmeyin olayı benim durumumdan daha beter olanlar var biz geçiş dönemi yaşıyoruz oğlumla bu 3 yıllık durumu oturup konuştuğumda anlıyor ve olgun cvplar veriyor siz niçin anlayamıyorsunuz neden aklınız almıyor ben onu anlamadım..gezin bakalım çocuğunu ezmiş yıllardır görmüyor yuvaya vermiyor falan bir konu varmı oraya cvp yazın lütfen sanırım algınız buna müsade ediyor
Yani neden hala çalışmıyorsun da bu adamın eline bakıyorsun orasını anlamadım ben. İnsan illa boşanırsa mı çalışır? Ayrıca ailenin yanına dönsen bile çalışabilirsin o ayrı konu.Çevre edinme arkadaşlık kurma konusunda da çalışma olayı çözümdür.
arkadaşlar bu açtığım konuda yazanlar tek ayrılık sebebim değilki ne olur anlayın yılların verdiği birikimler buna oğlumdan ayrı oluşunda dahil.ama sadece bunun üzerine yoğunlaşmanın bir anlamı yokki.ben ilkinde yaptığımı yapmadım tahamüllü oldum yazıda kahve içmek havuza gitmek diyor konu buda değilki aslında ama ne yaparsın klavyeye ne kadar daha bassam nasıl uzun anlatsam da anlaşılsam ,burada kimse kendini ve olayları tam anlamıyla anlatamazki zaten karşılıklı oturup konuşmak gibi olabilirmi bir tek kelime bile tüm konuyu değiştirebiliyor ,ben şunu öğrenmek istedim sizlerindemi tekdüze hayatınız evliliğiniz var yoksa sadece benmiyim haklı olan eşimmi kadın onun bana hazırladığı kılıf gibimi olmalı insan sadece evde eşliğinimi bilmeli karılık kocalık bumu???
oğluma gelince o çok farklı bir konu o yaşlarında baba eğitimine ihtiyacı vardı babaya özlemi vardı haylaz bir çocuktu ben madurdum bir yıkım daha olmaması için bu belkide ozaman için gerekliydi bu okadar derin bir konuki ayrıca tartışılabilecek bir şey ben çocuğumu atmadım yurdada vermedim kandırıldım psikolojik işkence yapıldı yollamak zorunda kaldım
Yahu Allah aşkına iyi güzel söylüyorsunuz da... o çocuğun psikolojisi ne olacak... büyüdüğünde anne hatırası nasıl olacak???
Şimdi bir bebek daha...
Aklım almıyor, mantıkla karşılayamıyorum...
şuan sana geçmişte yaşadığım çok ağır tecrübelerime dayanarak şunları söyleyebilirim. Bu adamdan canın pahasına bile olsa kurtul.kurtul. Kurtul.
Eski hayatını toplamaya başla sonra yıllar sonra bile olmuyo ama dene sen yinede.
Bak canım bu tip erkekler komplexli. Yakın bulduğun birini bile duysa telaşa giriyo hemen. Buluyo bir kulp yiyo başını hoop bi bakıyosun yapayalnızsın. Düzelir dersen asla düzelmez. Daha kötü olacak yakında. Emin ol yapayalnız kalacaksın üstüne şikayet edip duracak. Harap olmadan kurtul. Emin ol sonun çok kötü bu adamla çook
MorGuller konu sahibi bu konunun yargılanmamasını istediğini söylemiş.Evliliği hakkında fikir istemiş.Kimse cocugun durumunu önemsemiyor değil bence.Ki bende bu üstteki yazısını okuduktan sonra çocugu konusunu kendi kafamda kapattım.Evliliği hakkında fikirlerimi söyledim.
şuan sana geçmişte yaşadığım çok ağır tecrübelerime dayanarak şunları söyleyebilirim. bu adamdan canın pahasına bile olsa kurtul.kurtul. kurtul.
eski hayatını toplamaya başla sonra yıllar sonra bile olmuyo ama dene sen yinede.
bak canım bu tip erkekler komplexli. yakın bulduğun birini bile duysa telaşa giriyo hemen. buluyo bir kulp yiyo başını hoop bi bakıyosun yapayalnızsın. düzelir dersen asla düzelmez. daha kötü olacak yakında. emin ol yapayalnız kalacaksın üstüne şikayet edip duracak. harap olmadan kurtul. emin ol sonun çok kötü bu adamla çook
işte bu eleştirileri almak istiyorum yap ama şundan yıkma ama bundan evet beterin beteri var o açıdan bakarsak tahamülsüz bir evlilik değil ki eşim deli gibi aşıktır bana belkide bu aşktan bu huysuzlukları ama oda benim herşeye peki dememi kullanıyor buna eminim.erkek olayına gelince vallahi ağzım yanmayı bırakın kavladı artık sanırım mümkün değil birdahası ,hepsi birbirinin aynı bunuda biliyorum :)
evet inanılmaz koplex var tespitin süper bukadar az anlatmama bunu bulabilmişsin bakış açına hayran kaldım çok komplekli olduğu için benide sürekli huzursuz ediyor bir ortamda sürekli ben nasıl otururum nasıl konuşurum aman bişeymi dedim ona hakaretmi ettim ,ya inanın çocuğumuza şakayla kızarsın ya EŞŞEK SIPASI dedim diye neler etti ona demişim falan
insanlar illa boşanırsamı çalışır bayıldım ya vallahi doğru söze söz söylenmez :)).
izin vermiyor keşke verseydi...
ben çevre istemiyorumki güzelim zaten çok var ama onun yüzünden sadece tlfnlaşıyoruz kimse onunla çok görüşmek istemiyor zor bir adam...
bir de ben yanımda kocaaaaaaa istemiştim ortak yaşantımız paylaşımlarımız olan zevklerimiz olan ..bizim evliliğimiz ben onun geyşasıyım,bakıcısıyım,temizlikçisiyim,oda benim karnımı doyuran finansörüm biz buyuz bumudur evlilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?