- Konu Sahibi misssunshine86
-
"Eline meslek almadan bir erkeğin adam yerine konulmaması gerçeği" ne demek ya??
Adam okuyor işte zamanı gelince çalışır haliyle.
Zaten okulunu bitirmeden evlenmek saçma olur.
Sizin aileniz için kullandığı "onlara çektireceğim" kelimesinin affı olamaz.
Benim eşim evlenmeden önce bana böyle birşey
söyleseydi, o an bitirirdim birlikteliğimi.
evlendikten sonra senin kazandığın para daha tatlı gelip onu evde oturtmasın da....
20 yaşındayım okulumu bitirmeme 2 sene var ...
Bilemedim şimdi ben 32 yaşında mezun olacak askerlik iş bulmaz 35 i bulur . Anne olmak isteyeceksiniz . Her şey gecikecek . Her şeyden önce ailenize fena diş biledi . İlerde ciddi sorunlara yol açar bu bence .
Pek sağlıklı gelmedi açıkcası bana ama bilemedim
diyesin gelmesin cnm direk de gt derim ben sana erkek arkadaşın duygusal ve psikolojik şiddet uyguluyor para kazanmaya başlayınca daha cok üstüne gelir ve kazandığı para ile ailesinşde senide ezmeye çalışır yılların acısını çıkarmak istercesine tabi madalyonun diğer tarafı var hiç iş bulamayabilirde o zaman düşünemiyorum....[/QU
Yaşadığımız şehirde onun iş yapabileceği fazla yer olmuyor. Büyük şehre gitmek istiyor , sıklıkla bunu dile getiriyor.. Ancak ben memur olmam sebebiyle bulunduğum şehirden ayrılamıyorum.. bunu ona söylüyorum bak başka şehre gidersen ne olacağız , ilk önce bi burada ara , bulmaya çalış, varsın az maaş versinler sen benim yanımda ol diyorum ama o pek beni dinliyor gözükmüyor. Hani nasıl desem , "aa tabi aşkım ilk önce burada bir bakarım sen hiç içine dert etme, bulamazsam sonra düşünürüz" gibi ikna edici bir tavır içinde değil.. o da zaten ayrı bi konu ya neyse
cnm bira süre görüşme yada kendını dınleyebıleceğin bır yerlere gıt alışkanlık sevgi ikilemini düşün.ona göre daha net karar verirsin
30 yaşında vasıfsız bir erkeğin başarılı , akıllı bir kız arkadaşla kıyaslanması çok zordur eminim . Sabır göstersen alsan karşına konuşsan canım nasıl olur ki sakin sakin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?