Ayrılık kararının doğru olduğunu nasıl anlıyorsunuz?

gecenin geç saati evine giderken korkmadınız mı hem ayrıca madem yalnız geldi yalnızda gidebilir diye de düşünmüş olabilir.açıkçası bana sanki sizi umursamıyor da daha çok kendi egosunu düşünen biri gibi geldi.

sokaklar hep kalabalık o yuzden korkmam ancak oraya kadar gitmişken hiç değilse bi ev kapısına kadar geçirseydi de yetecekti..Ama o uyuyacağını söyleyerek odasından ve evden çıkmamı söyledi. En çok ağrıma giden de telefonunu rahatsız edilmemek çin kapattıgını söylemesi. Benim aramam demek ki onu rahatsız edecekmiş Hani tamam diyorum belki çok yorgun diyorum , gerçekten uyuyacak diyorum ama yarın cumartesi , staj fln yok, benim için yarım saat uyumasa , iki çift laf etsek konuşsak hiç bi kaybı olmayacaktı ki

sonuna kadar katiliyorum

sonuna kadar katiliyorum

birinci sözü ben yazdığım için açıklama gereği duyuyorum.. Mesleği olmayan erkek ezilsin, adam yerine konulmasın demek değildi bu yazdığım cümle.. Ancak ailem elinde mesleği olmadığı için ona güven duyamıyor, ilerisi için endişeler taşıyorlardı. Ancak o da bunu garip karşılıyordu. Halbuki benim kızım olsa ben de öyle düşünürdüm. Çünkü benden önce hiç bir iş tecrübesi de olmamış..

aslında karşı tarafın bunalıma girme olasılığı da var.belki sizin statünüz onu ezdiğini hissediyordur.kendisinden sizi soğutmaya çalışıyorda olabilir.

ailenizin böyle düşünmesi gayet doğal tabi ama ben sizin yerinizde olsam erkek arkadaşımla ailemin bu şekilde düşündüğünü açıkça paylaşmazdım. Olurda ilişkiniz devam eder ve evlilik boyutuna ulaşırsa ileride ailenize karşı tutumu farklı olabilir.

Sanirim onunla paylastigi icin, sozlusu boyle tepkiler vermeye basladi (?)...

Yalniz ben onun yerinde olsaydim "Onlara cektirecegim" degil "onlari utandiracagim" derdim. Bu sozleri soylediginde karakterini az cok ortaya mi cikardi? Hirsindan mi soyledi? Bilemedim.

Son olarak, neden yalan soyledi bu adam?? Seni kaybetmemek mi yoksa ego tatmini icin mi sence?

dereyi görmeden paça sıvanmaz..herkes kendisini haklı görsede,olmayacak duaya amin deniilmeyeceği gibi hayatın kime neyi getireceğide belli değildir..acele kararlar,peşin hükümler ilişkinizi yıpratmış,yıpratmaya devam ediyor..ilişkinizin selameti için ve ağır yükümlülükleri hafifletmek için ailenizle-sevdiğinizle aranızdaki olan konuşmalar aranızda kalsın kimseye hiçbirşey söylemeyin,yansıtmayın..
ilişkinizi düşündüğünüzde olumsuz yönler olumlu yönleri bastırmaya başladıysa aklınıza güzel dakikalarınız gelmiyor hep endişe,korku,üzüntü,sıkıntı geliyorsa ayrılma kararını verme zamanınız yaklaşmış demektir..

ayrılık kararı almış gibisin. ilk önce insanlık gelir ve ailene çektireceğim derken insanlığını göstermiş.
çok iyi bir insan olsaydı, seni çok mutlu etseydi her zaman, içinde mutluluğa dair endişe olmasaydı ayrılma bekle derdim.
ama bekleyipte elde var sıfır demek kötü olur. bunun için değer mi...
iyi düşün ve annem her zaman en değerli sensin karşı tarafı değil kendini düşün der. anılar ı da boşver

Arkadaşlar bu sabah hiç bir şey olmamış gibi bana mesaj attı görüşelim vs diye. Ben de beni evinden gecenin bi yarısı gitmemi isteyen, arkdamdan bile bakmayan sonrasında aramayan ve hala telefonunu kapalı tutan bir adamla olamayacağımı söyledim. Beni anlayışsızlıkla suçladı , sadece uyumak istediği ve telefon çalınca uyandığı için kapattığını falan.. Ben şımarık oldum kaprisli oldum vs. onun kıymetini bilmez oldum. Beni aldatan gözü dışarda biriyle olsam onun kıymetini anlarmışım. Ben de ben de herhalde elim armur toplamadı ben de emek verdim hem de fazlasıyla dedim. Vay efendim yaptığım iyilikleri başına kakıyormuşum vay efendim durumu farklı olsaymış çok farklı olurmuş beni çekmezmiş de bilmem ne. Hem zaten bana minnet duyduğu için birlikteymiş zaten. Ben ne demek bunlar git bi dakka bile durma dedim minnet için yanımdaysan dedim. LAfı çevirdi , böyle sızlanırsam minnet için sadece yanımda kalır hale gelirmiş falan.. Ben de rahatsızlık veren biriymişim gibi gece yatarken telini kapatmasını doğru bulmadığımı yineledim. En sonunda vay efendim ne varmış kapadıysa , hem zaten gece gidebilirmişim başıma ne gelebilirmiş de bilmem ne , bi sürü şey saydı uğraşamıcam senle defol git dedi ayrılıyorum senden dedi kapattı gitti.. Baktım faceden falanda silmiş beni ilişki durumunu da yok yazmış. Açıkçası şu anda içimden hiç de üzülmek gelmiyor. Kendi bilir diyorum. Belki daha çok yeni olduğu için üzülmek gelmiyo içimden ama geri dönmücem artık ona.

cnm gercekten o bencil anlayışsız biriymiş ne kadr doğru karar verdiğini bence sende şimdi daha iyi anlaşmısındır .ne kadar az görüşürsen o kadar cabuk sıkıntıyı atlatırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…