- Konu Sahibi akademikuye
-
Yuh yani, 15 gün, hatasının farkında ise en azından küçük bir jest ile kalbinizi almaya çalışabilirdi.
Kaç yaşında bu insan? Neden aramak varken ısrarla mesaj?
Hastalıkta yanında değilse ne zaman yanında olacak... Eş vs.. olmaz ondan. O yüzden yol yakınken dön
akademikuye sen kendine boyle bir iliskiyi mi layik goruyorsun?
Anlattiklarin benim kabul edebileceğim seyler degil mesela. Ben iliskide tabiri caizse prenses gibi davranilmaktan hoslaniyorum. Ona gore de yorum yaptım ama sen farkli olabilirsin.
Sen ne istiyorsun?
Biraz rahat bir tip anladıgım kadarıyla. Aramaması msj yazması onu gösteriyor. Kılını kıpırdatamıyor yanihastalıkta yanımda olamamış çünkü tartısmamızdan sonra ameliyat olmusum ben..kötü bir zamana gelmiş savunması bu... madem bunu yaptın bir gecmiş olsun çiçeği yolla bi gönül al demi.. anca whatsapp tan yazıyor
Sen kaç yaşındasın canım? Kafanı yorduğuna değmez bu hödük için.33 .. değil mi ufak bir jest bir çiçek vb bişey yollamak zor değil. yüz yüze görüsecekmiş...aramıyor bile düşünün...
Sen kaç yaşındasın canım? Kafanı yorduğuna değmez bu hödük için.
Küçükte olsa sağlık sorununda insan sevdiğini yanıda arıyor, bir destek istiyor. Sitemini duyacağı yerde, "işine gelirse" demiş. Ne üstün özelliği varki böyle değersiz hissettirmesini görmezden geleceksin?
Ben sana ısındım ne yaa...Allah razı olsun ama ben senden soğudum desen, yeridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?