- Konu Sahibi akademikuye
-
o çiçek aşmayacak kıskanmayacak biri değilmiş de ben onu bu profilde görüyormuşum. öyle biri değilsen al da görelim dimiSorumsuz, duygusuz ve vicdan olmayan biri bence.Erkek olan kendisi oldugu halde cinsiyetleri karistirdi galiba.Sen yanindan ayrilsan bile senin eve gidip gitmedgni bir hafta sonra mesajla bildirsen "simdi mi haber veriyorsun" diye sormak yerine "he tamam" der bu herif.
o çiçek aşmayacak kıskanmayacak biri değilmiş de ben onu bu profilde görüyormuşum. öyle biri değilsen al da görelim dimi
şimdi yazmış hala ayrılmakta ısrar edıyorsan tamam dediğin olsun sıkıntı yok demiş...
korkuyla insan zaten belli bir yere kadar gider evlendikten sonra nereye kadar korkacakki ben esimi kaybetmek istemiyorum ama surekli diken ustundede degilim beni birakacak diye oda kocamda ayni sekilde sadece sevdinmi deger verdigin bir insan sa ona gore davranirsin annesini babasini insan kaybetmekten korkmaz uzuncede uzulur korkmak anca kopruden gecene kadar gaz verir sonra ilerlemek icin surunulmeye baslarAdam seni kaybetmekten korkmuyor, neyin çabası içindesin? Geçmiş olsun
hadi ya canim hatirladim seni evlilikte tilkilik topigindeydik hatirladiysan senin icin hayirlisi bole olmus bence hic deil iki sene bi omur de olabilirdiİlgisiz bir sevgiliyle iki yılımı sinir harbi içinde geçirdim.Değdimi?Hayır.En sonunda o da yapamadı.Maddi manevi evliliğe hazırlanamadı.Benden ayrıldıktan birbuçuk ay sonra bir şekilde hazır olup yaşadığı ülkeden başka biriyle nişanlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?