ayrılık konuusnda yaşadığım kafa karışıklığı...

o çiçek aşmayacak kıskanmayacak biri değilmiş de ben onu bu profilde görüyormuşum. öyle biri değilsen al da görelim dimi

Çiçek falan romantizm boyutunu geçtim de merak etmemesi falan yeterince sevgisi yok demek. sal ipini gitsin bnce.

Ben böyleyim, işine gelirse tarzı konuşan erkekten bi cacık olmaz tecrübeyle sabit. üzgünüm ama ben de bu tarz cümleleri kaybetmekten korkmadığım karşı cinse kullanırım. siz kontrol amaçlı bile hastaneye gitmiş olabilirdiniz bu ilgisizlik çook fazla. ayrıca mesaj yoluyla iletişmek de bana ergence geliyor artık. koskoca adam beş dakikasını ayırıp konuşma özgüvenine sahip olmalı. sizi daha çok önemseyen biriyle olmanız dileğiyle..

İnsan kırk kat el ameliyat olunca bile bi geçmiş olsun nasılsın der yani bu nasıl sevgililik bırak gitsin böyle adamla güzel zamanlarını harcama ve çok çok geçmiş olsun

''Cevaben bana ben böyleyim bu halimle de mutluyuım sen mutlu değilsen sen bilirsin dedi.''

Şuradan sonrasını okumadım. . Adam net. .

Kötü anında, ameliyatında, hastalığında yanında olmayan adami ne yapacaksin. Sadece iyi gününde yanında olani zaten her türlü bulursun.

Adam silik bi tip belli cunku herseye sen bilirsin diyor.Kendi beyni yok demekki sen de "evet ben herseyin en iyisini bilirim o yuzden sen o iyilerin arasinda yer almiyorsun,simdi ikile de ben farklı olanı hayatıma sokayım" de
şimdi yazmış hala ayrılmakta ısrar edıyorsan tamam dediğin olsun sıkıntı yok demiş...

bu hayattan aldigim ders le sunu soleyebilirim bir insan deger verdimi imkan her turlu bulur ondan sonrasi istisnalar haric bahane bahane bahaneee....

Adam seni kaybetmekten korkmuyor, neyin çabası içindesin? Geçmiş olsun
korkuyla insan zaten belli bir yere kadar gider evlendikten sonra nereye kadar korkacakki ben esimi kaybetmek istemiyorum ama surekli diken ustundede degilim beni birakacak diye oda kocamda ayni sekilde sadece sevdinmi deger verdigin bir insan sa ona gore davranirsin annesini babasini insan kaybetmekten korkmaz uzuncede uzulur korkmak anca kopruden gecene kadar gaz verir sonra ilerlemek icin surunulmeye baslar

İlgisiz bir sevgiliyle iki yılımı sinir harbi içinde geçirdim.Değdimi?Hayır.En sonunda o da yapamadı.Maddi manevi evliliğe hazırlanamadı.Benden ayrıldıktan birbuçuk ay sonra bir şekilde hazır olup yaşadığı ülkeden başka biriyle nişanlandı.

hadi ya canim hatirladim seni evlilikte tilkilik topigindeydik hatirladiysan senin icin hayirlisi bole olmus bence hic deil iki sene bi omur de olabilirdi

Ben olsam katiyyen görüşmem.Küçükte olsa ameliyatımda yanımda yok.Sonra günlerce yazıp aramıyor.Sonrada en barışmak isteyen hali mesaj yazmalar.Üstelik 5 ay olmuş hala ''sana ısındım'' nedir? Yerinizde olsam bu kadar kendi kıymetimi yerle yeksan etmem.Daha iyisini hak ettiğinizden şüphem yok.

Şimdi merak ettiğim bu ilgisiz eski sevgili yeni nişanlısına nasıl?Nişanlısı beni biliyor artık üatelik.Belki korkusundan onla arayı iyi tutuyordur.

Bu adam yine böyle şeyler yaparak sizi üzer fikrimce. Siz değer görmelisiniz sevgiliniz tarafından. Eğer sizin için çabalamıyorsa kendinizi yıpratmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…