ayrılık konuusnda yaşadığım kafa karışıklığı...

aaa kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyo
senin hemen ona döneceğini falan sanmasın boşver
herkes iyi günde yanımızda önemli olan zor zamanda yanımızda olanlar

hatta beyefendıye dün dedim 15 günde bu kadar barısmak ıstıyorsun bir kez bile aramadın, ufak bi jest bile yapmadın ne kadar caba sarfettin ki... bana dediği sey aramadım cunku yüz yüze görüşmek istyorum sen de kabul edersen... resmen agzımla söyledım yanı yıne aramadı şaka gibi... benım bildigim insan duramaz bu kadar hatalıyken sevıyorsa arar affettirir kendını...

Yarın evlendin bebeğin oldu bu adamdan.Doğuma gelmez mesaj atar yeminlen hayırlı olsun diye

Bence 2.şansa ihtiyacı yok.
Barışana kadar böyle ısrar eder sonra yine aynı haline döner.

Bence bitirmisken bidaha baslama. Kendi iliskimden ornek vereyim 4 yil oldu ayrılıklarımiz oldu benim istemedigim nedenlerden duzeldir baristik ama belli bi sure sonra yine ayni sekilde olmaya devm ediyo. Yani huylu huyundan vazgecmiyo. Ama ben o huylarini sevmeye calistim ve allaha sukur suan mutluyuz. Sende ya bu merak etmemesine vs. alisip kabulleneceksin yada hic baslamicaksin

bahaneye bak. Insan küste olsa zor gününde yaninda olur. Saglik bu neticede.

Ameliyat olacağınızı bile bile arayıp sormamış siz bildirim yapınca mı aklına gelmiş. Böyle ilgisiz biriyle ne kadar devam edebilirsinki. Tekrar barışmak için bile uğraşmıyormuş belliki canı sıkılıyor size yazıyor

Kalkıp yanınıza bir demet çiçekle gelmesi zor olmamalı, sadece lafla sevgililik yürümez, barışmak istiyormuş ee ne peki? Hiçbir şey yapmadan barışılır mı, hasta insana bu yapılmaz, yol verin gitsin daha iyilerine layıksınız, bu adamla gelecek falan olmaz.

baska şehirlerde yaşıyoruz canım. haftasonu geleyim konusalım dedi bnde istemıyorum dedim ama çiçek yollayabileceği site yok mu demi

baska şehirlerde yaşıyoruz canım. haftasonu geleyim konusalım dedi bnde istemıyorum dedim ama çiçek yollayabileceği site yok mu demi
Aynen canım çok ilgisiz biri, evlilik yürümez bu adamla, bir çiçek göndermek, bir jest yapmak bu kadar zor olmamalı.

Sorumsuz, duygusuz ve vicdan olmayan biri bence.Erkek olan kendisi oldugu halde cinsiyetleri karistirdi galiba.Sen yanindan ayrilsan bile senin eve gidip gitmedgni bir hafta sonra mesajla bildirsen "simdi mi haber veriyorsun" diye sormak yerine "he tamam" der bu herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…