- 19 Temmuz 2023
- 207
- -96
- 18
- 26
- Konu Sahibi ribozoming
-
Onu üzmemek için sanırım. Benden hep ona destek olmamı istedi çünkü ama olamıyorumBen toto kaldırma,mesajı gördüm ayrılık değil.Niye kendinizi ezdiniz,bu kadar.
Destek olmak,zorunda değilsiniz,suç değil.Bakışınız farklı,görüşünüz farklı.Bakin önünüze bence.Onu üzmemek için sanırım. Benden hep ona destek olmamı istedi çünkü ama olamıyorum
Çok mutsuzum sevgi bir halta yetmiyormuş çok saçma çok çok saçmaDramatize etmeden efendice ayrılın. Film gibi olmuyor gerçekte bu işler...
4 yıl 4 yılım gittiDestek olmak,zorunda değilsiniz,suç değil.Bakışınız farklı,görüşünüz farklı.Bakin önünüze bence.
Ayrılmak istemiyorsunSevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak ben de ayrılmak istedim zaten 1 haftadır konuşmuyorduk bugün faaliyete geçirdiğini görünce ayrıldım. Bana çok düşkün her eksiğimi gözetir ama yok. Yok hep yalnızım sadece sorunlarımı çözer 4 yılımı aldı ondan tek istediğim düzenli bir hayattı onun istediği ise çok para ve büyük riskler. Az önce ayrılık mesajı attım maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?
Ayrılmak istemiyorum ama mecburum biz bütün aile memuruz onu kabul ettireceğim diye canım çıkıyor ama onun gözü hep yükseklerde hep risklerde hayatımı onu bekleyerek yapayalnız geçirmek beni çok üzüyorAyrılmak istemiyorsun
Maddi olarak neden ona bağlısın? Kredi mı çektirdi sana?maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım
Alıntıda belirttiğim yerlerde aklıma manavım lan ben manav karikatürü geldi istemsizceSevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak
Her şeyiyimiz ortaktı kredi çektirmedi kesinlikle ama aldığım bütün şeyleri onun tamamlamalarıyla aldım ileride zaten evimizde kullanırız diye. O tamamlardı açığımı arabamın kaskosuna kadarMaddi olarak neden ona bağlısın? Kredi mı çektirdi sana?
Öyle değil işte ;D hiçte komik değil hatta yaşarken salya sümük ağlıyorumAlıntıda belirttiğim yerlerde aklıma manavım lan ben manav karikatürü geldi istemsizcekarikatür paylaşmak yasakmış sanırım bu yüzden diyaloğu yazıyorum:
Kadın:
Her gün her dakika ölüm haberini alacağım korkusuyla yaşamak istemiyorum artık!!! Dayanamıyorum...
Adam:
Manavım lan ben!! Manaaaav!!
Sizinki de biraz bu hesap olmuş
Hata yapmışsınız. Evlenmeden önce keşke bu kadar iç içe olmasaydınız maddi konularda.Her şeyiyimiz ortaktı kredi çektirmedi kesinlikle ama aldığım bütün şeyleri onun tamamlamalarıyla aldım ileride zaten evimizde kullanırız diye. O tamamlardı açığımı arabamın kaskosuna kadar
Esnaf adam nası çok büyük bir risk almış olabilir canlanmadı kafamda, kuruyemişçiye manikür standımı kurdu naptı yani?Öyle değil işte ;D hiçte komik değil hatta yaşarken salya sümük ağlıyorum
Zenci mahallesinde solaryumcu işletiyormuşEsnaf adam nası çok büyük bir risk almış olabilir canlanmadı kafamda, kuruyemişçiye manikür standımı kurdu naptı yani?
Hayır işi büyütüp devretmek devamlı aradaki farkla yeni ticaret kurmak hep düzensiz olmakEsnaf adam nası çok büyük bir risk almış olabilir canlanmadı kafamda, kuruyemişçiye manikür standımı kurdu naptı yani?
Ben ailemden uzak tek başıma yaşadığım için biraz fazla dahil olduk bu konulara maalesef evlenmeye de tamamen okeydik ama ben çok yoruldumHata yapmışsınız. Evlenmeden önce keşke bu kadar iç içe olmasaydınız maddi konularda.
Yazdığın mesaja bakılırsa ayrılmak istemiyorsun. O ticareti bıraksın diye blöf yapmışsın ama bırakmaz. Evlendikten sonra da sürekli bunun kavgasını yapacaksan bence şimdiden bitirmek daha mantıklı.
Ne cevap geldi mesajına, esnaflığı bırakıp memur olucam demesini beklemiyosun heraldeBen ailemden uzak tek başıma yaşadığım için biraz fazla dahil olduk bu konulara maalesef evlenmeye de tamamen okeydik ama ben çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?