- 19 Temmuz 2023
- 207
- -96
- 18
- 26
- Konu Sahibi ribozoming
-
cevap yok biraz tanıyorsam vermez de. Memur olmasın ama sabit bir işletmede kalsın istemiştim sadece ama olmadı yıllarım gittiNe cevap geldi mesajına, esnaflığı bırakıp memur olucam demesini beklemiyosun heralde
O zaman daha kararlı olup ayrılmalısın.Ben ailemden uzak tek başıma yaşadığım için biraz fazla dahil olduk bu konulara maalesef evlenmeye de tamamen okeydik ama ben çok yoruldum
Senin mesajın evliliği hizlandiralim artık evlenelim mesajı gibi. Ayrılmak istiyorum ama her zaman sana destek olacağım diyorsun ...Ayrılmak istemiyorum ama mecburum biz bütün aile memuruz onu kabul ettireceğim diye canım çıkıyor ama onun gözü hep yükseklerde hep risklerde hayatımı onu bekleyerek yapayalnız geçirmek beni çok üzüyor
Ne ayrılması kadın evlenmek istiyorO zaman daha kararlı olup ayrılmalısın.
Yemin ederim o değil sadece ticari kararlarını etkilemek istemiyorum hayatını engellemek istemiyorumSenin mesajın evliliği hizlandiralim artık evlenelim mesajı gibi. Ayrılmak istiyorum ama her zaman sana destek olacağım diyorsun ...
Çalışsın para kazansın işte daha ne istiyorsun, sende ye iç gezYemin ederim o değil sadece ticari kararlarını etkilemek istemiyorum hayatını engellemek istemiyorum
Ama öyle olmuyor ailem öyle düşünmüyor sabit kalsın istiyor ve her karar değişikliğinde ailemle ben yüzgöz oluyorum o da haklı olarak ailene göre işlerimi ilerletemem diyor hiçbir yere ait olamayaşım bu. Her iki tarafta beni zehirliyorÇalışsın para kazansın işte daha ne istiyorsun, sende ye iç gez
e memur degil misiniz neden maddi olarak ona bağlısiniz?maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?
NETBen toto kaldırma,mesajı gördüm ayrılık değil.Niye kendinizi ezdiniz,bu kadar.
Ailenizin arkanızda durması güzel ama bizim istediğimiz şartlar olacak diye de diretemezler. Devamlı aileme kabullendirmek yazdınız, insanlar mecbur mu ailenize göre yaşamaya? Ben öyle istedim şöyle hayal ettim, ticari kararlarını etkilemek istedim... Evliliğe uygun bulursanız evlenirsiniz bulmazsanız ayrılırsınız. Adamın nerede nasıl çalışacağı bile size ailenize göre olmalı. Onun ailesi sizi şekillendirmek istese kabul eder misiniz? Ben de mesajınızı ayrılık amaçlı bulmadım.Ama öyle olmuyor ailem öyle düşünmüyor sabit kalsın istiyor ve her karar değişikliğinde ailemle ben yüzgöz oluyorum o da haklı olarak ailene göre işlerimi ilerletemem diyor hiçbir yere ait olamayaşım bu. Her iki tarafta beni zehirliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?