- 15 Aralık 2009
- 8.662
- 19.920
- 773
- Konu Sahibi ribozoming
Konuyu iyi okumadığınız o kadar belli kiAdam seni fena yolmus bu saflıkla daha da yedirirsiniz zaten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu iyi okumadığınız o kadar belli kiAdam seni fena yolmus bu saflıkla daha da yedirirsiniz zaten.
Bu mesaj hic ayrilik mesaji degil. Kirici olmak istemiyorum kesinlikle ama kendinizi neden böyle asagiliyorsunuz? Bu sekilde size aaaa benim minik kedimi cok üzmüsüm mü diyecek. Sonuna eklediginiz kendimden de nefret ediyorum kismi cok cok kötü.. Kendinizden daha emin ve özgüvenli olursaniz daha iyi olacaktir.Sevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak ben de ayrılmak istedim zaten 1 haftadır konuşmuyorduk bugün faaliyete geçirdiğini görünce ayrıldım. Bana çok düşkün her eksiğimi gözetir ama yok. Yok hep yalnızım sadece sorunlarımı çözer 4 yılımı aldı ondan tek istediğim düzenli bir hayattı onun istediği ise çok para ve büyük riskler. Az önce ayrılık mesajı attım maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?
Bu durum da hiç hoş değil. Henüz hiçbir şey değilken bir tarafın diğerinin bu derece maddi destek vermesini kabul edemiyorum ben.Her şeyiyimiz ortaktı kredi çektirmedi kesinlikle ama aldığım bütün şeyleri onun tamamlamalarıyla aldım ileride zaten evimizde kullanırız diye. O tamamlardı açığımı arabamın kaskosuna kadar
Çok saçma bir mesaj ezikçeSevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak ben de ayrılmak istedim zaten 1 haftadır konuşmuyorduk bugün faaliyete geçirdiğini görünce ayrıldım. Bana çok düşkün her eksiğimi gözetir ama yok. Yok hep yalnızım sadece sorunlarımı çözer 4 yılımı aldı ondan tek istediğim düzenli bir hayattı onun istediği ise çok para ve büyük riskler. Az önce ayrılık mesajı attım maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?
Aynen o yüzden maddi olarak rahat değilim dediKonuyu iyi okumadığınız o kadar belli ki![]()
Her şeyiyimiz ortaktı kredi çektirmedi kesinlikle ama aldığım bütün şeyleri onun tamamlamalarıyla aldım ileride zaten evimizde kullanırız diye. O tamamlardı açığımı arabamın kaskosuna kadar
Aynen o yüzden maddi olarak rahat değilim dedi![]()
Bidaha okuAynen o yüzden maddi olarak rahat değilim dedi![]()
ticaret işi yapan adam sabit mi kalacak ? Mantıklı mı sizce ?cevap yok biraz tanıyorsam vermez de. Memur olmasın ama sabit bir işletmede kalsın istemiştim sadece ama olmadı yıllarım gitti
Bunu kimse bilmiyor öğrenicez inşallahKoooooskocaaa memursun ya niye küçümsediğin esnafın parasını yedin?
Ayrılmak istemiyorum ama mecburum biz bütün aile memuruz onu kabul ettireceğim diye canım çıkıyor ama onun gözü hep yükseklerde hep risklerde hayatımı onu bekleyerek yapayalnız geçirmek beni çok üzüyor
Demagoji, duygu sömürüsü, gereksiz dram gördüm. Bir de onu övüp kendini yererek ayrı duygusal triplere girmişsin. Bu ayrılık mesajı değil; gönlünü alsın diye yazmışsın, blöf yani.Sevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak ben de ayrılmak istedim zaten 1 haftadır konuşmuyorduk bugün faaliyete geçirdiğini görünce ayrıldım. Bana çok düşkün her eksiğimi gözetir ama yok. Yok hep yalnızım sadece sorunlarımı çözer 4 yılımı aldı ondan tek istediğim düzenli bir hayattı onun istediği ise çok para ve büyük riskler. Az önce ayrılık mesajı attım maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?
Herkesin bakışı, beklentisi, karakteri, istekleri farklı. Herkes sen ve ailen gibi memur olmak zorunda mı veya mutlak doğru sizlerinki mi? Başkasına saygı duymamak ve haddini aşıp müdahale etmek bu.Hayır işi büyütüp devretmek devamlı aradaki farkla yeni ticaret kurmak hep düzensiz olmak
Bunun vaadini verdi mi ki sana?cevap yok biraz tanıyorsam vermez de. Memur olmasın ama sabit bir işletmede kalsın istemiştim sadece ama olmadı yıllarım gitti