• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık mesajım (görüntülü) ne hissettirir?

Sevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak ben de ayrılmak istedim zaten 1 haftadır konuşmuyorduk bugün faaliyete geçirdiğini görünce ayrıldım. Bana çok düşkün her eksiğimi gözetir ama yok. Yok hep yalnızım sadece sorunlarımı çözer 4 yılımı aldı ondan tek istediğim düzenli bir hayattı onun istediği ise çok para ve büyük riskler. Az önce ayrılık mesajı attım maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?
Bu mesaj hic ayrilik mesaji degil. Kirici olmak istemiyorum kesinlikle ama kendinizi neden böyle asagiliyorsunuz? Bu sekilde size aaaa benim minik kedimi cok üzmüsüm mü diyecek. Sonuna eklediginiz kendimden de nefret ediyorum kismi cok cok kötü.. Kendinizden daha emin ve özgüvenli olursaniz daha iyi olacaktir.

Her şeyiyimiz ortaktı kredi çektirmedi kesinlikle ama aldığım bütün şeyleri onun tamamlamalarıyla aldım ileride zaten evimizde kullanırız diye. O tamamlardı açığımı arabamın kaskosuna kadar
Bu durum da hiç hoş değil. Henüz hiçbir şey değilken bir tarafın diğerinin bu derece maddi destek vermesini kabul edemiyorum ben.

Sevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak ben de ayrılmak istedim zaten 1 haftadır konuşmuyorduk bugün faaliyete geçirdiğini görünce ayrıldım. Bana çok düşkün her eksiğimi gözetir ama yok. Yok hep yalnızım sadece sorunlarımı çözer 4 yılımı aldı ondan tek istediğim düzenli bir hayattı onun istediği ise çok para ve büyük riskler. Az önce ayrılık mesajı attım maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?
Çok saçma bir mesaj ezikçe

İlişkiye başlarken adam memurdu işten ayrıldı esnaf mı oldu ? Bile bile başlamışsınız zaten en başından kabul etmeseydiniz.

Esnaf diye ailenizin küçümsediği adam memur kızlarının eksiğini tamamlıyor, masraflarını karşılıyor bunlarıda küçümsüyor mu aileniz ?

Fecaat bir ayrılık! mesajı. Ben o kişinin yerinde olsam seninle mi uğraşıcam al blöfünü git kendine memur birini bul der engeli basarım. Mıy mıy mıy hiç çekilmez.

Ayrılmak istemiyorum ama mecburum biz bütün aile memuruz onu kabul ettireceğim diye canım çıkıyor ama onun gözü hep yükseklerde hep risklerde hayatımı onu bekleyerek yapayalnız geçirmek beni çok üzüyor

Memur olunca ne oluyor? Sefaletin düzeni evet. Sabit gelir. İnşaat amelesi daha çok kazanıyor memurdan.

Siz aileniz için kocanızı harcarsınız. Sizden düzgün evlilik çıkmaz. Ailen evlenmeyecek onunla. Çok dar görüşlü ailen varmış.

Demagoji, duygu sömürüsü, gereksiz dram gördüm. Bir de onu övüp kendini yererek ayrı duygusal triplere girmişsin. Bu ayrılık mesajı değil; gönlünü alsın diye yazmışsın, blöf yani.
Çok kötü.

Hayır işi büyütüp devretmek devamlı aradaki farkla yeni ticaret kurmak hep düzensiz olmak
Herkesin bakışı, beklentisi, karakteri, istekleri farklı. Herkes sen ve ailen gibi memur olmak zorunda mı veya mutlak doğru sizlerinki mi? Başkasına saygı duymamak ve haddini aşıp müdahale etmek bu.
Sanki adam kaçakçılık falan yapıyor gibi triplere girmişsin. Belki o da bu şekilde çalışıp kazanmaktan hoşlanıyor?
Ayrıca, bence, ailen kabul etsin diye zorluyorsun adamı bu kadar. Belki memur falan olur da tatava kalmaz diye düşünüyorsun.

cevap yok biraz tanıyorsam vermez de. Memur olmasın ama sabit bir işletmede kalsın istemiştim sadece ama olmadı yıllarım gitti
Bunun vaadini verdi mi ki sana?
Sen kendi kendine böyle bi şey isteyip onu da uygulamaya zorlamışsın, o da kabul etmemiş ki en doğal hakkı.

Back
X