• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık mesajım (görüntülü) ne hissettirir?

Ay burda bir sürü psikolojisi var konu sahibi neye sahipse illa bi o gömülüyor. Bugün de nasip memuriyeteymiş demek ki biri memuriyet gömmüş ötekiler de tuzla koşmuş peşinden. Memurlar kattaki temizlik işçisinden az alıyormuş temizlik işçisinin bundan haberi var mı
Konu sahibi mesajın çok cringe adamda yaprak kımıldatmayacak bir mesaj. Arabanın kaskosuna kadar adama yıkılman da ayrıca cringe bence.
Ama esnaflık demek de habire risk alıp da maceradan maceraya koşmak demek miymiş bunu da yine bu konudaki ticari dehalardan öğrenmiş olduk.
Burda bazen sırf konu sahibini gömelim diye saçma sapan yazılıyor. Sonra gelen dur ben daha fazla saçmalarım diye el arttırıyor. Tam da öyle bir konu olmuş.

Son düzenleme:
Sevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak ben de ayrılmak istedim zaten 1 haftadır konuşmuyorduk bugün faaliyete geçirdiğini görünce ayrıldım. Bana çok düşkün her eksiğimi gözetir ama yok. Yok hep yalnızım sadece sorunlarımı çözer 4 yılımı aldı ondan tek istediğim düzenli bir hayattı onun istediği ise çok para ve büyük riskler. Az önce ayrılık mesajı attım maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?
Valla ben gönderdiğiniz mesajı okuyunca sizin kendinizi sorunlu bir insan gibi gösterdiğinizi düşündüm. Yani sen harikasın, herseyin mükemmel ama işte Allah benim belamı versin ben bu kadar iyi bir insanı haketmiyorum. Seni de daha fazla yormadan çıkayım hayatından gibi olmuş.
Neden kendinizi böyle bir duruma soktunuz ki?

Ay burda bir sürü psikolojisi var konu sahibi neye sahipse illa bi o gömülüyor. Bugün de nasip memuriyeteymiş demek ki biri memuriyet gömmüş ötekiler de tuzla koşmuş peşinden. Memurlar kattaki temizlik işçisinden az alıyormuş temizlik işçisinin bundan haberi var mı
Konu sahibi mesajın çok cringe adamda yaprak kımıldatmayacak bir mesaj. Arabanın kaskosuna kadar adama yıkılman da ayrıca cringe bence.
Ama esnaflık demek de habire risk alıp da maceradan maceraya koşmak demek miymiş bunu da yine bu konudaki ticari dehalardan öğrenmiş olduk.
Burda bazen sırf konu sahibini gömelim diye saçma sapan yazılıyor. Sonra gelen dur ben daha fazla saçmalarım diye el arttırıyor. Tam da öyle bir konu olmuş.
Ya burada oldum olası memurlara b.k atılır zaten. Sanki Türkiye'de yaşamıyormuşuz gibi, sanki özel sektör insan muamelesi yapıyormuş gibi kötülenir memurluk. Millet asgari ücretle geçinmeye çalışıyor gel gör ki KK da memur maaşına 💩 muamelesi yapılıyor. Farklı bir Türkiye'de yaşıyorlar ellam. 🤷🏻‍♀️

Sevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak ben de ayrılmak istedim zaten 1 haftadır konuşmuyorduk bugün faaliyete geçirdiğini görünce ayrıldım. Bana çok düşkün her eksiğimi gözetir ama yok. Yok hep yalnızım sadece sorunlarımı çözer 4 yılımı aldı ondan tek istediğim düzenli bir hayattı onun istediği ise çok para ve büyük riskler. Az önce ayrılık mesajı attım maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?
Bu ne drama ya adam bu tarz birinden ayrıldığı için şükredebilir yakında

Ya burada oldum olası memurlara b.k atılır zaten. Sanki Türkiye'de yaşamıyormuşuz gibi, sanki özel sektör insan muamelesi yapıyormuş gibi kötülenir memurluk. Millet asgari ücretle geçinmeye çalışıyor gel gör ki KK da memur maaşına 💩 muamelesi yapılıyor. Farklı bir Türkiye'de yaşıyorlar ellam. 🤷🏻‍♀️
Türkiye’de yaşamasın da başka ülkede yaşasın bir iş kolu ve isteyen istediği hayatı tercih eder kime ne. Sanki beğenmeyen de hep iş kadını sanır he. Türk filmlerinde izledikleri memur örneklerini veren var sene olmuş 2025 bu arada shdjdj

Çalışkan bir esnaf versus memuriyet burdaki konu. Kimse özel sektörde asgari alan canı çıkan isciyle memuriyeti kiyaslamiyor burda salak gibi. Ha durduk yerde de yapiyor degiliz konusahibi ailem memur degil diye istemiyor dedigi için konusu açılıyor. Yoksa tabiki rahat ve guvenceli iş anafikri kaçıracak kadar nasıl anlamiyorsunuz konuyu da gelip yorum yapana yorum yapip gidiyorsunuz konuyu komple es geçip, asıl siz garipsiniz.

Çalışkan bir esnaf versus memuriyet burdaki konu. Kimse özel sektörde asgari alan canı çıkan isciyle memuriyeti kiyaslamiyor burda salak gibi. Ha durduk yerde de yapiyor degiliz konusahibi ailem memur degil diye istemiyor dedigi için konusu açılıyor. Yoksa tabiki rahat ve guvenceli iş anafikri kaçıracak kadar nasıl anlamiyorsunuz konuyu da gelip yorum yapana yorum yapip gidiyorsunuz konuyu komple es geçip, asıl siz garipsiniz.
Bu konuya özel değil benim yorumum. Genel olarak bi aşağılama var ve ben bundan bahsediyorum. Sizin bunu anlamamanız daha garip artı komik

iyi de mesajda kendinizi gömüp adamı yücelterek ne amaçladınız
farkında olmadan blöf mü yapıyorsunuz ?

maddi destek riski nedir ?

yani o sizi yedirirp içiren gezdiren biri ,
ama siz memur olarak ikinci bi gelirden vazgeçtiniz ,
ben öyle anladım.

Konunun bunla ilgisi yok ama konu sahibi esnafları gömerken parasını yemekten çekinmiyor sonrada memur değil diye ekstra gömüyor evet çalışan memurlar var ama hepimiz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz bazıları boşuna memurluk seçmiyor çevremde milyon örnek veririm sürekli rapor alip calişmayan çünkü içten çikarılmiyorlar ona güveniyorlar

Konunun bunla ilgisi yok ama konu sahibi esnafları gömerken parasını yemekten çekinmiyor sonrada memur değil diye ekstra gömüyor evet çalışan memurlar var ama hepimiz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz bazıları boşuna memurluk seçmiyor çevremde milyon örnek veririm sürekli rapor alip calişmayan çünkü içten çikarılmiyorlar ona güveniyorlar
Konu sahibinin bakış açısı fail zaten ama memuriyet dediğimiz şeyi masa başında örgü ören emekliliği gelmiş teyzeler olarak düşünmek 90larda bitmeliydi çünkü artık zaman değişti. Bugün günlük hayatımızı kolaylaştıran sağlık hizmetleri atıyorum e-devlet hizmetleri vs bunlar hep o küçümsenen memurlar tarafından yapılıyor :) sonuçta yüzlerce kamu kurumu var artık ve kamuda çalışan çok fazla iş kolu var. Sağlıkçısı var avukatı var hukukçusu var akademisyeni var iktisatçısı var. Bakarsan bunların hepsi de memur aslında yani kamu için çalışıyor. Ben de kamu kurumunda çalışan bir mühendisim ve kamu yararına yazılım yapıyorum ve çalıştığım ekipte de hemen hemen herkes canla başla çalışıyor inan. Kurumumda hakeza öyle bir sürü iş kolu var. Benim eşim özelde çalışıyor ve bana göre çok çok iyi kazanıyor ama benim tercihim bu yönde :) İsteyen istediği yerde çalışmayı tercih eder. Sırf konu sahibinin bakış açısından dolayı bu kadar genel bir kavrama b.k atmak bana sadece komik geliyor. Bence konu sahibinin sevgilisi küçük esnaf büyük esnaf olsaydı habire aksaydı hiç de öyle demezdi konu sahibinin mantığını zaten savunduğum yok yani

mesajini ergence buldum . gereksiz duygusallik olustutmaya calismissin o bile olmamis.yani ayrilik mesaji attiginu ben anlayamadim .net bitir ve engelle dahada ugrasma zamanini harcama

Ay sen bu kişiymişsin 4 yıldır aynı hikaye arkadaşlar konuları açıp açıp giden bir tip boşuna yazmakla uğraşmayın herkes birbirini yerken öyle bakıyor treniz sanki

Ay sen bu kişiymişsin 4 yıldır aynı hikaye arkadaşlar konuları açıp açıp giden bir tip boşuna yazmakla uğraşmayın herkes birbirini yerken öyle bakıyor treniz sanki
Memur olmadığımız için cevap vermiyo bence absjssksk

Back
X