- 3 Şubat 2018
- 6.706
- 25.555
- 548
- 28
- Konu Sahibi hanzadee135
-
Bu yorumu gerçek sanacağına eminimHeee evet sadece 200 tl karşılığında istediğiniz cevabı veriyoruz. Yok eğer para vermezseniz burda açık arttırma sistemi var kim hangi üyeye en yüksek parayı verirse o herkese giydiriyor. Tövbeee
Al işte gerçek sandıO yüzden mi toplu savunmaya geçtiniz uygulama daha çok kullanılsın diye
Kızzz nerden anladın yaaaa bütün şifeyi çözdün tebrikler. 504 yıldır çözülemeyen Da Vinci’nin şifresi çözüldü artık.O yüzden mi toplu savunmaya geçtiniz uygulama daha çok kullanılsın diye
Hahahahahaha ben bilmedim o kadar da değildir dedimBu yorumu gerçek sanacağına eminim
Ya nasıl çözdü buKızzz nerden anladın yaaaa bütün şifeyi çözdün tebrikler. 504 yıldır çözülemeyen Da Vinci’nin şifresi çözüldü artık.
O yüzden mi toplu savunmaya geçtiniz uygulama daha çok kullanılsın diye
Çok fazla bilgi verdim ondan olduYa nasıl çözdü buDeşifre olduk al işte...
biliydim böyle olacağınıÇok fazla bilgi verdim ondan olduama artık napayım dayanamadım bilsinler bizim burda aslında işimizin başında kadınlar olduğumuzu
Bilsinler artık yeter burda hayrına yorum yaptığımız sanılmasın bu bir meslek sonuçta hepimiz sabah 9 kepenkleri kaldırıp Allah ne verdiyse devam ediyoruz.
evet canım sen neden bizi ifşa ediyorsunO yüzden mi toplu savunmaya geçtiniz uygulama daha çok kullanılsın diye
Geçen pro üye daha fazla alıyor diyorlardı aman onu duymasınBilsinler artık yeter burda hayrına yorum yaptığımız sanılmasın bu bir meslek sonuçta hepimiz sabah 9 kepenkleri kaldırıp Allah ne verdiyse devam ediyoruz.
Kimse bir şey almıyor sen yaz dene yorum yapınca ne alıyosun sonra bakarsın duruma.O yüzden mi toplu savunmaya geçtiniz uygulama daha çok kullanılsın diye
Doğru söylüyorlar tırnaklarımızla kazıya kazıya geliyoruzGeçen pro üye daha fazla alıyor diyorlardı aman onu duymasın
Kızzz şaka yaptık gerçekten inanmış olamazsın di mi?O yüzden mi toplu savunmaya geçtiniz uygulama daha çok kullanılsın diye
Tabi ki . Ne kadar çok mesaj yaparsan o kadar çok para veriyor sevgiliO yüzden mi toplu savunmaya geçtiniz uygulama daha çok kullanılsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?