Ayrılık sonrası bir erkek kıza neden çok kötü davranır kalbini kırıp durur ?üstelik suç onun iken

Şöyle ibreti alem birinin karısının eline düşeceksiniz de dur bakalım ne zaman

merak ettiğim yıllar geçmiş hala görüşüyormu ki kötü davranıyor?
Muhtemelen görüşmüyor adam diye kötü davranıyor bana diyor. Her karşısına çıktığında, mesaj attığında vs tersliyorsa adam... Yani inşallah öyle bir şeydir. Adam bir nebze karakterlidir.

Muhtemelen görüşmüyor adam diye kötü davranıyor bana diyor. Her karşısına çıktığında, mesaj attığında vs tersliyorsa adam... Yani inşallah öyle bir şeydir. Adam bir nebze karakterlidir.
Dün benimle barışmaya çalışıyor,iyi davranıyor diye konu açmıştı.Konu sahibi saplantılı bir kişilik.Belki uyduruyor kafasında.

Dün benimle barışmaya çalışıyor,iyi davranıyor diye konu açmıştı.Konu sahibi saplantılı bir kişilik.Belki uyduruyor kafasında.
Bencede öyle... Neden bilmiyorum vallahi adam cok masum gibi geldi bana konu sahibinin açtığı konuları görünce.

Bilsinler artık yeter burda hayrına yorum yaptığımız sanılmasın bu bir meslek sonuçta hepimiz sabah 9 kepenkleri kaldırıp Allah ne verdiyse devam ediyoruz.
Ama arada mesai de vardı , vardiyalı işimiz mesela ben dün, gece vardiyasındaydım,sabah 9 kepengi kapattım oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…