- 31 Ekim 2022
- 1.652
- 6.016
- 88
- 25
- Konu Sahibi hanzadee135
-
Yok be kuzum, senin gibiler sayesinde coşuyor zaten uygulama paraya pula gerek kalmıyor...uygulama daha çok kullanılsın diye
Off sus metresO yüzden mi toplu savunmaya geçtiniz uygulama daha çok kullanılsın diye
Muhtemelen görüşmüyor adam diye kötü davranıyor bana diyor. Her karşısına çıktığında, mesaj attığında vs tersliyorsa adam... Yani inşallah öyle bir şeydir. Adam bir nebze karakterlidir.merak ettiğim yıllar geçmiş hala görüşüyormu ki kötü davranıyor?
Dün benimle barışmaya çalışıyor,iyi davranıyor diye konu açmıştı.Konu sahibi saplantılı bir kişilik.Belki uyduruyor kafasında.Muhtemelen görüşmüyor adam diye kötü davranıyor bana diyor. Her karşısına çıktığında, mesaj attığında vs tersliyorsa adam... Yani inşallah öyle bir şeydir. Adam bir nebze karakterlidir.
Bencede öyle... Neden bilmiyorum vallahi adam cok masum gibi geldi bana konu sahibinin açtığı konuları görünce.Dün benimle barışmaya çalışıyor,iyi davranıyor diye konu açmıştı.Konu sahibi saplantılı bir kişilik.Belki uyduruyor kafasında.
Adam da 10 sene önce yaptığı hatanın bedelini ödüyor.Bencede öyle... Neden bilmiyorum vallahi adam cok masum gibi geldi bana konu sahibinin açtığı konuları görünce.
evet yoklama yapıldı siz bugün çalışmayın o zaman ya zaten yok yazıldınızBiraz rahatsızım, mesaiye geç kaldım.
Doktor raporunu yönetime verdim geldim.
Kiz bana niye para vermiyollaaaDoğru söylüyorlar tırnaklarımızla kazıya kazıya geliyoruz
Yaa baştan iban girmediysen zaman alıyor bulmalarıKiz bana niye para vermiyollaaa
Ama arada mesai de vardı , vardiyalı işimizBilsinler artık yeter burda hayrına yorum yaptığımız sanılmasın bu bir meslek sonuçta hepimiz sabah 9 kepenkleri kaldırıp Allah ne verdiyse devam ediyoruz.
Tabii tabii çok tutulan üyeler nöbete de kalıyorAma arada mesai de vardı , vardiyalı işimizmesela ben dün, gece vardiyasındaydım,sabah 9 kepengi kapattım oh mis
Ben gecmis haklarimi toplu alabilir miyim sence?Tabii tabii çok tutulan üyeler nöbete de kalıyor
Alırızz kız sendikaya gideriz en kötü KK sendikasıBen gecmis haklarimi toplu alabilir miyim sence?
Vallahi ciddiye alacaklar şu geyikleriBen gecmis haklarimi toplu alabilir miyim sence?
Kiz bu katip falan apartman dikmis, rezidans almis diyolla burda ki maaşiyla, yalan mi onlar jxhxhxhVallahi ciddiye alacaklar şu geyikleri
Kiz bu katip falan apartman dikmis, rezidans almis diyolla burda ki maaşiyla, yalan mi onlar jxhxhxh
Ama ben ayrım olmadan hepimiz ,vardiya usülü kalıyoruz mesaiye sanıyordumTabii tabii çok tutulan üyeler nöbete de kalıyor
Sonuçta burdaki en popüler sözlerden biri kadın kadının düşmanıdırAma ben ayrım olmadan hepimiz ,vardiya usülü kalıyoruz mesaiye sanıyordumNe yapacaksın her yerde böyle ayrımcılık oluyor kaderimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?