Ayrılık sonrası bir erkek kıza neden çok kötü davranır kalbini kırıp durur ?üstelik suç onun iken

Takılmayın siz onlara burada bazı üyeler var para alıyorlar yorum yaptıkları için sizde farketmişsinizdir hep aynı kişiler ortalığı karıştıran
Biraz rahatsızım, mesaiye geç kaldım.
Doktor raporunu yönetime verdim geldim.

kıskancım aşırı kıskancım ama hayatını asla kısıtlamam da böyle kişiler olduğunu görünce evlendigimde adamı evden çıkarmam heralde ayarlarimla oynuyor bu evli erkek meraklısı insanlar

kıskancım aşırı kıskancım ama hayatını asla kısıtlamam da böyle kişiler olduğunu görünce evlendigimde adamı evden çıkarmam heralde ayarlarimla oynuyor bu evli erkek meraklısı insanlar
Erkek sağlam olduktan sonra bir şey olmaz da.Benim merak ettiğim yıllar geçmiş hala görüşüyormu ki kötü davranıyor?

Erkek sağlam olduktan sonra bir şey olmaz da.Benim merak ettiğim yıllar geçmiş hala görüşüyormu ki kötü davranıyor?
Ben ilk başta normal bir sevgilisiyle arasındaki durum diye düzgünce cevap verdim ama sonra 7 yıl önceki sevgilisi olan evli adamla ilgili olduğunu anlayınca açtığı konulara baktım dün " benimle barışmak için sevdigim şeyleri yapıyor çok iyi davranıyor" yazmış bugünde çok kötü davranıyor diye konu açmış , ya bizimle dalga geçiyor ya da dengesiz bir ilişkiye dahil

Dün evliydi bugün evli değil.Ne değişik insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…