- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.819
- 123
- Konu Sahibi hanzadee135
-
Ama seviyor.Adamın yakasını bi salmadınız ya yıllar olmuş.
Takılmayın siz onlara burada bazı üyeler var para alıyorlar yorum yaptıkları için sizde farketmişsinizdir hep aynı kişiler ortalığı karıştıranO yüzden mi toplu savunmaya geçtiniz uygulama daha çok kullanılsın diye
Keşke olsaNe evlisi ya
Bir şey sorcam ben başka bir şey sordum siz başka cevap veriyorsunuz burası parayla yorum yazılan bir yermi
Biraz rahatsızım, mesaiye geç kaldım.Takılmayın siz onlara burada bazı üyeler var para alıyorlar yorum yaptıkları için sizde farketmişsinizdir hep aynı kişiler ortalığı karıştıran
Adamın yakasını bi salmadınız ya yıllar olmuş.
Allah bilir kim tebelleş oldu, dolandırıcı mı şantaj çetesi mi, ayakta uyuyor hala.Bu kesin kendi kendini hacklemiştir
Gidin başka insanları rahatsız edin kız zaten sevgilisinden ayrılmış (Biraz rahatsızım, mesaiye geç kaldım.
Doktor raporunu yönetime verdim geldim.
İş iştir.Gidin başka insanları rahatsız edin kız zaten sevgilisinden ayrılmış ()
Erkek sağlam olduktan sonra bir şey olmaz da.Benim merak ettiğim yıllar geçmiş hala görüşüyormu ki kötü davranıyor?kıskancım aşırı kıskancım ama hayatını asla kısıtlamam da böyle kişiler olduğunu görünce evlendigimde adamı evden çıkarmam heralde ayarlarimla oynuyor bu evli erkek meraklısı insanlar
Biz burda mesai yaparken rapor falan ne ayak senBiraz rahatsızım, mesaiye geç kaldım.
Doktor raporunu yönetime verdim geldim.
Genetiği ne yapacağız?Çocuklarınıza bol bol balık et yedirin.
Bak işte nezamandır hortlamıyordu mobbing konuları, uyandırdın mesaimiz artar şimdiBiz burda mesai yaparken rapor falan ne ayak senSürünerek de olsa girip yazacaksınız şuraya. Bizim canımız yok mu
İş arkadaşı mobbingi al sana
Ben ilk başta normal bir sevgilisiyle arasındaki durum diye düzgünce cevap verdim ama sonra 7 yıl önceki sevgilisi olan evli adamla ilgili olduğunu anlayınca açtığı konulara baktım dün " benimle barışmak için sevdigim şeyleri yapıyor çok iyi davranıyor" yazmış bugünde çok kötü davranıyor diye konu açmış , ya bizimle dalga geçiyor ya da dengesiz bir ilişkiye dahilErkek sağlam olduktan sonra bir şey olmaz da.Benim merak ettiğim yıllar geçmiş hala görüşüyormu ki kötü davranıyor?
Geçenler de sahte rapor konuları vardıBak işte nezamandır hortlamıyordu mobbing konuları, uyandırdın mesaimiz artar şimdi
Dün evliydi bugün evli değil.Ne değişik insanlar var.Ben ilk başta normal bir sevgilisiyle arasındaki durum diye düzgünce cevap verdim ama sonra 7 yıl önceki sevgilisi olan evli adamla ilgili olduğunu anlayınca açtığı konulara baktım dün " benimle barışmak için sevdigim şeyleri yapıyor çok iyi davranıyor" yazmış bugünde çok kötü davranıyor diye konu açmış , ya bizimle dalga geçiyor ya da dengesiz bir ilişkiye dahil
Ona yapılacak bir şey yok maalesefGenetiği ne yapacağız?
Sence Kazen bey yer mi sahte raporuGeçenler de sahte rapor konuları vardıSenin raporun da sahte mi itiraf et çabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?